Jackor med tryck / Reklamjackor

När temperaturen kryper nedåt men man fortfarande vill synas med profilerade kläder så är jackan ett bra verktyg. De är alltid det yttersta lagret, och döljs inte av andra plagg, och de har stora och tydliga tryckytor där företagets logo kan placeras. Jackor med tryck finns i många modeller för olika användningsområden både passa laget som vill ha träningskläder i samma stil och företaget som vill att de anställda representerar dem utomhus. Reklamjacka är en Självklar vinnare för utomhusevent

Jackor
  • Tunna och tjocka jackor
  • Med eller utan luva
  • Alla sorters modeller
  • Varumärke

  • Material

  • Passform

  • Huva

Jacka Cross Dam

Eco DWR-finish
fr. 726 kr

Jacka Cross Herr

Eco DWR-finish
fr. 726 kr

Jacka Marauder Herr

Isolerad | Välutrustad
fr. 802 kr

Jacka Hydraplus Herr

Aktiv passform
fr. 844 kr

Jacka Hydraplus Dam

Aktiv passform
fr. 844 kr

Jacka Winter Herr

Varm vinterjacka
fr. 953 kr

Jacka Modern Dam

RPET | Vadderad
fr. 946 kr

Jacka Modern Herr

RPET | Vadderad
fr. 946 kr

Vindjacka Windbreaker

Hopvikbar | Dold huva
fr. 123 kr

Bomberjacka Aviator Herr

Klassisk bomberjacka
fr. 432 kr

Bomberjacka Aviator Dam

Klassisk bomberjacka
fr. 432 kr

Softshell Hood Herr

Avtagbar huva
fr. 447 kr

Softshell Hood Dam

Avtagbar huva
fr. 447 kr

Jacka Competition Herr

Sportig | Stretch
fr. 770 kr

Jacka Weather Herr

Vatten- och vindtät
fr. 960 kr

Jacka Weather Dam

Vatten- och vindtät
fr. 960 kr

Softshell Bionic Herr

Eco DWR-finish
fr. 602 kr

Softshell Bionic Dam

Eco DWR-finish
fr. 602 kr

Softshell Orion Dam

Snabb leverans
fr. 255 kr

Softshell Orion Herr

Snabb leverans
fr. 255 kr

Jacka Lightweight Herr

Hopvikbar | Vändbar
fr. 798 kr

Jacka Lightweight Dam

Hopvikbar | Vändbar
fr. 798 kr
fr. 796 kr
fr. 796 kr

Dunjacka Scotia Dam

Lättvikts | Vattenavvisande
fr. 985 kr

Dunjacka Scotia Herr

Lättvikts | Vattenavvisande
fr. 985 kr
fr. 525 kr
fr. 525 kr

Jacka Richmond Herr

Lättviktsvadderad | Stilig design
fr. 810 kr

Jacka Richmond Dam

Lättviktsvadderad | Stilig design
fr. 810 kr
Visar 1 till 30 av 56 (2 sidor)

Information om Jackor

Jackor är i vårt avlånga land ett väl använt plagg året runt. Och då en jacka dessutom kan vara väldigt snygg med ett stort och tydligt tryck så blir den en utmärkt reklambärare. En riktigt bra och skön jacka är dessutom något som de anställda gärna har på sig utanför arbetstid, vilket ger extra exponering till en mycket låg kostnad. Se till att din Personal inte Fryser på Jobbet. Ge dem en Jacka med Tryck i Present. 

Stil - Var och när?

Modell av jacka kan väljas på många sätt. Är det tänkt att jackorna ska användas vid väldigt specifika tillfällen så är det ganska enkelt att välja, men är jackan helt enkelt tänkt för att göra de anställda till levande reklampelare så är det lite svårare. För det första måste jackan vara både snygg och funktionell för att den ska användas så mycket som möjligt. För det andra kan det vara bra att tänka på när man vill att varumärket ska synas, och i vilka sammanhang. En enkel täckjacka kommer förmodligen att användas till vardags, såsom till och från jobbet, på affären, när ungarna hämtas på dagis o.s.v. En ventilerad sportigare jacka kommer säkerligen istället att synas mer i löpspåret eller på väg till och från gymmet, och en funktionell vattenavvisande skaljacka dyker kanske mer upp i friluftssammanhang och på helgernas promenader.

Design - Prisvärd reklampelare - Jackor med tryck

En jacka är en av de billigaste reklambärare som finns om man ser till hur många intryck en jacka ger för sin kostnad. Därför kan det vara en god idé att satsa lite extra på att verkligen hitta en riktigt bra modell som används så mycket som möjligt och inte hängs in i garderoben för att sällan plockas ut. Lägg några extra kronor på en jacka, som då istället används i åratal. Lägg också gärna extra omsorg på jackornas märkning, så att företaget får mesta möjliga exponering på ett smakfullt sätt.

Färgval av din Reklamjacka - Våga mer!

I Sverige har vi en tendens att ofta använda mörka kläder, och kanske särskilt mycket när det kommer till ytterkläder. En jacka i en klarare färg får därför effekten att den står ut från mängden, och kan dra önskade blickar till sig, och skapar en naturlig nyfikenhet hos omgivningen. Utnyttja gärna detta fenomen, särskilt om du t.ex. vill att det ska vara extra tydligt vilka som är arrangörer eller representanter för ditt märke. Ring oss idag så hjälper vi er att ta fram förslag på jackor med tryck som passar er Profil. Komplettera gärna med en T-Shirt med Tryck eller en Sweatshirt med Tryck!

Inlägg om Jackor


Snygga jackor med tryck till Bandit Rock

Liten kortvideo på vår populära profiljacka Langley BLK. Mycket stilren och funktionell jackmodell som passar alla. Denna gång i svart färg till radiokanalen Bandit. Transfertryck på både fram- och baksida.

Johan Hultman

Head of Marketing

Logoverktyget