Jackor med tryck / Reklamjackor

När temperaturen kryper nedåt men man fortfarande vill synas med profilerade kläder så är jackan ett bra verktyg. De är alltid det yttersta lagret, och döljs inte av andra plagg, och de har stora och tydliga tryckytor där företagets logo kan placeras. Jackor med tryck finns i många modeller för olika användningsområden både passa laget som vill ha träningskläder i samma stil och företaget som vill att de anställda representerar dem utomhus. Reklamjacka är en Självklar vinnare för utomhusevent

Jackor
  • Tunna och tjocka jackor
  • Med eller utan luva
  • Alla sorters modeller
  • Varumärke

  • Material

  • Passform

Jacka Sport Premium Dam

Träningströja med hel dragkedja
fr. 365 kr

Jacka Sport Premium Herr

Träningströja med hel dragkedja
fr. 365 kr

Jacka Egmont Dam

Komprimerbar jacka
fr. 309 kr

Jacka Egmont Herr

Komprimerbar jacka
fr. 309 kr

Jacka Langley BLK Dam

Skaljacka med avtagbar huva
fr. 640 kr

Jacka Langley BLK Herr

Skaljacka med avtagbar huva
fr. 640 kr

Jacka Langley Dam

Skaljacka med avtagbar huva
fr. 640 kr

Jacka Langley Herr

Skaljacka med avtagbar huva
fr. 640 kr

Jacka Match Dam

Vattentät Softshelljacka
fr. 655 kr

Jacka Match Herr

Vattentät Softshelljacka
fr. 655 kr

Jacka Athenas Dam

Fodrad jacka
fr. 357 kr

Jacka Athenas Herr

Fodrad jacka
fr. 357 kr

Jacka Norquay Dam

Fodrad och vattenavvisande jacka
fr. 671 kr

Jacka Norquay Herr

Fodrad och vattenavvisande jacka
fr. 671 kr

Jacka Flint Dam

Vattenavvisande lättviktsjacka
fr. 301 kr

Jacka Flint Herr

Vattenavvisande lättviktsjacka
fr. 301 kr
Visar 1 till 16 av 16 (1 sidor)

Information om Jackor

Jackor är i vårt avlånga land ett väl använt plagg året runt. Och då en jacka dessutom kan vara väldigt snygg med ett stort och tydligt tryck så blir den en utmärkt reklambärare. En riktigt bra och skön jacka är dessutom något som de anställda gärna har på sig utanför arbetstid, vilket ger extra exponering till en mycket låg kostnad. Se till att din Personal inte Fryser på Jobbet. Ge dem en Jacka med Tryck i Present. 

Stil - Var och när?

Modell av jacka kan väljas på många sätt. Är det tänkt att jackorna ska användas vid väldigt specifika tillfällen så är det ganska enkelt att välja, men är jackan helt enkelt tänkt för att göra de anställda till levande reklampelare så är det lite svårare. För det första måste jackan vara både snygg och funktionell för att den ska användas så mycket som möjligt. För det andra kan det vara bra att tänka på när man vill att varumärket ska synas, och i vilka sammanhang. En enkel täckjacka kommer förmodligen att användas till vardags, såsom till och från jobbet, på affären, när ungarna hämtas på dagis o.s.v. En ventilerad sportigare jacka kommer säkerligen istället att synas mer i löpspåret eller på väg till och från gymmet, och en funktionell vattenavvisande skaljacka dyker kanske mer upp i friluftssammanhang och på helgernas promenader.

Design - Prisvärd reklampelare - Jackor med tryck

En jacka är en av de billigaste reklambärare som finns om man ser till hur många intryck en jacka ger för sin kostnad. Därför kan det vara en god idé att satsa lite extra på att verkligen hitta en riktigt bra modell som används så mycket som möjligt och inte hängs in i garderoben för att sällan plockas ut. Lägg några extra kronor på en jacka, som då istället används i åratal. Lägg också gärna extra omsorg på jackornas märkning, så att företaget får mesta möjliga exponering på ett smakfullt sätt.

Färgval av din Reklamjacka - Våga mer!

I Sverige har vi en tendens att ofta använda mörka kläder, och kanske särskilt mycket när det kommer till ytterkläder. En jacka i en klarare färg får därför effekten att den står ut från mängden, och kan dra önskade blickar till sig, och skapar en naturlig nyfikenhet hos omgivningen. Utnyttja gärna detta fenomen, särskilt om du t.ex. vill att det ska vara extra tydligt vilka som är arrangörer eller representanter för ditt märke. Ring oss idag så hjälper vi er att ta fram förslag på jackor med tryck som passar er Profil. Komplettera gärna med en T-Shirt med Tryck eller en Sweatshirt med Tryck!

Inlägg om Jackor


Snygga jackor med tryck till Bandit Rock

Liten kortvideo på vår populära profiljacka Langley BLK. Mycket stilren och funktionell jackmodell som passar alla. Denna gång i svart färg till radiokanalen Bandit. Transfertryck på både fram- och baksida.

Johan Hultman

Head of Marketing

Logoverktyget