Musmattor med tryck / logo

Stora musmattor i mjuk och följsam textil, med färgåtergivning som verkligen imponerar. Så som vi själva tycker att musmattor ska vara helt enkelt! Och de här musmattorna är verkligen praktiska, har bra glid, och gör ett riktigt bra jobb. Vi vågar till och med säga att det här är profilerade musmattor som till och med kan imponera på kräsna gamers.
På vårt kontor är det här de enda musmattor som används. Inte för att det är ett krav, utan för att de helt enkelt är så bra!

Musmattor
  • Flera storlekar och former
  • Bäst på marknaden?
  • Musmattor som används!

Musmatta Textil

Riktigt billig musmatta med tryck
fr. 7,95 kr

Musmatta Mikrofiber

Toppresultat i precisionstest
fr. 9,95 kr

Musmatta LYX

Bästa musmattan på marknaden!
fr. 18,00 kr
Visar 1 till 3 av 3 (1 sidor)

Information om Musmattor

Kvalitetsmusmattor med naturgummibotten som gör att dem ligger stadigt mot skrivbordet. EJ SKUMBOTTEN som lätt glider runt. 4-färgstryck ingår i priserna och inga schablon- eller startavgifter tillkommer. Frakt ingår. Vi inkluderar ALLT i priserna vi visar. Musmattor med eget tryck är en uppskattad reklamgåva som gör användaren påmind om ditt företag varje gång den sätter sig vid datorn. Dess platta form gör den perfekt att skicka med t.ex. ett erbjudande via posten eller varför inte skicka med en med varje faktura. De flesta använder samma musmatta som de haft i flera år så en ny och fräsch musmatta brukar vara varmt uppskattad.

Musmattor med tryck

Standard musmatta med tryck

Musmatta med yta i textil och 2 mm tjock botten i naturgummi. Digitaltryck (fototryck) ingår på hela ytan. Fungerar med alla möss. Finns i flera olika storlekar.

Standard musmatta ed tryck

Mikrofiber musmatta med tryck

Musmatta med yta i mikrofiber och 2 mm tjock botten i naturgummi. Digitaltryck (fototryck) ingår på hela ytan. Mikrofiberduken levererar riktigt skarpa tryck med ordentlig färgmättnad. Fungerar med alla möss. Finns i flera olika storlekar.

Musmatta i mikrofiber med tryck

Exklusiv musmatta med tryck

Våra bästa musmattor. Yta i finaste mikrofiber och med 4 mm botten i naturgummi. På dessa syr vi även en tät söm runt hela kanten vilket får dem att hålla extra bra samt ge ett riktigt exklusivt intryck. Våra LYX-musmattor presterar grymt bra och ger högsta möjliga noggrannhet till alla möss. I Mionix precisionstest får dem toppbetyget 100/100. Digitaltryck ingår över hela musmattornas yta.

Exklusiva musmattor med tryck

Design av musmattor

Till varje beställning så ingår det ett gratis korrektur där vi placerar in er logo och/eller text på musmattorna enligt de instruktioner vi får. För mer avancerade designer tillkommer designkostnad, från 395 kr. Vill du designa dina musmattor själv går det så klart jättebra. Till varje produkt finns designmallar att ladda ner och utgå ifrån. I mallarna finns instruktioner om hur man går tillväga för att designa musmattorna. Skulle något vara otydligt är det bara att höra av sig till oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Inlägg om Musmattor


Den mest använda produkten!

Det finns en produkt i vårt sortiment som jag använder många timmar varje dag, och efter drygt ett års dagligt användande ser den fortfarande ut som ny. För mig visar den på  kvalitet och att det ofta lönar sig att välja en något finare produkt i slutändan. Produkterna jag pratar om är musmattor och speciellt Musmatta LYX. Det är en riktigt fin musmatta med kantband, botten i naturgummi samt mikrofiberyta vilket gör den slitstark, mjuk att vila armen på och ger ett bra glid. Själv är jag positivt överraskad över hur musmattan kan se så bra ut efter att ha blivit överkörd ca 8-10 timmar per dag, och den har inte heller blivit sådär lortig och sliten som musmattor lätt blir efter ett tag. Är du på jakt efter musmattor med ert budskap på, tveka inte att kolla in lyxvarianten då den kommer att hålla under lång tid framöver.

Johan Hultman

Head of Marketing

Logoverktyget