Digitaltryckt Nyckelband med eget tryck

Digitaltryck innebär att man istället för att t.ex. screentrycka med enskilda färger, trycker banden i fullfärg, även kallat fototryck. Det ger inga begränsningar i antalet färger, och med rätt design kan banden bli riktigt häftiga. Man ska dock ha i åtanke att det är tyg man trycker på, och bör undvika mycket små detaljer då trycket inte blir lika skarpt som på t.ex. ett papper. Vi kontrollerar dock så klart alla tryckoriginal, och kommer gärna med rekommendationer om det är något vi tycker kan ändras eller förbättras för att få bästa möjliga resultat.

Nyckelband - Digitaltryckta
  • Kan tryckas på båda sidor
  • Släta och mjuka band
  • Fullfärgstryck
fr. 5,25 kr
fr. 6,35 kr

Nyckelband Digitaltryckta 25 mm

Rejäl bredd på banden
fr. 7,40 kr
Visar 1 till 3 av 3 (1 sidor)

Information om Nyckelband - Digitaltryckta

Förmodligen de allra bästa nyckelbanden. Kunder som beställer dessa blir i regel så nöjda att dem aldrig skulle får för sig att köpa någon annan modell. Digitaltryckta nyckelband är silkeslena och riktigt sköna att bära. Det kombinerat med att man kan trycka vad som helst på dem utan begränsningar gör dem riktigt populära. Digitaltrycktekniken gör även att du kan få tryck på både fram- och baksida av banden utan extrakostnad. Välj då mellan att få samma tryck eller helt olika.

Våra digitaltryckta nyckelband / logoband finns i 3 olika bredder, 15, 20 och 25 mm. Till banden kan du lägga till valfria tillbehör såsom säkerhetsspänne, snabbfäste, plastficka osv osv.

Logoverktyget