Nyheter / Blogg

Saccosäckar

Publicerad:

Saccosäcken är en rolig och avslappnad "möbel" som bjuder in till häng mässmontern eller eventtältet. Säckarnas överdrag digitaltrycks i hög upplösning vilket företag som Estrella har utnyttjat när de tagit fram sina lekfulla saccosäckar som syns på bilden. Det här är ett perfekt exempel på hur man kan skapa fantasifull inredning som både bidrar till en skön stämning och som fungerar som en fotoattraktion som ger många gratis delningar i sociala medier.

Johan Hultman

Produkt- & Marknadsansvarig


Pappersmuggen placerar dina bästa erbjudanden rakt i handen på kunden!

Publicerad:

Pappersmuggar är riktigt bra med tanke på den stora tryckytan som muggen erbjuder. Alla muggar har en tryckyta som går runt hela utsidan av muggen och det gör att muggen passar speciellt bra till reklamkampanjer och liknande. Allt ifrån kuponger och rabattkoder till specialerbjudanden är tacksamt att trycka på utsidan av muggen och här finns det stora möjligheter att göra intressant och rolig design. I vårt sortiment finns pappersmuggar i storlekar från espressostorlek på 6 cl till den stora XXL-muggen på 60 cl.

Mattias Näslund

AD / Grafiker


Medaljer

Publicerad:

En produktkategori som alltid är rolig att arbeta med är Medaljer. Roligast är de gånger man får hjälpa en kund med att ta fram både medaljens utformning och bandets design helt från scratch. Självklart finns det vissa begränsningar i vad man kan göra i form av medaljer men om lägger lite tid och tänker till så går det att få riktigt häftiga resultat. Att tillverka medaljer är i princip samma process som tillverkning av pins, vilket betyder att allt man kan göra med pins kan man göra med medaljer, och vill man ha en medalj som står ut är 3D-varianten ett perfekt val. På bilderna kan ni se några av de medaljer vi har producerat åt företaget Paradox Interactive där det är exklusiva förbokningsgåvor, till speciella fan-event samt för personalen. Dessa kommer med tiden garanterat bli samlarföremål för fans av Paradox Interactive. Om du funderar på ett annorlunda sätt att marknadsföra en produkt eller behöver något att ha som förbokningsgåva eller som pris i tävlingar och liknande så kanske medaljer kan vara ett alternativ. Hör av dig så hjälper vi dig med att ta fram en riktigt snygg lösning som står ut i mängden!

Mattias Näslund

AD / Grafiker


Sadelskydd

Publicerad:

Vem har inte varit med om att cykelsadeln varit dyngsur när det är dags att använda cykeln och, för att slippa en dyngsur bakdel, fått använda jack- eller tröjärmen till att lite halvdant torka av sadeln. Den situationen känner nog många av oss till, och vill man inte använda en vanlig plastpåse från kvartersbutiken så kallas lösningen sadelskydd. Det här är en bra tröst under regniga dagar som skyddar sadeln både mot regn och slitage. Skydden är One Size vilket innebär att de passar nästintill alla cykelsadlar och materialvalen som finns i sortimentet är nylon- och PVC-material. Som reklamplats är de väldigt uppskattade då sadelskydden är billiga och syns bra och står ut på en parkerad cykel.

Jesper Norrwie

Teamleader & Projektledare


Vattenflaskor

Publicerad:

Vattenflaskan, en människas bästa vän. Så hade man kunnat säga om inte hunden hade tagit den platsen. I vilket fall som helst är vattenflaskan en väldigt bra pryl att ha med sig så ofta som möjligt. Normalt kanske man är van vid att vattenflaskan används i gymmet eller vid sportiga aktiviteter, men hur fint är det inte att ha en vattenflaska vid skrivbordet på jobbet för att hålla koll på vätskebalansen. Chansen är stor att man känner sig piggare och kanske till och med slipper en hel del huvudvärk och trötthet. Att det sparar på miljön över tid när man inte behöver göra av med så mycket engångsmuggar eller genererar glas som måste diskas är ju dessutom en bonus. Kolla in vårt sortiment av vattenflaskor så hittar ni en mängd olika flaskor i olika material. Vi har alltifrån flaskor i aluminium som kan lasergraveras till plastflaskor i BPA-Fri Tritan.

Johan Hultman

Produkt- & Marknadsansvarig


Visitkort för Dreamhack!

Publicerad:

En mycket trevlig och uppskattad kund till oss är Dreamhack. Frågar man datorspelsintresserade ungdomar vad Dreamhack är så vet de flesta men är man inte insatt i det området kanske man inte har full koll på vad det handlar om. Det är den lilla kamratträffen som började i Malung under 1990-talet för ett gäng kompisar men som nu vuxit till en internationell spelfestival där tusentals besökare kopplar upp sina datorer för att spela spel och umgås under en helg. Att de dessutom är en av de viktigaste aktörerna när det kommer till e-sport, det vill säga datorspel som sport, tycker vi är intressant och kul. Speciellt kul och utmanande är det så klart att arbeta med dem och få ansvara för alla roliga produkter de behöver hjälp med att ta fram. Här ser ni ett exempel på deras visitkort som vi har tagit fram. Snygga svarta kort med orange folierad logotyp gör att korten verkligen syns. Oavsett om du driver ett stort företag som verkar internationellt eller bara behöver visitkort för personligt bruk, tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig att ta fram en snygg och unik design.

Jesper Norrwie

Teamleader & Projektledare


Plushies och gosedjur

Publicerad:

Något som är riktigt roligt att arbeta med är så kallade 'Plushies', eller kort och gott mjukisdjur & figurer. Det är alltid roligt att se hur glad kunden blir  över att se sin skiss ta form av en fysisk figur, och för oss är just den förvandlingen den spännande utmaningen. För att ta fram en plushie räcker det oftast med en vanlig illustration som vi arbetar med tillsammans med kunden tills figuren får en riktig tredimensionell form. På bilderna ser ni två exempel på figurer vi har tagit fram. Den första bilden visar 'Gullepluttan', världens gulligaste prinsesstårta. Henne tog vi fram tillsammans med företaget Gulleplutt. Den här härliga figuren har en massa detaljer som t.ex. en sidenros på huvudet och pyttesmå kanintofflor. På den andra bilden ser vi den något enklare figuren 'Molluscoid' som vi hjälpte spelföretaget Paradox Interactive att ta fram. Den här nyckelringsstora plushien är baserad på en figur från spelet Stellaris och var väldigt rolig att arbeta med. Som ni ser på bilderna finns det mycket man kan göra med plushies och vi hjälper er gärna att ta er maskot eller figur från illustration till fysisk produkt.

Jesper Norrwie

Teamleader & Projektledare


Gjutna pins

Publicerad:

Gjutna pins är en riktigt exklusiv produkt till en förhållandevis liten kostnad, och de är alltid uppskattade då de har en mycket lång livslängd och dessutom sticker ut och syns. Ett bra exempel på pins kan du se på bilderna som visar resultatet av vårt samarbete med flertalet spelföretag åt vilka vi tagit fram reklampins för ett antal olika spel. Det här är mycket uppskattade give-aways vid t.ex. förhandsbokning av ett spel, till fans på mässor, som exklusiva och limiterade priser i en tävling eller liknande.  Ett annat spännande och ganska självklart användningsområde är så klart som medlemspins för klubben eller föreningen där det är viktigt att visa sin tillhörighet. Varför inte göra det med en snygg pin på jack- eller kavajslaget. Vi hjälper er så klart även att ta fram den perfekta förpackningen till era pins oavsett om det handlar om förpackningar och boxar i papp eller plast eller enkla lösningar som carrier-kort att fästa pinsen på. Det finns väldigt många alternativ för gjutna pins om man ska prata plätering, emaljering och lacker vilket gör att det kan kännas som en djungel, men hör bara av dig till oss så hjälper vi dig att ta fram precis det du vill ha.

Mattias Näslund

AD / Grafiker


Eventtält

Publicerad:

Eventtält blir allt populärare bland både små och stora företagare, dels på grund av att det blir viktigare och viktigare att synas där det händer, men självklart också på grund av att prisbilden har gått ner i takt med att material och trycktekniker har blivit billigare. Nu är det möjligt för de flesta företagare att skaffa tält som verkligen syns. I sortimentet har vi allt från de små eventtälten som passar perfekt för det lilla motorteamet eller på loppisen till större tält som det gigantiska STAR2 22m som täcker 300m². Vill man inte ha ett klassiskt tält med inbyggd ställning så har vi dessutom uppblåsbara tält som trots sin stora storlek är smidiga och enkla att montera upp med hjälp av antingen handpump eller elektrisk pump. Med tanke på de stora tryckytor som yttersidan av tälten erbjuder inser man lätt att det går att göra intryck och synas om man jobbar lite på designen. Om du vill ha hjälp att välja ett tält som passar dig och din verksamhet, hör gärna av dig så hjälper vi dig att komma fram till en bra lösning för just dig.

Oskar Jernberg

Rådgivare & Grafisk projektledare


Entrémattan, en bra hjälp mot slaskiga golv!

Publicerad:

Efter en ruskig vinter på många håll går vi mot ljusare och varmare tider. Det betyder tyvärr också att en del slask och smuts dras in i kontor och butiker. Entrémattan är något som minimerar detta störande moment och med fördel ligger kvar innanför dörren året om. När det kommer till entrémattor så har vi alla tänkbara mått i sortimentet och hjälper dig självklart med både storleksfrågor och design på dessa.

Oskar Jernberg

Rådgivare & Grafisk projektledare


Banderoller som backdrop

Publicerad:

En banderoll, eller vepa som den även ibland kallas, är alltid en populär storformatsprodukt. Med tanke på den stora storleken kan man till exempel sätta banderoller vid kanten på motorvägen för att visa att det inte är så långt kvar till en restaurang eller bilvårdsfirma. Det är även populärt att som byggföretag sätta banderoller runt stängslet på ett bygge för att minimera insyn eller varför inte på lyftkranen för att vara säker på att det syns lång väg vem som bygger. Banderollen är helt enkelt ett bra sätt att få bra synlighet och passar därför även bra som backdrop för musiker, artister och band. En banderoll tryckt med namnet på musikprojektet både döljer en rörig eller ointressant bakgrund och kommunicerar ert budskap och berättar vilka ni är. Att en banderoll dessutom är billig, smidig att ta med sig och enkel att hänga upp gör den därför uppskattad bland både stora och små band och artister. Har du frågor eller behöver tips om banderoller? Hör av dig så hjälper vi dig.

Oskar Jernberg

Rådgivare & Grafisk projektledare


Beachflaggan, den bästa flaggan!

Publicerad:

Beachflaggan är en klassiker som de flesta känner till och som är lika användbar både utanför butikslokalen som på mässgolvet. Ett effektivt blickfång som är lätt och smidigt att plocka upp och ner precis när man vill. Det är därför värt att tänka till lite när det kommer till designen. En flagga är alltid bra för att visa företagets namn, logotyp och grafiska profil samt budskap, men även kampanjer och sådant du verkligen vill att möjliga kunder ska se.

Nu tänkte jag som sagt prata lite om design när det kommer till beachflaggorna och där är en av de viktigaste punkterna att ta upp 'Less is more'. Flaggorna är ju tänkta att på ett ganska kort ögonblick fånga potentiella kunders uppmärksamhet, och har vi för mycket och för rörig design så är det lätt att man istället inte riktigt når fram med sitt budskap. Tänk därför på att inte ha för mycket text och långa textpartier, eller för avancerad design. Det man bör göra istället är att fokusera på en design som säger det väsentliga på kanske 2-3 sekunder. Skulle det vara svårt att komma på en bra design så är du självklart välkommen att höra av dig så kan vi hjälpa dig med dina designönskemål.

Mattias Näslund

AD / Grafiker


Ljuslåda i specialmått

Publicerad:

Är du inne och tittar på olika alternativ av mässväggar och skulle kunna tänka dig en något längre monteringstid? Då vill jag tipsa om att snegla in på vår kategori med ljuslådor / lightbox, för dem erbjuder verkligen en ytterligare dimension när det kommer till att fånga besökarnas uppmärksamhet. Det är dessutom busenkelt och billigt att byta ut trycken i ljuslådorna vilket lett till att dem blivit populära att använda som skyltar i butiker bland annat.

På bilderna ser vi en måttanpassad ljuslåda till ABC Solutions, som här premiärmonterats på mässan Nordic Architecture Fair, i Göteborg. Ljuslådan mäter hela 8x4,5 meter och var en starkt bidragande faktor till att ABC Solutions hade, enligt egen utsago, den mest besökta montern på hela mässan. Kort och gott en braksuccé!

Markus Sandberg

Produktutvecklare


Målbåge till Barncancerfondens lopp Ride- och Run of Hope.

Publicerad:
Uppblåsbar målbåge är den ultimata reklamprodukten för dig som arrangerar eller sponsrar sportevenemang! Hälsa- och motionsvågen tycks växa sig allt större i Sverige och majoriteten av befolkningen förknippar det med något väldigt positivt. Detta har också lett till att intresset för företag att synas (och samtidigt förknippas) med den här typen av sammanhang är hetare än någonsin. Så, ska du anordna eller sponsra ett lopp av något slag kan vi varmt rekommendera att beställa en tryckt, uppblåsbar målbåge. Samtliga målbågar går dessutom att få med en utbytbar vepa upptill samt runt benen för att underlätta ändringar av sponsorer från år till år.

Markus Sandberg

Produktutvecklare


Snygga jackor med tryck till Bandit Rock

Publicerad:

Liten kortvideo på vår populära profiljacka Langley BLK. Mycket stilren och funktionell jackmodell som passar alla. Denna gång i svart färg till radiokanalen Bandit. Transfertryck på både fram- och baksida.

Johan Hultman

Produkt- & Marknadsansvarig


Paraplyer

Publicerad:

I Sverige har vi till stor del ett ganska jämnt klimat. Bortser man från vårt kära lands nordligaste delar så är det rent generellt lite mildare svängningar i temperatur och klimat. Självklart kan vi få väldigt varma somrar och kalla vintrar, men att stöta på samma 11 grader och regn på både midsommar och julafton är inte helt otänkbart. Därför vore det kanske dags att introducera paraplyet som en naturlig nationalsymbol? Skämt åsido, ett bra paraply är alltid bra de dagar då vädrets makter inte riktigt är på vår sida och den senaste tiden har det varit väldigt blött trots att det är mitt i vintern. Vi har ett stort antal olika paraplyer, både av klassisk modell och kompakt modell, och förhoppningsvis har vi något bra som kan passa i sortimentet.

Tobias Norin

Rådgivare & Grafisk projektledare


Broschyrer!

Publicerad:

Broschyrer är något som jag verkligen tycker om, och att på ett enkelt och stilrent sätt sammanfatta ett budskap så att mottagaren i lugn och ro kan läsa igenom informationen.

För att ta fram en lyckad broschyr tycker jag man ska fylla ut med bilder och hålla texten lättläst och ganska luftig så att det inte blir för mycket text och störande element, då det lätt blir rörigt annars. Ett bra tips är att vika ihop papper för att lättare få en bild av hur  storleken på broschyren kommer att bli och självklart kan ni också få vår input om ni tagit fram en design som ni kanske är lite osäkra på.

På bilden ser ni en broschyr som har vi hjälpt Mitt Liv att producera. Det här var ett extra kul projekt då de jobbar för ett inkluderande samhälle. Är ni intresserade av att ta fram en egen broschyr så får ni gärna ringa oss på Easytryck!

Nicklas Wöhlk

Rådgivare & Grafisk projektledare


Elaka tomater som syns i mörkret!

Publicerad:

Visste du att en mörkklädd person utan reflex inte syns förrän man är cirka 25 meter ifrån dem? Med reflex så syns man på 125 meters avstånd belyst med halvljus.

Visste du att 40 procent av alla trafikolyckor med gående inträffar när mörkret fallit? En reflex är därför ett bra sätt att ändra den siffran till det bättre.

Det är också därför reflexer är en av mina absoluta favorit give-aways. De är inte bara snygga, de visar också att ni tänker på användarens välbefinnande! Nyligen fick jag äran att hjälpa Evil Tomato Entertainment AB med deras reflexer och designmässigt är detta verkligen "out of the box". Många väljer att trycka sin logotyp på reflexerna men i detta fall är själva reflexen logotypen och trycket fungerar som kontur. En fördel med detta är också att man inte täcker den reflekterande ytan med ett stort tryck. Grymt bra tycker jag att det blev!

Nicklas Wöhlk

Rådgivare & Grafisk projektledare


Less is more / Minimalism

Publicerad:

Tänka stort eller litet? Avancerat eller enkelt? Är enkelt tråkigt? Kan litet ändå vara avancerat? Denna kund har istället för att använda möjligheten att ta fram ett eget USB-minne i en avancerad och detaljerad form, gjort det motsatta och valt en minimalistisk form. Man skulle kunna säga att de har förenklat formerna av de standardmodeller som finns, istället för att försöka göra något mer. Minimalism när det är som bäst och ett projekt som jag själv verkligen gillade att ta hand om. Slutresultatet blev väldigt likt de skisser som produktionen baserades på.

Oskar Jernberg

Rådgivare & Grafisk projektledare


Upphöjt tryck

Publicerad:

En cool nyhet är att vi numer även kan producera logoband med upphöjt tryck (relief). Trycket sticker upp ca 0,5 mm och får en gummiaktig känsla. Helt klart något som gör dina band mer unika.

Markus Sandberg

Produktutvecklare


Broschyrer, affischer & flyers

Publicerad:
Tänk vilka många användningsområden det finns för trycksaker. En broschyr kan användas av alltifrån en mäklare till en producent av maskiner för att hjälpa till vid försäljningen av en produkt. Det kan även vara ett bra verktyg när det kommer till att informera besökare på ett museeum eller ett vernissage eller liknande. Detsamma gäller för affischer och flyers. Här kan det handla om att man vill visa att en viss artist har en spelning, för att göra reklam för en festival eller varför inte printa ut dina konstverk eller dina fotografier? Ett bra tips för affischer är att använda dem för att kommunicera vissa kampanjer i butiken. Det finns inga riktiga begränsningar för hur användbara trycksaker är i kommunikation. Kontakta oss gärna för att få mer tips.

Tobias Norin

Rådgivare & Grafisk projektledare


Mattor

Publicerad:

Nu är vintern här och det innebär slask, smuts och oönskade partiklar som dras in på kontor och i butikslokaler och riskerar att, förutom att smutsa ner, förstöra känsliga trägolv. Vi har ett stort utbud av mattor för inomhusbruk. Alla mattor har en undersida av nitrilgummi vilket gör att de ligger där de ska och rengörs enkelt genom att helt enkelt spola av dem eller lägga dem i tvättmaskinen. Logomattan är enkel att designa själv med hjälp av logoverktyget, och vill du ha en något mer avancerad design så kan du välja Entrémattan. Alla dessa mattor finns i flera förvalda mått, men du kan även få dessa i valfritt mått (Med vissa begränsningar). Du är så klart välkommen att höra av dig om du har några frågor eller behöver hjälp att ta fram en bra design till en matta.

Tobias Norin

Rådgivare & Grafisk projektledare


Glöm inte säkerhetsfästet till dina nyckelband

Publicerad:

Vi rekommenderar i princip alltid att du väljer till säkerhetsfäste. Detta då det faktiskt skett olyckor där människor blivit strypta av de band de burit runt nacken. Ska du ge bort dina band till barn är det av högsta vikt att du lägger till säkerhetsfästen. Fästet fungerar som så att det sprättar loss om något drar i banden tillräckligt hårt. Att lägga till säkerhetsfästen till din beställning är riktigt billigt. Det är ett tillbehör som vi valt att prissätta med superlåg marginal då vi gärna ser att alla väljer till det.

Johan Hultman

Produkt- & Marknadsansvarig


Beachflaggan, ett bra sätt att synas!

Publicerad:

Att ställa en beachflagga vid sin monter på mässa är ett beprövat grepp som drar folk till din monter, men vårt tips är att testa en flagga utanför butiken eller kontoret. De är lätta och smidiga att ställa ut i början på dagen och att plocka in vid stängning, och har man sin lokal på gata med mycket rörelse på så står man ut i mängden, speciellt om man annonserar aktuella kampanjer med hjälp av beachflaggor. En smidig sak med dem är att de går att få med olika markfästen och tillbehör vilket gör att du kan använda samma flagga vid flera olika tillfällen oavsett om du kör ett event på stranden eller vid butiken.

Jesper Norrwie

Teamleader & Projektledare


Gåvokort, den perfekta julklappen!

Publicerad:

Har du tröttnat på att ge dina anställda ett hålslag, en packe tejp eller någon annan framstressad gåva? Då är Mannerströms gåvokort är en riktigt bra julklapp. Gåvokorten levereras i en exklusiv låda tillsammans med en förgåva som är t.ex. en fin kockkniv eller kött och grillbestick. Sedan bestämmer mottagaren själv hemma i lugn och ro framför datorn vilken huvudgåva de vill ha hemskickad. Det här är en riktigt fin gåva och gåvokorten finns i två varianter. En enklare med en där man får välja en förgåva utifrån 4 st olika samt en lite större där man får välja en lite större förgåva utifrån 11 gåvor. Det här är en fantastisk julklapp då det är mycket användbara gåvor av bra kvalitet och då båda varianterna kostar under 450:- innebär det att julklappen blir skattefri.

Johan Hultman

Produkt- & Marknadsansvarig


Dekaler till skyltfönstret eller firmabilen

Publicerad:

I vårt sortiment har vi fönster-, golv- och bildekaler. Alla dessa ger bra exponering till konkurrenskraftiga priser och har man skyltfönster i sin butik så ser det riktigt proffsigt ut att ha en fönsterdekal för att visa vem som håller till bakom fönstret. Att bildekaler ger bra exponering säger sig självt då, så fort firmabilen med bildekaler kör runt, exponeras ert budskap till potentiella kunder. Den sista typen av dekaler är golvdekaler och dem ser man ofta i butik för att visa vägen till någon speciell avdelning eller för att ge information om kampanjer och liknande. Ett tips är även att spana in våra magnetdekaler som man lätt kan sätta fast och ta av på alla metallytor (Utom aluminium!). Vi hjälper dig gärna om du har några frågor eller behöver designhjälp av dina dekaler.

Niklas Knieling

Rådgivare & Grafisk projektledare


Unika mässväggar

Publicerad:

Vill du ha en riktigt unik mässmonter så ska du spana in våra Softwalls, och speciellt Softwall Rise, Surf och Twist. En Softwall består av en rörramskonstruktion och över denna trär man en tryckt och formsydd textilduk. Detta gör att man kan ta fram unika, roliga samt intressanta former och en Softwall Twist i mitten på montern med displaybord runt om är något som garanterat syns otroligt bra och ger dig en grym exponering. Har du speciella önskemål för din Softwall, kontakta oss så ska vi göra allt för att hjälpa dig ta fram vad du önskar.

Markus Sandberg

Produktutvecklare


Uppblåsbart för maximal mobilitet

Publicerad:

Jag har ganska mycket erfarenhet av att ställa ut på mässor genom mina tidigare arbeten, och att kånka vår primära mässmonter som tog 3 st gigantiska lårar och tog 5-6 timmar att sätta upp var ett ganska tungt jobb. Dels logistiken involverad med att skicka montern till inomhusmässor i Skandinavien, men även de tunga lyften och tiden det tog att bygga upp gjorde att man uppskattade vår andra lite smidigare eventsetup. Den var framtagen för utomhusbruk, var baserad på uppblåsbara produkter och bestod av ett uppblåsbart eventtält samt flera prylar att sitta på. Denna setup tog man i bilen, den gick att montera på ca 30 minuter och det heltryckta eventtältet gav en otroligt bra exponering på mässor och event. Vi har många produkter som är smidiga att flytta runt, enkla att montera och som har ett konkurrenskraftigt pris. Vill ni ha hjälp att sätta ihop en bra uppsättning inför framtida event, tveka inte att höra av er så kan vi hjälpa er att ta fram rätt produkter.

Mattias Näslund

AD / Grafiker


Boule, ett spel för de som gillar bollar av stål!

Publicerad:

Boule, eller Pétanque som det heter lite sådär snyggt på franska, är en mycket trevlig sport. Kanske har den fått ett oförtjänt rykte som en tråkig, lite seg sport för pensionärer där man bara slänger stålbollar på den lilla vita kulan som kallas för Lillen. Inget kan vara mer fel. Det här är en sport för alla med fokus på precision, och den passar speciellt bra under fina sommarkvällar i parken med något gott att dricka eller som en bra AW-aktivitet. Det är en väldigt lätt sport att komma in i då det är en engångskostnad för att införskaffa kloten och instegströskeln är väldigt låg då de flesta kan knuffa iväg ett klot en bit. Vill man sedan ta det vidare för att bli proffs, ja då finns det alltid någon att utmana i parker och i inomhushallar. Självklart har vi Bouleset för er som vill börja spela och vad är väl finare än företagets logotyp på själva väskan.

Mattias Näslund

AD / Grafiker


Världens mest spridda spel?

Publicerad:
En av våra produkter är antagligen världens mest spridda spel. Kortleken! Med denna lilla box fylld med kort kan man vara säker på att man alltid har ett tidsfördriv med sig, oavsett om man gillar att syssla med korttrick eller bara spelar Finns i sjön. Med rätt tryck på korten så kan man också vara säker på att man får bra exponering. Kolla till exempel vilken bra idé Santander använde till sina spelkort. Vi tycker att det var ett roligt koncept att designa baksidan på alla kort som ett bankkort. Här finns stora möjligheter att göra roliga och intressanta tryck som verkligen syns.

Niklas Knieling

Rådgivare & Grafisk projektledare

Visar 1 till 30 av 81 (3 sidor)