Entrémattor

En av våra riktiga storsäljare. Entrémattor med tryck är något nästan alla företag behöver. Det är en utmärkt reklamyta och ofta det första som möter dina kunder. Hos oss kan du beställa tryckta entrémattor i 6 standardstorlekar men även i helt valfria mått om du så önskar. Viktigt när det gäller entrémattor är att de håller hög kvalitet och det är något vi fokuserat på till 100%. Våra mattor håller i flera år utan att slitas ut eller tappa i färg så länge man följer skötselråden. Tryck sker utifrån en färgkarta på över 40 färger som kan kombineras till att matcha vilken design som helst. Du kan till och med få foton tryckta när du beställer entrémattor från oss.

Entrémattor
  • Helt valfri design
  • Superhög kvalitet
  • Valfria mått möjligt

Entrématta 120x85 cm

Vår minsta Entrématta.
fr. 1 300 kr

Entrématta 150x85 cm

Storsäljande Entrématta
fr. 1 385 kr

Entrématta 200x85 cm

Storsäljande Entrématta
fr. 2 305 kr

Entrématta 200x115 cm

Storsäljande Entrématta
fr. 2 515 kr

Entrématta 250x150 cm

Riktigt stor och snygg Entrématta.
fr. 4 015 kr

Entrématta 300x150 cm

Största entrémattan!
fr. 4 785 kr

Entrématta Valfri Storlek

Exakt den storlek du önskar!
Fyll i mått & få pris direkt
Visar 1 till 7 av 7 (1 sidor)

Information om Entrémattor

Entrémattor med tryck är för många företag en självklar reklamprodukt som bara måste finnas vid ingången. På entrémattor får man en stor yta att förmedla sitt budskap på samtidigt som mattan ser till att hålla rent.

Entrémattor med tryck

Storlekar

I dagsläget har vi 6 st standardstorlekar samt möjligheten att beställa entrémattor i valfria mått. Standardstorlekarna är 120x85 cm, 150x85 cm, 200x85 cm, 200x115 cm, 250x150 cm och 300x150 cm. Beställer du valfritt mått kan vi producera dessa upp till 400x200 cm.

Entrémattor med tryck i många storlekar

Kvalitet

Våra entrémattor med tryck håller allra högsta kvalitet. Dem har en bas i nitrilgummi och lugg i extra slitstark nylon. Det borgar för en livslängd på flera år om man tar hand om dem på rätt sätt. Blir mattan smutsig kan man spola av den med högtryckstvätt eller maskintvätta i upp till 60 grader.

Kvalitet på entrématta med tryck

Tryck på entrémattor

Vi trycker alla entrémattor med s.k. jet print. Det innebär att man får klara färger som håller länge. Tryck sker generellt sett med några av våra 45 standardfärger som matchas mot din logotyp och design. Det går även att få matchning mot specifik Pantonefärg om så önskas mot tilläggskostnad. Innan någon produktion startas skickar vi alltid ett digitalt korrektur för ditt godkännande. Där kan du se vilka färger som kommer användas och hur just din entrématta kommer att se ut.

Inlägg om Entrémattor


Tryckta entrémattor till ABF

Stilrena och snygga mattor beställda av ABF. Att jag vill lyfta just dessa är på grund av hur man tänkt rent designmässigt i utformningen av sina entrémattor. För det första har man valt sin mörkare profilfärg (den röda) som bakgrund på mattan och sin vita som logotyp. Vit färg som bakgrund är inte att rekommendera då man ser smuts alltför tydligt. För det andra så har man placerat logotypen i toppen på en stående design. Det innebär att besökarna kommer att ha över en meter av matta att kliva över och torka av skorna på innan man sätter ner dem på logotypen. Logotypen kommer av denna anledning hålla sig ren och snygg under en mycket längre tid än om den placerats på mitten av entrémattan. Bra tänkt och designat!

Nicklas Wöhlk

Key Account Manager

Entrémattan, en bra hjälp mot slaskiga golv!

Efter en ruskig vinter på många håll går vi mot ljusare och varmare tider. Det betyder tyvärr också att en del slask och smuts dras in i kontor och butiker. Entrémattan är något som minimerar detta störande moment och med fördel ligger kvar innanför dörren året om. När det kommer till entrémattor så har vi alla tänkbara mått i sortimentet och hjälper dig självklart med både storleksfrågor och design på dessa.

Oskar Jernberg

Head of Operations

Logoverktyget