Mässmattor

Utnyttja mässmonterns största oanvända yta, och täck hela golvet med en anpassad mässmatta. Mässmattorna digiltaltrycks och kan därför göras med vilket motiv som helst utan begränsningar i antal färger m.m. Mattorna levereras på rullar, och vi rekommenderar att man väljer till mattejp för att hålla alla delar snyggt på plats mot monterns golv.

Mässmattor
  • Trycks över hela ytan
  • Levereras på rulle
  • Golvet som reklamyta

Mässmatta Filt

Billigaste mässmattan
Fyll i mått & få pris direkt

Mässmatta Vinyl

Knivskarpa tryck
Fyll i mått & få pris direkt

Mässmatta Deco

Mjuk & skön mässmatta
Fyll i mått & få pris direkt
Visar 1 till 3 av 3 (1 sidor)

Information om Mässmattor

Stick ut bland dina konkurrenter och skaffa en mässmatta med eget tryck istället för att hyra vanliga enfärgade mässmattor. Den absolut största tillgängliga reklamyta du har är golvet i din mässmonter. Varför då inte använda den till att marknadsföra ditt företag och locka in besökare till montern. På våra mässmattor kan du trycka precis vad du vill, endast fantasin sätter gränserna. Tryck sker med digitaltryck. Leverans av mässmatta sker på rulle. Som tillval kan du beställa mattejp så ligger din mässmatta plant och snyggt i montern.

Fototryck

Knivskarpt tryck över hela mattans yta, hela vägen ut till kanterna. Endast fantasin sätter gränserna för vad som går att göra.

Logoverktyget