USB-minnen med tryck / logo

Historiskt sett är USB-minnen med tryck en av våra storsäljare, och trots att mycket data idag helt enkelt skickas och lagras via nätet så fortsätter USB-minnen att vara populära profilprodukter. De är utmärkta att skicka med produkter, och kan fyllas med instruktioner i form av både text, bild och video istället för klassiska informationsblad och instruktionsböcker. De är också en bra lagring av känsligt material, eller kan t.o.m. fungera som nycklar till datorerna. Vår erfarenhet som storskalig leverantör av USB-minnen har gjort att vi enbart använder chip av hög kvalitet, och väljer att inte sälja marknadens absolut billigaste versioner, då de helt enkelt inte håller vår standard.

USB-minnen
  • Finns från 128mb till 128GB
  • Massor av modeller
  • Egen Pantone-färg möjlig
Standard USB-minnen

Standard USB-minnen

17 produkter
Exklusiva USB-minnen

Exklusiva USB-minnen

3 produkter
USB-minnen i metall

USB-minnen i metall

4 produkter
USB-minnen ECO

USB-minnen ECO

4 produkter
USB-tillbehör.

Tillbehör

5 produkter

Samtliga produkter inom USB-minnen

Mest sålda USB-modellen.
fr. 35,00 kr

Nyckelformat USB-minne
fr. 47,00 kr

Jättepopulär USB-modell!
fr. 35,00 kr

Klassiskt snyggt USB-minne
fr. 35,00 kr

Uppföljare till klassiska USB Twist
fr. 35,00 kr

Billigt och uppskattat tillbehör
fr. 2,00 kr

Semitransparent ask med magnetlock.
fr. 3,15 kr

Solitt USB i läder & metall.
fr. 52 kr

Tillverkat helt i bambuträ
fr. 45,00 kr

USB i läder & metall med magnetlock.
fr. 50,00 kr

Tillverkad från återvunnen plast
fr. 40,00 kr

Stilrent USB i plast och metall.
fr. 35,00 kr

Få dina usb EXAKT såsom du önskar.
fr. 71 kr

Snyggt USB med stor ögla
fr. 35,00 kr

Snyggt USB i plast.
fr. 40,00 kr

Nätt & stilrent USB
fr. 35,00 kr

Populär modell i flera färger.
fr. 35,00 kr

USB i kreditkortsformat
fr. 61 kr

Gummiarmband med inbyggt USB
fr. 41,00 kr

Kombinera färger som du önskar!
fr. 42,00 kr

Tillverkad i återvunnen plast.
fr. 40,00 kr

En miniversion av populära Twist USB
fr. 40,00 kr

Klassisk USB-modell
fr. 35,00 kr

Populär modell med stor tryckyta
fr. 35,00 kr

Tillverkad i återvunnen plast
fr. 35,00 kr

Gummiarmband med inbyggt USB
fr. 41,00 kr

USB format som gevärskula.
fr. 50,00 kr

Rund metallask med transparent lock
fr. 7,56 kr

Presentpåse i svart sammet
fr. 3,10 kr

Billigt och uppskattat tillbehör
fr. 2,00 kr
Visar 1 till 30 av 30 (1 sidor)

Information om USB-minnen

USB-Minne med tryck är 2000-talets mest populära reklamprodukt! Under åren har vi levererat över 300 000 USB-minnen med logotryck till nöjda kunder. I sortimentet finns 100-tals olika modeller. Här i webbshoppen visar vi de mest populära USB-minnena. I våra priser ingår alltid kvalitetschip från någon av följande tillverkare: Samsung, Toshiba, Micron eller Hynix. Vi använder aldrig så kallade Promo-chip vilka håller lägre kvalitet.

Många av våra USB-minnen finns i flertalet färger och vissa minnen kan vi även färga in helt och hållet i de färger du önskar.

USB-minnen med tryck

USB-Minne med tryck till bästa pris

Vi skannar av marknaden varje månad och jämför priser mot våra konkurrenter och ser till att alltid ligga allra lägst. Skulle någon annan mot förmodan erbjuda ett lägre pris än du hittar hos oss har vi en Prisgaranti som ger dig ytterligare 5% rabatt jämfört med det lägsta pris du hittat.

Prisgaranti på USB-minnen med tryck

Beställa USB-minne med egen logo

När du gått in på den produkt / modell du vill ha så visas automatiskt det pris som gäller för 50 st USB-minnen med den minsta möjliga minnesstorleken. Till höger om bilden finns ett fält där du kan konfigurera dina minnen precis så som du vill ha dem. Priset uppdateras då hela tiden LIVE när du gör olika val. Tänk på att priset blir lägre desto fler du beställer. Största skillnaden i pris är om du går upp till 100 st istället för 50 st som är förvalt.

Här hos oss kan du även LADDA UPP DIN LOGOTYP och direkt få den inplacerad på alla USB-minnen för att enkelt kunna se vilken modell som blir bäst för er.

USB-minnen med egen logo

Logotryck på USB

Till alla våra usb-Minnen ingår tryck på en sida med upp till 4 färger. Den tryckteknik som vanligen används kallas för screentryck och ger riktigt skarpa tryck med klara färger. För mer komplicerade logotyper kan vi även digitaltrycka med CMYK-färger. Denna typ av tryck är dock lite dyrare, extrakostnad finns specificerad på respektive USB-modell som är möjlig att digitaltrycka. Digitaltryck går endast att göra på vit och ibland silverfärgad bakgrund.

Att Tänka på innan du Beställer USB-Minnen med Tryck:
- Antal: Hur många USB-Minnen behöver ni? 
- Vilken typ av minne önskar ni? 
- Ska det tryckas på en eller båda sidor?
- Original till Trycket - Finns det eller behöver ni Hjälp? 
Vi Hjälper er gärna att skapa ett personligt USB-Minne med tryck för ert unika Behov. 
Ring oss idag!

Tryckta USB-minnen

Hi-Speed USB

Utöver de chip som vanligen används till reklam-usb har vi även extra snabba chip som man kan välja till. Dessa finns både som USB2.0 samt USB3.0. För att få priser och information om usb-minnen med dessa typer av chip, kontakta oss via mail eller telefon.

Snabba USB med tryck

Inlägg om USB-minnen


Less is more / Minimalism

Publicerad:

Tänka stort eller litet? Avancerat eller enkelt? Är enkelt tråkigt? Kan litet ändå vara avancerat? Denna kund har istället för att använda möjligheten att ta fram ett eget USB-minne i en avancerad och detaljerad form, gjort det motsatta och valt en minimalistisk form. Man skulle kunna säga att de har förenklat formerna av de standardmodeller som finns, istället för att försöka göra något mer. Minimalism när det är som bäst och ett projekt som jag själv verkligen gillade att ta hand om. Slutresultatet blev väldigt likt de skisser som produktionen baserades på.

Oskar Jernberg

Head of Accounts

Ett bra tips för dig med dåligt minne!

Publicerad:

USB-minnen är en bra produkt för dig som har produktkataloger, informationsblad, bilder med mera som du gärna ger kunden på mässor och liknande. Normalt kanske man delar ut dessa kataloger och blad i fysiskt format, men på en mässa kan det vara svårt att stå ut i högen med andra kataloger och blad som besökaren plockar med sig. Då är USB-minnen ett jättebra alternativ. I vårt sortiment finns USB-minnen i ett antal olika standardutföranden, men som ni kan se på bilderna så tar vi även fram USB-minnen av lite intressantare snitt. Det handlar om produkter med valfri form där vi utifrån en vektoriserad logotyp eller kanske bara en idé hjälper er att ta fram någonting unikt, intressant och roligt som kommunicerar ert företags budskap på rätt sätt. Självklart är ett USB-minne dyrare än en papperskatalog, men fundera lite på om vilken av dessa som gör mest bestående avtryck. Så om vill ni synas på rätt sätt, tveka inte att höra av er med era förfrågningar!

Nicklas Wöhlk

Key Account Manager

Logoverktyget