Foldrar med Tryck / Reklamfolder

Foldrar med tryck och utmärkt färgmättnad får man när man tillverkar dem med offsettryck. Offsettryck innebär visserligen en relativt hög startkostnad, men sedan blir styckepriset för varje folder snabbt billigare vid högre beställningsantal.
Välj format och storlek, papperskvalitet och ytfinish för att få en folder bäst anpassad för just ditt ändamål.

Foldrar
  • Flera format och storlekar
  • Flera papperskvaliteter
  • Offsettryck i högsta kvalitet

Folder 4 sidor - Stående

4-sidiga, stående pappersfoldrar.
fr. 0,21 kr

Folder 6 sidor - Stående

6-sidiga, stående pappersfoldrar.
fr. 0,31 kr

Folder 8 sidor - Stående

8-sidiga, stående pappersfoldrar.
fr. 0,39 kr

Folder 4 sidor - Liggande

4-sidiga, liggande pappersfoldrar.
fr. 0,33 kr

Folder 6 sidor - Liggande

6-sidiga, liggande pappersfoldrar.
fr. 0,45 kr
Visar 1 till 5 av 5 (1 sidor)

Information om Foldrar

Foldrar med offsettryck i mängder av olika storlekar, papperskvaliteter och utföranden. Foldrar är en utmärkt trycksak att använda som meny till restaurangen eller som presentationsmedel av företaget. Vi använder enbart miljöcertifierade papper och trycker din folder med offsettryck som ger enastående färgåtergivning. Kvalitén på tryckresultatet håller absolut toppklass och kan inte jämföras med vanligare digitaltryck.

Format, utförande och vikning.

Här på hemsidan hittar du de flesta foldrar i fyra olika A-format och i stående eller liggande utförande. Därutöver kan du välja hur du vill att din folder viks eller falsas. I figuren nedan ser du de vanligaste typerna av vikningar, rullfals och z-fals. Önskar du något annat format eller annan vikning? Kontakta oss så återkopplar vi med förslag och offert i ett kick.

Papperskvalité och finish på din Reklamfolder.

I sortimentet av reklamfolder har vi noggrant valt ut en rad papperskvaliteter för att kunna tillgodose ditt behov och användningsområde. Därtill väljer du fritt om du vill att dina foldrar ska ha en modern matt-, eller mer extravagant glättad ytfinish. Ett tips är att ställa dig själv följande frågor när du väljer papperskvalité och ytfinish. Vilken känsla vill du att foldrarna ger till mottagaren, premium eller räcker det med standard? Hur stor målgrupp har du tänkt dela ut foldrarna till och hur ser budget ut? Du kan variera din folder med tryck hur du önskar. 

Dekorlack/UV-lack

När det kommer till effekter och förädlingsmöjligheter till dina foldrar så kan du välja till snygg och effektfull dekorlack. Dekorlacken ger verkligen "det där lilla extra" när det används på rätt sätt och kan mycket väl medföra att betraktaren lägger just ditt företag och budskap på minnet.

Inlägg om Foldrar


Broschyrer!

Broschyrer är något som jag verkligen tycker om, och att på ett enkelt och stilrent sätt sammanfatta ett budskap så att mottagaren i lugn och ro kan läsa igenom informationen.

För att ta fram en lyckad broschyr tycker jag man ska fylla ut med bilder och hålla texten lättläst och ganska luftig så att det inte blir för mycket text och störande element, då det lätt blir rörigt annars. Ett bra tips är att vika ihop papper för att lättare få en bild av hur  storleken på broschyren kommer att bli och självklart kan ni också få vår input om ni tagit fram en design som ni kanske är lite osäkra på.

På bilden ser ni en broschyr som har vi hjälpt Mitt Liv att producera. Det här var ett extra kul projekt då de jobbar för ett inkluderande samhälle. Är ni intresserade av att ta fram en egen broschyr så får ni gärna ringa oss på Easytryck!

Nicklas Wöhlk

Key Account Manager

Foldrar till SDU

Snygga rullfalsade foldrar i A5-format med 6 sidor. Alltid roligt med designer som har färgad bakgrund. Dessa har även en tydlig och stilren grafisk formgivning där form, text och innehåll går hand i hand på ett snyggt sätt. Det är helt klart en konstform att sätta ihop snygg design till sina tryckta foldrar. Vi rekommenderar därför att du, precis som denna kund, tar hjälp av ett proffs vid framtagning av dina tryckoriginal. Du kanske känner någon som är duktig? Annars kan vi självklart hjälpa dig. Våra grafiker är jätteduktiga samt kan våra produkter utan och innan och vet vad som fungerar bra. Kontakta oss gärna om du vill få hjälp med design av dina foldrar.

Catrin Håkansson

Key Account Manager

Logoverktyget