Offertmappar med tryck

En offertmapp med tryck håller ordning på dina säljdokument och hjälper dig att göra ett professionellt första intryck vid presentationer och kundbesök. Tryckta mappar är ett utmärkt sätt att representera företagets profil och hjälper till att lämna ett minnesvärt intryck. Här hittar du offertmappar i olika modeller med enkel- eller dubbelsidigt fototryck.

Offertmappar
  • Fototryck på utsidan ingår
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Beställ från 100 st

Offertmapp

För A4-dokument
fr. 3,76 kr

Offertmapp - Visitkortsslits

För A4-dokument
fr. 3,76 kr
Visar 1 till 2 av 2 (1 sidor)

Information om Offertmappar

En offertmapp med tryck är ett effektivt verktyg för att ge ett professionellt intryck vid presentationer, kundbesök och överlämning av dokument. Genom att trycka offertmappar säkerställer du att personalen alltid har en snygg och representativ mapp till hands inför nästa möte med kunder och samarbetspartners.

Pappersval och konstruktion

Vi erbjuder offertmappar med tryck både med och utan visitkortsslits och i två pappersvikter, 300 g/m² och 400 g/m². En högre pappersvikt ger ett styvare papper och en stadigare offertmapp. Om mapparna ska hänga med ett längre tag och/eller överlämnas till kunder och samarbetspartners så rekommenderar vi 400 g/m² papper då det ger en tåligare och stabilare mapp. Mapparna levereras färdigstansade och bigade men omonterade. Tack vare tydliga viklinjer är det enkelt att montera mappen.

Tips gällande beställningsantal

Pappersprodukter blir i regel snabbt billigare per styck ju högre beställningsantalet är. Bakgrunden till detta är att produktionen innebär höga startkostnader som slås ut över styckpriset. Därför är det att rekommendera att beställa ett större antal offertmappar med tryck direkt, då flera separata småbeställningar lätt blir dyrare totalt.

Design av offertmappar

Alla offertmappar digitaltrycks på utsidan som standard och kan även tryckas på insidan. Det innebär att det inte finns någon gräns för antal tryckfärger eller typ av motiv på din offertmapp med tryck. Vi hjälper dig gärna att ta fram en proffsig och snygg layout. Våra duktiga grafiker hjälper dagligen våra kunder med att ta fram tryckfärdiga underlag till offertmappar. Låter detta intressant får du gärna kontakta oss för ett kostnadsförslag.

Logoverktyget