Visitkort

Visitkort är mer än ett enkelt papper med kontaktinformation. Ett visitkort är ett första intryck, ett media som säger mycket om företaget bakom kortet, och kanske till och med om individen som delar ut kortet. Med en genomtänkt design kan vilket visitkort som helst imponera. Men för att ta det ett steg längre så har vi valt ett rejält papper på 300 g/m² som standard, digitalt offsettryck som tryckmetod, och olika typer av foliering och dekorlack som tillval. Vi kan visitkort, och vi delar gärna med oss av våra tips och trix för att skapa rätt kort till rätt företag.

Visitkort
  • Flera papperskvaliteter
  • Specialeffekter
  • Beställ visitkort från 100 st

Visitkort

Visitkort Standard

Kvalitetskort till lågt pris.
fr. 0,86 kr

Visitkort Express

Skickas inom 48 timmar.
fr. 1,58 kr

Visitkort Deluxe

Exklusiva kort i kraftigt papper
fr. 1,20 kr

Visitkort Black

Exklusiva visitkort i svart kraftpapper.
fr. 0,98 kr

Visitkort Metall

Exklusiva visitkort i etsad metall
fr. 19,00 kr
Visar 1 till 5 av 5 (1 sidor)

Inlägg om Visitkort


Visitkort för Dreamhack!

En mycket trevlig och uppskattad kund till oss är Dreamhack. Frågar man datorspelsintresserade ungdomar vad Dreamhack är så vet de flesta men är man inte insatt i det området kanske man inte har full koll på vad det handlar om. Det är den lilla kamratträffen som började i Malung under 1990-talet för ett gäng kompisar men som nu vuxit till en internationell spelfestival där tusentals besökare kopplar upp sina datorer för att spela spel och umgås under en helg. Att de dessutom är en av de viktigaste aktörerna när det kommer till e-sport, det vill säga datorspel som sport, tycker vi är intressant och kul. Speciellt kul och utmanande är det så klart att arbeta med dem och få ansvara för alla roliga produkter de behöver hjälp med att ta fram. Här ser ni ett exempel på deras visitkort som vi har tagit fram. Snygga svarta kort med orange folierad logotyp gör att korten verkligen syns. Oavsett om du driver ett stort företag som verkar internationellt eller bara behöver visitkort för personligt bruk, tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig att ta fram en snygg och unik design.

-Jesper Norrwie

Head of Key Accounts

Visitkort med stil!

Den lilla papperslappen vi kallar för visitkort är en väldigt bra lösning för att förmedla vem du är och vad du sysslar med. Dock är det enkelt att ta den snabba och enkla vägen genom att använda sig av en standarddesign och då är risken att det bara stannar vid att vara en enkel papperslapp. Varför inte våga gå ett litet steg längre för att stå ut ur mängden genom att kolla på några mer spännande alternativ. Spana till exempel in korten på bilderna. Jag älskar själv när man jobbar med UV-lack över logotypen som på Friskis & svettis-kortet ovan, eller varför inte göra ett kort i metall som på bilderna?

Mattias Näslund

AD / Grafiker

Logoverktyget