Skrivblock / Anteckningsblock med Tryck

Limhäftade skrivblock med digitaltryckta blad är billiga anteckningsblock då de har en relativt enkel tillverkningsprocess, och inte behöver en pärm eller mer avancerad typ av bindning. Varje blad trycks, och är från början vitt. Det innebär att även linjer, rutor eller vad man nu föredrar behöver vara en del av blockens design. Varje produkt har färdiga mallar som förenklar processen med att skapa egna skrivblock.

Skrivblock
  • Digitaltryckta blad
  • Hård papp som baksida
  • Billiga anteckningsblock
fr. 9,50 kr
fr. 6,50 kr
fr. 4,40 kr
fr. 5,20 kr
fr. 4,25 kr
fr. 4,97 kr
Visar 1 till 10 av 10 (1 sidor)

Information om Skrivblock

Beställ skrivblock med eget tryck inför konferensen, eventet, mässan eller helt enkelt för vardaglig användning på kontoret. Det kostar inte mycket mer än att köpa vanliga otryckta block, men ger ett stort mervärde då ditt varumärke får exponering. Anteckningsblock med tryck är en Storsäljare!

Att beställa skrivblock är väldigt enkelt. De enda val du behöver göra är vilken papperskvalitet blocken ska ha, samt hur många blad de ska innehålla. Standard papperskvalitet är 80 g/m², vilken är samma som oftast används i kontorsskrivare. Vi erbjuder även ett mer exklusivt alternativ på 120 g/m² som då har lite kraftigare blad, samt ett miljövänligt alternativ i form av 100% återvunnet papper.
Blocken tillverkas alltid med en baksida i papp för att få stadga.

Design av skrivblock

Alla skrivblock digitaltrycks över hela bladens yta. Det innebär att du inte har några begränsningar i antal färger, eller placering av logotyp m.m. Du har helt enkelt hela bladens yta till fritt förfogande, och det gäller även bladens rutor, linjer eller vad du själv föredrar. Om du är i behov utav inspiration eller vill ha tips och förslag så kan vi alltid ge dig en hjälpande hand.

Här kommer några grundläggande tips för design av skrivblock:

-Tänk på hur blocken främst ska användas. Passar rutor eller linjer bäst? Eller är blanka blad mer lämpligt?
-Vill du att din logotyp ska få så mycket exponering som möjligt, så håll designen ren och enkel med logotypen i fokus.
-Ska blocken användas av potentiella kunder? Glöm inte att ta med kontaktuppgifter i designen, så att de finns lättillgängliga för den som söker efter dem.

Tips gällande beställningsantal

Gemensamt för de flesta pappersprodukter är att styckepriset snabbt blir lägre ju högre beställningsantalen är. Detta då en produktion ofta innebär höga startkostnader som slås ut i styckepriset. Vi rekommenderar alltid att försöka beställa ett större antal i första hand, för att sedan inte behöva göra tilläggsbeställningar på mindre antal, vilket då blir dyrare totalt.

Logoverktyget