Affischer med Tryck

Affischer med knivskarpt tryck och utomordentlig färgmättnad. Då affischer används på många olika sätt, platser och med olika typer av upphängningar så har vi valt ut ett brett sortiment av olika format. Självklart har inte affischernas storlek någon betydelse för kvaliteten, och vi ställer lika höga krav på alla format för dina Affischer med Tryck.
Är du osäker på vad de olika formatnamnen betyder så finns exakta mått angiva på varje produkt. På produkterna finns även mer information samt tryckmallar. 

Affischer
  • Tryck på en eller två sidor
  • Mycket bra priser!
  • Många format
Enkelsidiga

Enkelsidiga

8 produkter
Dubbelsidiga

Dubbelsidiga

5 produkter
PVC-Affischer

PVC-Affischer

3 produkter

Samtliga produkter inom Affischer

  • Affischmått

  • Övriga egenskaper

fr. 1,59 kr
fr. 0,77 kr

PVC-Affisch 50x70 cm

Kvalitets-affisch i PVC med tryck.
390 kr
fr. 2,45 kr
fr. 1,00 kr
fr. 4,86 kr
fr. 1,46 kr
fr. 2,91 kr
fr. 6,63 kr

PVC-Affisch 70x100 cm

Kvalitets-affisch i PVC med tryck.
590 kr

PVC-Affisch A1

Kvalitets-affisch i PVC med tryck.
500 kr
Visar 1 till 16 av 16 (1 sidor)

Information om Affischer

En av våra absolut bästsäljande trycksaker. Affischer är en produkt alla behöver nån gång. De ger effektiv och billig marknadsföring. Hos oss hittar du affischer i alla tänkbara format, med tryck på antingen en eller båda sidor. Du kan även välja vilken papperskvalitet du önskar (tjocklek) samt om det ska vara blank eller matt ytfinish. Prismässigt är affischer riktigt trevliga produkter, man får helt enkelt mycket för pengarna. Speciellt om man beställer större antal. Som du ser när du klickat in på den typ av affisch du önskar och tittar på pristabellen kan du snabbt utläsa att ett högre antal sällan gör särskilt stor skillnad på totalkostnaden. Detta beror på att uppstarten (tryckplåtar) kostar en del att sätta igång. Därför faller styckepriserna snabbt när man beställer fler. Vi rekommenderar alltid att beställa ett något högre antal om du är osäker på vilket behov ni har. Det blir mycket billigare än att t.ex. lägga två beställningar med lägre antal.

Design av affischer

Först och främst vill vi slå ett slag för vektorgrafik och program som hanterar det, t.ex. Adobe Illustrator. Detta då man garanterat får högsta möjliga kvalitet och skärpa på alla texter och objekt. Så om du har möjlighet och kunskap, använd vektorformat när du designar en affisch.

När det kommer till layout-tips skulle vi vilja påstå att det första du ska ta ställning till är på vilket avstånd dina affischer generellt sett kommer betraktas från. Ska dem sitta uppe på ställen man kan gå fram och läsa har du större möjligheter att lägga in mer information och text. Ska dem däremot sitta på platser man inte kommer nära affischerna bör du begränsa mängden information och istället fokusera på ett tydligt budskap med få ord.

Vad gäller upplösning på bilder rekommenderar vi minst 200 dpi när dem ska betraktas på nära håll och minst 50 dpi om det är större betraktningsavstånd som gäller.

Logoverktyget