Broschyrer / Häften med Tryck

Här hittar du digitaltryckta broschyrer i alla de vanligaste formaten och med mängder av konfigurations- och förädlingsmöjligheter. Detta för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att ta fram en broschyr med tryck helt enligt dina önskemål, utan kompromisser. Oavsett hur ditt behov ser ut så har vi en broschyr som passar ditt ändamål. Häften med tryck tillhör ett av de mest kostnadseffektiva sätten att förmedla mycket information till en stor grupp människor. Detta har bidragit till att broschyrer används i nästintill alla branscher idag. Exempel på användningsområden är allt från proffsiga företagspresentationer till restaurangmenyer och tidningar till föreningar.

Broschyrer och häften med tryck
  • Flera papperskvaliteter
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Supersnygga effekter
Visar 1 till 6 av 6 (1 sidor)

Information om Broschyrer

Här hittar du ett brett sortiment av högkvalitativa broschyrer med digitaltryck till riktigt konkurrenskraftiga priser. Vi vill aldrig att du ska känna dig begränsad i ditt skapande så därför kan du direkt på hemsidan enkelt anpassa dina broschyrer med mängder av olika konfigurationer och direkt se vad tilläggen kostar. Detta för att hjälpa dig ta fram broschyrer som lever upp till dina informativa och visuella behov.

Format

Alla de vanligaste A-formaten samt ett par lite mer annorlunda, kvadratiska format av broschyrer finns tillgängliga att beställa direkt på hemsidan. Önskar du något annat format på dina broschyrer än de vi erbjuder här på webben är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Konfigurations- och förädlingsmöjligheter

När du klickar in på respektive format ovan kan du konfigurera dina broschyrer med valfritt antal sidor, tre valbara papperstjocklekar på innerdel samt omslag och valet mellan matt- eller glansigt bestruket papper. Därtill erbjuder vi även fyra olika förädlingsalternativ till omslaget (matt- eller blanklaminering, dekorlack samt soft touch mattlaminering).

Logoverktyget