Paraplyer med tryck / logo

Vårt dåliga väder har definitivt sina fördelar när man tänker efter. En sådan är att paraplyerna kommer fram så snart regndropparna börjar falla. Och paraplyer med eget tryck tycker vi fungerar kanonbra som profilreklam. De hålls högt och synligt, och har stora ytor där logo och budskap kan hamna i fokus.
Och antalet modeller som finns är stort. Alla har vi vår favorit och det kan vara det lilla kompakta paraplyet som får plats i väskan, det klassiska 23" paraplyet med svängt handtag, eller det stora golfparaplyet. Alla modeller går självklart att beställa med eget tryck på valfritt antal paneler.

Paraply med tryck
  • Många modeller
  • Många färger
  • Screen- och digitaltryck
Kompakta

Kompakta

7 produkter
Klassiska

Klassiska

7 produkter
Exklusiva

Exklusiva

3 produkter
Golf

Golf

3 produkter

Samtliga produkter inom Paraplyer

Paraply Oho 20" Vit

Billigt och enkelt paraply
fr. 50,00 kr

Golfparaply Karl 30"

Enkelt och billigt golfparaply
fr. 80 kr

Golfparaply Tornado 30"

Riktigt stort med ventilation
fr. 249 kr

Paraply Bo 21"

R-PET | Automatisk öppning/stängning
fr. 160 kr

Paraply Oho 20"

Billigt och enkelt paraply
fr. 50,00 kr

Paraply Patti

Ø104 cm | Automatiskt
fr. 64 kr

Paraply Lisa 23"

Billigt och enkelt reklamparaply
fr. 59 kr

Golfparaply Zeke 30"

Golfparaply med svarta detaljer
fr. 88 kr

Paraply Ida 21,5"

Billigt 3-sektionsparaply
fr. 40,00 kr

Paraply Jova 23"

Klassiskt paraply med trähandtag
fr. 63 kr

Paraply Alex 21,5"

Automatisk uppfällning
fr. 89 kr

Paraply Alex 2-färgat 21,5"

Fälls upp och ihop automatiskt
fr. 87 kr

Stormparaply Yfke 30"

Stort och tåligt paraply
fr. 83 kr
fr. 267 kr

Paraply Peak 27"

Ventilerat | Kompakt hopfällt
fr. 219 kr

Paraply Arch 23"

Automatiskt paraply från Marksman
fr. 204 kr

Paraply Dundee

Ø102 cm | Vändbart
fr. 165 kr

Paraply Traveler 21,5"

Kompakt paraply från Marksman
fr. 189 kr

Paraply Halo 30"

Stort paraply från Marksman
fr. 248 kr

Paraply Noon 23"

Vindtätt stormparaply
fr. 174 kr
Visar 1 till 20 av 20 (1 sidor)

Information om Paraplyer

Paraplyer med eget tryck är superpopulära profilprodukter som passar alla företag. Här finns många modeller att välja bland, allt från billiga kampanjparaplyn till riktigt exklusiva modeller. Kompakta paraplyer som kan fällas ihop till liten storlek, och som får plats i väskan är lika vanliga som klassiska paraplymodeller. För golfarna finns också extra stora golfparaplyer, och när riktig höga krav ställs på kvalitet och stil så erbjuder vi exklusiva paraplyer.

Dåligt väder kan bli bra affärer

Vårt varierande väder är ett naturligt konversationsämne, och regniga dagar uppfattas för de flesta som något tråkigt och negativt. Vänd dem istället till något positivt och dra nytta av att paraplyer kommer att fällas upp på varje gata. Paraplyerna erbjuder en högt belägen och mycket lämplig plats för ditt företag att synas. Det kan också vara just dina paraplyer som räddar utomhuseventet, och låter besökarna stanna istället för att ta skydd inomhus.

Syns i 360º

Paraplyer är inte bara utmärkta profilprodukter för att de har stor tryckyta på en högt belägen plats. De har också den stora fördelen att de kan synas lika bra åt alla håll. Du väljer själv hur många av paraplyernas paneler som du vill ha tryck på. De flesta paraplymodeller har totalt 8 st paneler, och kan då märkas på varannan, d.v.s. på 4 st paneler vilket låter alla runt paraplyet se var det kommer från.

Vad skiljer paraplyerna åt?

Paraply som paraply kanske du tänker. Men tänk istället såhär; Önskas ett stort eller litet paraply? Ska paraplyet ha handtag som kan fällas ihop? Är handtaget skönast och snyggast om det är gjort i trä eller plast, böjt eller rakt? Ska paraplyet fällas upp manuellet eller automatiskt med ett knapptryck? Behövs ett presentfodral? Kommer paraplyet behöva vara extra tåligt och ha vara stormsäkert? Spröt i glasfiber eller metall? Ska tyget vara helfärgat, neutralt eller matcha företagets profil? Eller ska det kanske vara mönstrat? Ska paraplyet delas ut som en billig giveaway eller vara en exklusiv modell? Det finns helt enkelt mycket som skiljer paraplyerna åt, och vi hjälper dig mer än gärna att välja rätt modell för dig. Kontakta oss så tar vi gemensamt fram ett förslag. =)

Inlägg om Paraplyer


Paraplyer

I Sverige har vi till stor del ett ganska jämnt klimat. Bortser man från vårt kära lands nordligaste delar så är det rent generellt lite mildare svängningar i temperatur och klimat. Självklart kan vi få väldigt varma somrar och kalla vintrar, men att stöta på samma 11 grader och regn på både midsommar och julafton är inte helt otänkbart. Därför vore det kanske dags att introducera paraplyet som en naturlig nationalsymbol? Skämt åsido, ett bra paraply är alltid bra de dagar då vädrets makter inte riktigt är på vår sida och den senaste tiden har det varit väldigt blött trots att det är mitt i vintern. Vi har ett stort antal olika paraplyer, både av klassisk modell och kompakt modell, och förhoppningsvis har vi något bra som kan passa i sortimentet.

Tobias Norin

Sr. Account Manager

Logoverktyget