Paraplyer med tryck / logo

Vårt dåliga väder har definitivt sina fördelar när man tänker efter. En sådan är att paraplyerna kommer fram så snart regndropparna börjar falla. Och paraplyer med eget tryck tycker vi fungerar kanonbra som profilreklam. De hålls högt och synligt, och har stora ytor där logo och budskap kan hamna i fokus.
Och antalet modeller som finns är stort. Alla har vi vår favorit och det kan vara det lilla kompakta paraplyet som får plats i väskan, det klassiska 23" paraplyet med svängt handtag, eller det stora golfparaplyet. Alla modeller går självklart att beställa med eget tryck på valfritt antal paneler.

Paraply med tryck
  • Många modeller
  • Många färger
  • Screen- och digitaltryck
Kompakta

Kompakta

7 produkter
Klassiska

Klassiska

7 produkter
Exklusiva

Exklusiva

5 produkter
Golf

Golf

3 produkter

Samtliga produkter inom Paraplyer

Billigt och enkelt paraply
fr. 38,00 kr

Enkelt och billigt golfparaply
fr. 58 kr

Billigt och enkelt reklamparaply
fr. 43,00 kr

Billigt och enkelt paraply
fr. 38,00 kr

Golfparaply med svarta detaljer
fr. 76 kr

Klassiskt paraply med trähandtag
fr. 49,90 kr

Billigt 3-sektionsparaply
fr. 42,10 kr

Extra stor skärm med ventilation
fr. 285 kr

Automatisk uppfällning
fr. 89 kr

Fälls upp och ihop automatiskt
fr. 90 kr

Stort och tåligt paraply
fr. 79 kr

Automatiskt paraply från Slazenger
fr. 153 kr

Ventilerande stormparaply
fr. 232 kr

Stort paraply från Slazenger
fr. 154 kr

Paraply med kontrastfärg
fr. 97 kr

Automatiskt paraply från Marksman
fr. 158 kr

Kompakt paraply från Marksman
fr. 174 kr

Stort paraply från Marksman
fr. 179 kr

Exklusivt paraply från Balmain
fr. 164 kr

Kritstrecksrandigt paraply med träskaft
fr. 184 kr

Vindtätt stormparaply
fr. 143 kr

Mycket stort paraply från Slazenger
fr. 249 kr
Visar 1 till 22 av 22 (1 sidor)

Information om Paraplyer

Paraplyer med eget tryck är superpopulära profilprodukter som passar alla företag. Här finns många modeller att välja bland, allt från billiga kampanjparaplyn till riktigt exklusiva modeller. Kompakta paraplyer som kan fällas ihop till liten storlek, och som får plats i väskan är lika vanliga som klassiska paraplymodeller. För golfarna finns också extra stora golfparaplyer, och när riktig höga krav ställs på kvalitet och stil så erbjuder vi exklusiva paraplyer.

Dåligt väder kan bli bra affärer

Vårt varierande väder är ett naturligt konversationsämne, och regniga dagar uppfattas för de flesta som något tråkigt och negativt. Vänd dem istället till något positivt och dra nytta av att paraplyer kommer att fällas upp på varje gata. Paraplyerna erbjuder en högt belägen och mycket lämplig plats för ditt företag att synas. Det kan också vara just dina paraplyer som räddar utomhuseventet, och låter besökarna stanna istället för att ta skydd inomhus.

Syns i 360º

Paraplyer är inte bara utmärkta profilprodukter för att de har stor tryckyta på en högt belägen plats. De har också den stora fördelen att de kan synas lika bra åt alla håll. Du väljer själv hur många av paraplyernas paneler som du vill ha tryck på. De flesta paraplymodeller har totalt 8 st paneler, och kan då märkas på varannan, d.v.s. på 4 st paneler vilket låter alla runt paraplyet se var det kommer från.

Vad skiljer paraplyerna åt?

Paraply som paraply kanske du tänker. Men tänk istället såhär; Önskas ett stort eller litet paraply? Ska paraplyet ha handtag som kan fällas ihop? Är handtaget skönast och snyggast om det är gjort i trä eller plast, böjt eller rakt? Ska paraplyet fällas upp manuellet eller automatiskt med ett knapptryck? Behövs ett presentfodral? Kommer paraplyet behöva vara extra tåligt och ha vara stormsäkert? Spröt i glasfiber eller metall? Ska tyget vara helfärgat, neutralt eller matcha företagets profil? Eller ska det kanske vara mönstrat? Ska paraplyet delas ut som en billig giveaway eller vara en exklusiv modell? Det finns helt enkelt mycket som skiljer paraplyerna åt, och vi hjälper dig mer än gärna att välja rätt modell för dig. Kontakta oss så tar vi gemensamt fram ett förslag. =)

Inlägg om Paraplyer


Paraplyer

Publicerad:

I Sverige har vi till stor del ett ganska jämnt klimat. Bortser man från vårt kära lands nordligaste delar så är det rent generellt lite mildare svängningar i temperatur och klimat. Självklart kan vi få väldigt varma somrar och kalla vintrar, men att stöta på samma 11 grader och regn på både midsommar och julafton är inte helt otänkbart. Därför vore det kanske dags att introducera paraplyet som en naturlig nationalsymbol? Skämt åsido, ett bra paraply är alltid bra de dagar då vädrets makter inte riktigt är på vår sida och den senaste tiden har det varit väldigt blött trots att det är mitt i vintern. Vi har ett stort antal olika paraplyer, både av klassisk modell och kompakt modell, och förhoppningsvis har vi något bra som kan passa i sortimentet.

Tobias Norin

Sr. Account Manager

Logoverktyget