Mjuka reflexer med tryck

Mjuka reflexer med eget tryck har blivit en otroligt populär profilprodukt, och är idag en av våra storsäljare. Framgången med våra mjuka reflexer beror på flera saker. Det mycket låga priset jämfört med andra reflexer är säkert en viktig del, men också att man har möjlighet att forma reflexerna precis som man vill och att de finns i många olika färger. Att reflexerna dessutom är tunna och lätta och knappt märks när de bärs bidrar kanske också till deras popularitet. Mjuka reflexer med eget tryck är helt enkelt väldigt effektiv profilreklam, och något vi stolt kan säga att vi är riktigt duktiga på. Så tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller vill ha hjälp med din design.

Mjuka reflexer med tryck
  • Billiga reflexer
  • Tunna och lätta
  • Storsäljare!

Mjuk Reflex VALFRI FORM

Reflexhängare formad som du vill!
fr. 3,90 kr

Mjuk Reflex Cirkel

Cirkelformad reflexhängare
fr. 4,30 kr

Mjuk Reflex Hjärta

Hjärtformad reflexhängare
fr. 4,30 kr

Mjuk Reflex Snöflinga

Snöflingeformad reflexhängare
fr. 4,30 kr

Mjuk Reflex Hus

Husformad reflexhängare
fr. 4,30 kr

Mjuk Reflex Like

Tummen-upp refläxhängare
fr. 4,30 kr

Mjuk Reflex Bil

Bilformad reflexhängare
fr. 4,30 kr

Mjuk Reflex Moln

Molnformad reflexhängare
fr. 4,30 kr

Mjuk Reflex Stjärna

Stjärnformad reflexhängare
fr. 4,30 kr

Mjuk Reflex Pratbubbla

Pratbubbleformad reflexhängare
fr. 4,30 kr

Mjuk Reflex Triangel

Triangelformad reflexhängare
fr. 4,30 kr

Mjuk Reflex Fyrkant

Fyrkantsformad reflexhängare
fr. 2,90 kr

Mjuk Reflex Hexagon

Hexagonformad reflexhängare
fr. 4,30 kr

Mjuk Reflex Nyckel

Nyckelformad reflexhängare
fr. 4,30 kr

Mjuk Reflex Sol

Solformad reflexhängare
fr. 4,30 kr

Mjuk Reflex Sköld

Sköldformad reflexhängare
fr. 4,30 kr

Mjuk Reflex Lampa

Lampformad reflexhängare
fr. 4,30 kr

Mjuk Reflex Flagga

Flaggformad reflexhängare
fr. 4,30 kr

Mjuk Reflex Telefon

Telefonformad reflexhängare
fr. 4,30 kr
Visar 1 till 19 av 19 (1 sidor)

Information om Mjuka reflexer med tryck

Riktigt billiga och bra giveaways / profilprodukter. Mjuka reflexer med tryck är en av våra storsäljande produktgrupper under hösten och vintern. Alla modeller finns i hela 12 olika reflexfärger med 3 varianter på hur själva ytan reflekterar ljus. Tryck sker med screen- eller digitaltryck med möjlighet att trycka över hela reflexernas yta med 2 mm marginal till kanterna. Som hängare kan du välja Kulkedja, Snöre med säkerhetsnål, Nyckelring eller Karbinkrok.

Produktion av tryckta reflexer


Hängare / Fästen

Kulkedja  |  Snöre med säkerhetsnål  |  Nyckelring  |  Karbinkrok

Reflexfärger

Vi lagerhåller 12 olika reflexfärger, vardera i 3 varianter på hur dem reflekterar ljus. De Silver, gula och gröngula reflexfärgerna (3 första i bilden nedan) är testade och godkända enligt EN13356 som är en EU-standard för reflekterande material.

Specialformade reflexhängare

Vi kan tillverka och trycka reflexhängare åt dig i vilken form du än önskar. Det är mycket billigare än man tror och framför allt är det roligare att få produkter som ingen annan har utan är helt unika.

Video på Mjuka reflexer

Expressleverans

I de flesta fall kan vi erbjuda expressproduktion mot en tilläggskostnad. Det finns många kunder vi "räddat" ur en tidspressad sits med denna service. Behöver du extremt snabb leverans av reflexhängare med tryck, hör av dig till oss så gör vi vårt bästa för att lösa det.

Design av mjuka reflexhängare

Till varje beställning så ingår det ett gratis korrektur där vi placerar in er logo och/eller text på reflexerna enligt de instruktioner vi får. För mer avancerade designer tillkommer designkostnad, från 395 kr. Vill du designa dina reflexer själv går det så klart jättebra. Till varje produkt finns designmallar att ladda ner och utgå ifrån. I mallarna finns instruktioner om hur man går tillväga. Skulle något vara otydligt är det bara att höra av sig till oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Inlägg om Mjuka reflexer med tryck


Elaka tomater som syns i mörkret!

Visste du att en mörkklädd person utan reflex inte syns förrän man är cirka 25 meter ifrån dem? Med reflex så syns man på 125 meters avstånd belyst med halvljus.

Visste du att 40 procent av alla trafikolyckor med gående inträffar när mörkret fallit? En reflex är därför ett bra sätt att ändra den siffran till det bättre.

Det är också därför reflexer är en av mina absoluta favorit give-aways. De är inte bara snygga, de visar också att ni tänker på användarens välbefinnande! Nyligen fick jag äran att hjälpa Evil Tomato Entertainment AB med deras reflexer och designmässigt är detta verkligen "out of the box". Många väljer att trycka sin logotyp på reflexerna men i detta fall är själva reflexen logotypen och trycket fungerar som kontur. En fördel med detta är också att man inte täcker den reflekterande ytan med ett stort tryck. Grymt bra tycker jag att det blev!

Nicklas Wöhlk

Key Account Manager

Snart dags att ställa om till reflextid!

Nu börjar vi närma oss den mörkaste tiden på året då både varma kläder och levande ljus brukar åka fram. Ett bra tips då är att använda reflex för att synas lite bättre när man är ute och rör sig. Jag gillar verkligen reflexer, speciellt de mjuka reflexerna som kan se ut nästan hur som helst och det är nästan så att man får en släng av samlarmani när man ser alla roliga och spännande utföranden på dessa reflexer. Spana in alla häftiga designer i bilderna ovan! Varför inte kommunicera företagets logotyp eller budskap med hjälp av en reflex? Ni kommer garanterat att synas både i ljus och mörker!

Catrin Håkansson

Key Account Manager

Logoverktyget