fr. 2,99 kr

Ett lite kortare reflexband
fr. 3,69 kr
fr. 4,09 kr

MEST SÅLDA REFLEXBANDET
fr. 4,39 kr

Extra långt reflexband
fr. 4,59 kr
Visar 1 till 5 av 5 (1 sidor)

Information om Slapwrap reflexband

Riktigt populära profilprodukter under hösten och vinterhalvåret. Slapwraps är riktigt smidiga att använda, man slår dem mot arm eller ben så viker dem sig automatiskt runt om och formar ett reflexband som syns från alla håll. Lågt pris och goda tryckytor gör detta till en varmt rekommenderad giveaway / reklamgåva.

Slapwrap reflexer

Produktion av Slapwaps

Vi postar gärna prover!

Vi skickar hemskt gärna ett prov på slapwrap till dig. Detta så du får klämma och känna på det innan du beställer. Kontakta oss via mail eller kontaktformuläret här på hemsidan och ange din adress så postar vi samma dag.

Vi postar gratis inom Sverige!

Tryck

Välj hur många färger du vill trycka på reflexbanden. Tryckkostnaden beror på hur många färger som trycks. Vi kan trycka upp till 4 olika pantonefärger på samma band. Trycken blir riktigt detaljerade och du har möjlighet att trycka i princip över hela bandens yta.

Reflexband med tryck

Reflexfärger

Vi har alltid 12 reflexfärger i lager att välja bland. Dessa finns dessutom i 3 olika varianter: Standard, Glitter & Rutnät. Totalt sett finns alltså 36 reflextyper att välja på.

Reflexband färger

Storlekar

Hela 5 olika längder finns på banden. 230, 300, 340, 370 och 400 mm. Absolut mest populära storleken är 370 mm som passar till allt. Till barn rekommenderar vi 230 mm storlek. Bredden på banden är alltid 30 mm.

Storlekar på slapwrap reflexband

Video på Slapwap Reflexband

Expressleverans

I de flesta fall kan vi erbjuda expressproduktion mot en tilläggskostnad. Det finns många kunder vi "räddat" ur en tidspressad sits med denna service. Behöver du extremt snabb leverans av slapwrap reflexband med tryck, hör av dig till oss så gör vi vårt bästa för att lösa det.

Design av slapwraps

Till varje beställning så ingår det ett gratis korrektur där vi placerar in er logo och/eller text på reflexbanden enligt de instruktioner vi får. För mer avancerade designer tillkommer designkostnad, från 395 kr. Vill du designa dina slapwraps själv går det så klart jättebra. Till varje produkt finns en designmall att ladda ner och utgå ifrån. I mallarna finns instruktioner om hur man går tillväga för att designa slapwrap reflexband. Skulle något vara otydligt är det bara att höra av sig till oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.