Slapwraps - Reflexband med tryck

En favorit bland reflexprodukter kan man lugnt kalla reflexbanden som är i toppen av storsäljarna tillsammans med våra mjuka reflexer. Slapwraps som de också ofta kallas är smidiga på det sätt att de inte är fästa i en jackficka eller på ett och samma klädesplagg, utan lätt kan tas av och sättas på när en reflex behövs. Reflexbanden kan såklart användas runt armar och ben, men kan med fördel också pryda barnvagnen, cykeln, ryggsäcken, handväskan eller hunden.
Slapwraps går att beställa i en mängd färger, och kan tryckas i hela bandens längd.

Slapwrap reflexband med tryck
  • Flexibla reflexer
  • Kan bäras av alla
  • Stort utbud av färger

Slapwrap reflexband med tryck

fr. 6,45 kr

Reflexband Slapwrap 300x30 mm

Ett lite kortare reflexband
fr. 7,94 kr
fr. 9,21 kr

Reflexband Slapwrap 370x30 mm

MEST SÅLDA REFLEXBANDET
fr. 9,71 kr

Reflexband Slapwrap 400x30 mm

Extra långt reflexband
fr. 10,13 kr
Visar 1 till 5 av 5 (1 sidor)

Information om Slapwrap reflexband med tryck

Riktigt populära profilprodukter under hösten och vinterhalvåret. Slapwraps är riktigt smidiga att använda, man slår dem mot arm eller ben så viker dem sig automatiskt runt om och formar ett reflexband som syns från alla håll. Lågt pris och goda tryckytor gör detta till en varmt rekommenderad giveaway / reklamgåva.

Slapwrap reflexer

Produktion av Slapwraps


Tryck

Välj hur många färger du vill trycka på reflexbanden. Tryckkostnaden beror på hur många färger som trycks. Vi kan trycka upp till 4 olika pantonefärger på samma band. Trycken blir riktigt detaljerade och du har möjlighet att trycka i princip över hela bandens yta.

Reflexband med tryck

Storlekar

Hela 5 olika längder finns på banden. 230, 300, 340, 370 och 400 mm. Absolut mest populära storleken är 370 mm som passar till allt. Till barn rekommenderar vi 230 mm storlek. Bredden på banden är alltid 30 mm.

Storlekar på slapwrap reflexband

Video på Slapwrap Reflexband

Expressleverans

I de flesta fall kan vi erbjuda expressproduktion mot en tilläggskostnad. Det finns många kunder vi "räddat" ur en tidspressad sits med denna service. Behöver du extremt snabb leverans av slapwrap reflexband med tryck, hör av dig till oss så gör vi vårt bästa för att lösa det.

Design av slapwraps

Till varje beställning så ingår det ett gratis korrektur där vi placerar in er logo och/eller text på reflexbanden enligt de instruktioner vi får. För mer avancerade designer tillkommer designkostnad, från 395 kr. Vill du designa dina slapwraps själv går det så klart jättebra. Till varje produkt finns en designmall att ladda ner och utgå ifrån. I mallarna finns instruktioner om hur man går tillväga för att designa slapwrap reflexband. Skulle något vara otydligt är det bara att höra av sig till oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Logoverktyget