Hårda reflexer med tryck

Klassiska giveaways i vårt avlånga land med långa mörka vinterkvällar. En reflexbricka hängandes på jackan eller väskan är en billig livförsäkring i trafiken som alla bör ha med sig. Tack vare en uppsjö av olika former och färger finns det en reflexbricka för de allra flesta målgrupper och sammanhang. I sortimentet finner du digitaltryckta Coreflect®-reflexer som kombinerar högsta kvalitet från en ledande tillverkare med möjligheten att trycka precis vad du vill med obegränsat antal färger.

Hårda reflexer
  • Billiga reflexer
  • Stor reflexyta
  • Vinterklassiker

Reflexbricka Rund

Rund reflex
fr. 6,30 kr

Hård Reflex Snöflinga

Reflex i form av en snöflinga
fr. 8,00 kr

Hård Reflex Hjärta

Hjärtformad reflexbricka
fr. 8,00 kr

Hård Reflex Kvadrat

Kvadratisk reflex
fr. 8,00 kr

Hård Reflex Uggla

Uggeformad reflex
fr. 8,00 kr
Visar 1 till 5 av 5 (1 sidor)

Information om Hårda reflexer

En reflexbricka är en billig livförsäkring under mörka höst- och vinterkvällar och är därför mycket populär som giveaway / profilprodukt. Reflexer med tryck hjälper både ditt varumärke och din målgrupp att synas under vinterhalvåret.

Former och färger

Reflexer med tryck finns i en mängd olika former och färger så att ni förhoppningsvis kan hitta den optimala varianten för er profil och målgrupp. Vi har både geometriska former, djurformer samt reflexhängare formade som vardagsföremål. Modellerna i sortimentet finns i 9 olika färger som alla är certifierade enligt standarden EN13356 som gäller för personreflexer. Färgen spelar en viktig roll i hur pass effektivt en reflexbricka reflekterar ljus. Silver/ofärgad och gult syns bäst medan svart syns minst. Coreflect® reflexer har dock så pass höga reflektionsvärden att även deras minst synliga färg har dubbelt så högt reflektionsvärde som minimikravet för certifieringen. Det öppnar upp möjligheten att kunna skapa en distinkt reflex med tryck som ändå gör sitt jobb i trafiken.

Fästen / Hängare

Till varje reflexbricka ingår valet av kulkedja eller snöre med säkerhetsnål. Dessa typer av hängare maximerar synligheten då en reflex är som mest effektiv när den får hänga och röra sig fritt.

Tryck

Reflexerna märks med digitaltryck vilket möjliggör tryck av foton och motiv med färgövertoningar och obegränsat antal färger. På vissa modeller kan du utöver ditt eget tryck även välja till ett standardmotiv i valfri färg som får reflexens form att vakna till liv. På dessa produkter väljs standardmotivets färg enligt PMS-skalan för enkelhetens skull, men då reflexerna digitaltrycks så kan vi inte garantera 100% exakt pantonematchning. Tryck kan göras över hela reflexernas yta med 2 millimeters marginal till kanterna. Eftersom tryckfärgerna är inte reflekterande så bör trycket inte täcka alltför stor del av den reflekterande ytan. Det bästa är att hålla trycket till max en tredjedel av reflexytan för att bibehålla bra reflektionsvärden.

Design av hårda reflexer med tryck

Till varje beställning så ingår det ett gratis korrektur där vi placerar in er logo och/eller text på reflexbrickan enligt de instruktioner vi får. Designkostnad tillkommer för mer avancerade designarbeten. Du kan även välja att placera in ditt tryck på produkten via vårt logoverktyg eller designa din reflex själv utifrån våra tryckmallar. Tryckmallarna kan laddas ned från respektive produktsida och de innehåller även instruktioner om du går tillväga. Skulle något vara otydligt är det bara att höra av sig till oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Logoverktyget