Gåvokort

Gåvokort har många fördelar för dig som företagare som vill bjuda dina anställda på något extra. Du slipper hitta en gåva som passar alla, och kan istället ge dem varsitt gåvokort som gör att de själva kan välja sin present. Används gåvokorten som t.ex. julklappar så är de också skattefria så länge de understiger 360 kr/st exkl. moms.
Många gåvokort levereras dessutom med en bonusgåva, så att mottagaren får en riktig produkt i handen direkt, och inte bara ett papper.

Gåvokort

Joyful Gåvokort 360

Värde: 360 kr | Välj bland 8 st bonusgåvor
fr. 439 kr

Rädda Barnen Gåvokort

Värde: 360 kr | 50 kr per kort till Rädda Barnen
fr. 439 kr

Vinga Gåvokort Nobel

Värde: 160 kr | Gåvokort till lägre pris
fr. 235 kr

Vinga Gåvokort Classic

Värde: 240 kr | Välj bland 100 st gåvor!
fr. 315 kr

Vinga Gåvokort Regal

Värde: 360 kr | Vingas mest sålda gåvokort
fr. 435 kr

Vinga Gåvokort Extravagans

Värde: 500 kr | Vingas mest exklusiva gåvokort
fr. 575 kr

Orrefors Gåvokort Glasklart

Värde: 360 kr | Välj bland ca. 60 Orreforsprodukter
fr. 439 kr
Visar 1 till 7 av 7 (1 sidor)

Information om Gåvokort

Gåvokort är kort och gott ett modernt sätt att visa sina anställda uppskattning. Det är enkelt för dig som beställare, och otroligt uppskattat av de lyckliga mottagarna som får både en förgåva och ett gåvokort där de själva i hemmets lugna vrå kan välja sin julklapp från ett brett sortiment. På så vis får alla något som de gillar eller har nytta av.

Hur fungerar det?

1. Välj gåvokort

Välj det gåvokort du själv tycker är passande i prisnivå. Du får i de flesta fall också välja en bonusgåva som levereras tillsammans med gåvokorten så att mottagaren får en elegant julklapp direkt, och inte bara ett papper.

2. Gör någon glad!

Dra på dig tomtedräkten och fyll säcken med gåvokorten och förgåvorna som levereras tillsammans med dem. Sedan är det bara att sprida julstämningen på kontoret.

3. Mottagaren väljer själv

Själva gåvokortet innehåller en liten katalog, där mottagaren i hemmets lugna vrå kan välja ut sin favoritgåva från ett stort utbud. Gåvan skickas sedan direkt till mottagaren som får hämta ut den på sitt närmaste utlämningsställe. Det är alltså denna fraktkostnad du betalar för varje gåvokort.

Skattefria gåvor

När man som arbetsgivare ger sina anställda gåvor så finns det några tillfällen då skatteverket klassar gåvorna som skattefria. Julklappar är just ett sådant tillfälle och de är skattefria så om de inte överstiger ett värde på 450 kr inklusive moms. Just därför har gåvokort ofta ett tak på 360kr exkl. moms, vilket blir just 450 kr inkl. moms.

Inlägg om Gåvokort


Gåvokort, den perfekta julklappen!

Har du tröttnat på att ge dina anställda ett hålslag, en packe tejp eller någon annan framstressad gåva? Då är Mannerströms gåvokort är en riktigt bra julklapp. Gåvokorten levereras i en exklusiv låda tillsammans med en förgåva som är t.ex. en fin kockkniv eller kött och grillbestick. Sedan bestämmer mottagaren själv hemma i lugn och ro framför datorn vilken huvudgåva de vill ha hemskickad. Det här är en riktigt fin gåva och gåvokorten finns i två varianter. En enklare med en där man får välja en förgåva utifrån 4 st olika samt en lite större där man får välja en lite större förgåva utifrån 11 gåvor. Det här är en fantastisk julklapp då det är mycket användbara gåvor av bra kvalitet och då båda varianterna kostar under 450:- innebär det att julklappen blir skattefri.

Johan Hultman

Head of Marketing

Logoverktyget