Information om logoverktyget

Logoverktyget är ett hjälpmedel för att du på snabbast och enklast möjliga sätt ska kunna se alla profilprodukter och profilkläder med din egen logotyp inplacerad. Vi har utvecklat detta för att du inte ska behöva vänta på att få korrektur på de produkter du är intresserad av. Nu kan du direkt se hur resultatet blir på hundratals produkter direkt i webbshoppen. Allt du behöver göra är att ladda upp en eller flera logotyper. Efter uppladdning placeras logon ut på samtliga produkter där verktyget är aktiverat.

Utöver att bara visa din logotyp på produkterna kan du med logoverktyget även ställa in storlek och placering precis såsom du önskar. Alla tryckytor är konfigurerade på varje produkt så allt du ser på skärmen är 100% korrekt och fungerar i produktion. Med andra ord, nu kan du själv på ett superenkelt sätt designa dina profilprodukter och profilkläder.

OBS! Logoverktyget är inte aktiverat på alla produkter i webbshoppen. Detta då en del produkter vanligen trycks med mer avancerade desiger än enbart logo. På dessa produkter har vi därför valt att inaktivera verktyget. Exempel på sådana produkter är Rollups, Banderoller, Broschyrer, Affischer osv. Till denna typ av produkter använder du istället de tryckmallar som finns att ladda ner när du gör din design/layout. Bli därför inte förvånad om logoverktyget är aktiverat på vissa produkter du besöker och inaktiverat på andra.

Har du några som helst frågor eller vill få hjälp & guidning i hur man använder verktyget, tveka inte att kontakta oss.

Vi tror och hoppas verkligen att du både kommer tycka om samt få stor användning av det nya verktyget!