Bagageband med tryck

Vad är det bästa med just bagageband? Är det att de håller ihop packningen och ger väskan extra säkerhet, eller är det att de gör väskorna lättare att identifiera på bagagebandet? Oavsett varför man gillar bagagebanden så kommer de att synas på väskorna som dras genom flygplatsen och sedan sakta kommer glidande på bandet när flyget har landat. Bagageband har goda designmöjligheter och kan verkligen göras iögonfallande.

Bagageband
  • Syns på flygplatserna
  • Stora tryckytor
  • Kan vävas från grunden

Bagageband

Screentryck 1-4 färger
fr. 22,00 kr

Bagageband Digitaltryck

Sublimation - Fullfärgstryck
fr. 29,00 kr

Bagageband Vävda

Vi väver in din logo i banden
fr. 37,00 kr
Visar 1 till 3 av 3 (1 sidor)

Information om Bagageband

Bagageband med tryck eller invävd logo är definitivt produkter vi vill se mer av. Bagageband har en mycket stor tryckyta, de syns tydligt och de är svåra att ignorera när väskorna rullar fram på flygplatsen eller på bandet. Bagageband med tryck kan också vara en färgklick på våra annars så tråkiga svarta väskor, och gör bagaget lättigenkännligt. Det är också en produkt som få har hemma, men som mer än gärna används när man får möjligheten. Bagageband med egen märkning är alltså inte produkter som ofta slängs eller glöms bort.

Bagageband syns i relevant miljö

Affärsresenärer är en målgrupp många företag vill synas hos, och här erbjuds en bra möjlighet att ta fram en produkt som ofta syns på rätt ställe och för rätt människor. Delas banden ut till de egna anställda som ofta reser, till internationella kunder, eller som giveaways till människor som spenderar mer tid i terminaler än busskurer så kommer varumärket att exponeras i en relevant miljö när dess logo syns på bagagebanden.

Bagagebandens märkning

Vi erbjuder idag olika sätt att synas på bagagebanden. Det vanligaste och billigaste sättet är att göra bagageband med screentryck. Dessa band är helfärgade och har tryck i 1-4 färger. Vill man att bandens fulla yta utnyttjas, eller har behov av ett större antalet tryckfärger och gradienter, då är det i stället digitaltryckta bagageband som är bäst. Banden sublimationstrycks på båda sidor och hela ytan används till fullo. Upplösningen är också så bra att t.o.m. foton kan tryckas. Det sista alternativet är vävda bagageband. Precis som namnet antyder så vävs logon in i bandet vid tillverkningen, och blir en del av själva produkten. Denna metod ger exklusiva band som dessutom har den mest hållfasta märkningen som aldrig kan slitas ut såsom en logo som är tryckt kan.

Logoverktyget