Metallflaskor med tryck / logo

Vattenflaskor i metall har flera fördelar. De är hållbara, kan användas om och om igen och erbjuder en högre kvalitetskänsla än plastflaskor. De tillverkas normalt av aluminium eller rostfritt stål och finns i en mängd olika finishar. Flaskor i metall kan tryckas men även lasergraveras vilket ger ett tåligare och mer exklusivt resultat. Hos oss hittar du metallflaskor i olika stilar och prisklasser, från sportigt och friluftsorienterat till elegant och raffinerat.

Oregon metallflaska med tryck
  • Hållbara flaskor
  • Brett färgutbud
  • Lasergravyr möjlig
  • Volym

  • Munstycke

  • Övriga egenskaper

  • Förpackning

Stor aluminiumflaska
fr. 36,50 kr

Flaska med skruvkork och karbinhake
10% fr. 22,50 kr

Flaska med skruvkork och karbinhake
10% fr. 22,50 kr

Mattlackad flaska med skruvkork och karbinhake
fr. 22,50 kr

500 ml | Bärrem | Drickpip
fr. 88 kr

500 ml | Rostfritt stål | Sugrör
fr. 75 kr

Håller kyla i 48 timmar & värme i 12 timmar
fr. 94 kr

Rostfritt stål | Skruvkork
10% fr. 129 kr

Termosflaska i rostfritt stål med handtag
10% fr. 119 kr

Aluminiumflaska med gummigrepp
fr. 58 kr

Rostfritt stål / Akryl-flaska
fr. 98 kr
Visar 1 till 11 av 11 (1 sidor)

Information om Metallflaskor

Metallflaskor

Metall är ofta det ideala materialet för såväl friluftsorienterade flaskor som exklusiva flaskor för kontoret. De tillverkas i aluminium eller rostfritt stål men kan även ha detaljer i gummi- eller plastmaterial. Vattenflaskor i metall trycks vanligtvis med tampotryck eller roterande screentryck men kan även lasergraveras. Tampotryck kan göras i 1-4 tryckfärger men ger en mindre tryckyta än roterande screentryck, som å sin sida ofta är begränsat till 1 tryckfärg. Lasergravyr ger ett exklusivt resultat som dessutom är mycket tåligt.

Aluminium eller stål?

Aluminium och rostfritt stål har sina respektive fördelar och nackdelar. Aluminiumflaskor är lättare och billigare än stålflaskor men erbjuder inte riktigt samma kvalitetskänsla och stryktålighet. Det hindrar dock inte modeller som Pacific och Oregon från att vara bland våra mest populära vattenflaskor med tryck. När premiumkänsla är av stor vikt för era vattenflaskor med tryck så är rostfritt stål det självklara valet.

Termosflaskor

En termosflaska med tryck är kanske den ultimata flaskan att dela ut till anställda på kontoret eller samarbetspartners som man vill visa extra uppskattning. I en termosflaska behåller drycken sin temperatur under åtskilliga timmar, vilket kan vara guld värt under såväl tryckande sommarvärme som kylig vinter.

Egen förpackning

Till vissa vattenflaskor med tryck i metall kan du trycka ett eget överdrag till originalförpackningen. Med ett eget överdrag ger du dina flaskor en unik förpackning som förmedlar ditt varumärke och budskap samt förhöjer mottagarens upplevelse avsevärt. Överdraget digitaltrycks med er design och träs utanpå varje flaskas förpackning vid paketering.

Expressleverans

Vi kan ofta erbjuda expressleverans av metallflaskor med tryck mot en tilläggskostnad.

Logoverktyget