Handsprit med tryck / logo

Rena händer är A och O för att hålla sig frisk men det är ju inte alltid som tvål och vatten finns till hands. Varje dag tar vi i ett otal dörrhandtag och andra ytor i det offentliga rummet utan att tänka på vad det gör med vår handhygien. Handsprit med tryck är därför en praktisk profilprodukt som visar omtanke om mottagarens välmående. Handsprit är dessutom enkelt att dela ut till många människor i olika sammanhang. Idealiskt vid exempelvis mässor och andra miljöer där många personmöten och handslag sker. Hos oss hittar du handsprit med tryck både som sprej och gel i olika typer av förpackning.

Handsprit med Tryck / Logo
  • Handrengöring på språng
  • Spray eller Gel
  • Giveaways med omtanke

Handsprit Gel 50 ml

70% alkohol
fr. 19,50 kr

Handsprit Spray 30 ml

70% alkohol
fr. 13,00 kr

Handsprit Gel 100 ml

70% alkohol
fr. 21,00 kr

Handsprit Gel 30 ml

62% alkohol
fr. 15,00 kr

Handsprit Spray 20 ml

62% alkohol | Smidigt format
fr. 17,00 kr

Handsprit Spray 8 ml

62% alkohol
fr. 14,00 kr

Handrengöring Spray 20 ml

Egen fototryckt etikett
fr. 21,00 kr

Handrengöring Bumper 50 ml

Spray eller gel | Egen fototryckt etikett
fr. 27,00 kr

Handrengöring Gel 50 ml

Egen fototryckt etikett
fr. 19,00 kr

Handrengöring Spray 50 ml

Egen fototryckt etikett
fr. 22,00 kr
Visar 1 till 10 av 10 (1 sidor)

Information om Handsprit

Att god handhygien är A och O för att hålla sig frisk har vi vetat om länge. Varje dag rör vi vid samma dörrhandtag, räcken och andra ytor i det offentliga rummet som tusentals andra människor också rört vid. Sedan använder vi mobiltelefonen, hanterar nycklar, petar oss i ansiktet eller äter ett mellanmål med händerna. Det bästa är givetvis att tvätta händerna noggrant med tvål och vatten, men vem går runt med en dunk vatten och en tvål i fickan? Handsprit med tryck är därför en funktionell profilprodukt som hjälper människor att hålla händerna rena från bakterier och annat obehagligt även när man är på språng. Budskapet du sänder när du delar ut handsprit med tryck är att ditt företag bryr sig om mottagarens hälsa och välmående vilket i gengäld kommer att skapa en positiv syn på ert varumärke. Handsprit med tryck är perfekt att dela exempelvis på mässor där många handslag sker eller ute på stan.

Tryckmetoder

Vi erbjuder handdesinfektion med tryck i olika former. De billigare typerna trycks med tampotryck direkt på förpackningen vilket innebär att logotypen måste innehålla enbart raka färger utan toningar. Tack vare sitt lägre pris är dessa produkter utmärkta när man vill nå ut till en stor mängd människor med låg kostnad per enskild giveaway. De lite dyrare varianterna av handdesinfektion med tryck ger också så mycket för pengarna i fråga om intrycket de ger. Med en fototryckt etikett i er egen design så får man en helt annan upplevelse som inte kan jämföras med billigare alternativ. Fototryck, eller digitaltryck som det också kallas, möjliggör designer med foton, toningar och avancerad grafik med obegränsat antal färger. På så sätt är det bara fantasin som begränsar hur er etikett kan se ut.

Design

Till varje beställning så ingår det ett gratis korrektur där vi placerar in er logo och/eller text på produkten ni önskar enligt de instruktioner vi får. Designkostnad tillkommer för mer avancerade designer. På vissa modeller av handdesinfektion med tryck kan du enkelt placera in din logo själv med vårt lättanvända logoverktyg. Produkten trycks sedan enligt din konfiguration i logoverktyget. På modeller med digitaltryckt etikett finns designmallar för nedladdning. Mallarna innehåller instruktioner om hur du går tillväga samt även baksideetiketten med färdig innehållsdeklaration. Vid eventuella oklarheter är det bara att höra av dig till oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Logoverktyget