Kondomer med tryck

Reklamkondomer är en billig och rolig giveaway på festivaler, nattklubbar, mässor och events som skapar mycket uppmärksamhet per spenderad krona kring ditt varumärke eller budskap. En distinkt profilprodukt som ofta får mottagaren att både höja på ögonbrynen och dra på smilbanden. Med rätt budskap till rätt målgrupp skulle vi vilja påstå att kondomer är i det närmaste oslagbart som enskild profilprodukt när det gäller att sticka ut ur mängden och fånga folks uppmärksamhet. Har du några som helst frågor kring beställning av kondomer, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Kondomer
  • Sticker ut från mängden
  • Finns med eller utan smak
  • Minnesvärda giveaways

Reklamkondomer

Min. beställningsantal: 100 st
fr. 3,33 kr

Reklamkondomer 2-Pack

Min. beställningsantal: 250 st
fr. 5,70 kr

Reklamkondomer Smak

Min. beställningsantal: 100 st
fr. 4,44 kr

Reklamkondomer Hot & Cool

Min. beställningsantal: 100 st
fr. 4,60 kr

Reklamkondomer Glow

Min. beställningsantal: 100 st
fr. 3,33 kr
Visar 1 till 5 av 5 (1 sidor)

Information om Kondomer

Kondomens breda spektrum av associationer gör den till ett intressant reklamverktyg som kan få ett budskap eller varumärke att såväl locka till skratt som mana till eftertanke. Det behöver inte alltid finnas en solklar koppling mellan ens varumärke och en kondom-giveaway. För ju mer otippad kombinationen kan kännas, desto större chans att ditt budskap eller varumärke sätter sig på mottagarens minne. Oavsett om det är exempelvis omtanke, ansvarstagande, säkerhet, frihet, allvar eller humor som du vill ska sätta tonen för din kampanj eller vill att ditt varumärke ska associeras med så kan du göra det med kondomer i de flesta fall.

Reklamkondomer - Referensbild

Modeller och tillval

Hos oss hittar du reklamkondomer i olika färger och med eller utan smak för att passa olika ändamål och profiler. Flera modeller går att beställa från 100 st, men oftast är det mer ekonomiskt att beställa 500 eller 1000+ st. I priserna ingår alltid digitaltryck på pappersförpackningen. Inuti den tryckta pappersförpackningen ligger kondomen i en folie som är tryckt med fabrikatets logotyp. På två av våra modeller kan du välja till eget tryck även på folien för ytterligare exponering av ditt varumärke. Detta fungerar dock endast om du väljer vit kondomfolie.

Reklamkondomer - Referensbild


Kvalitet

Kan billiga kondomer hålla hög kvalitet? JA, det kan dem. Som med alla våra produkter vill vi kunna erbjuda bra kvalitet till låga priser. Inuti de fototryckta förpackningarna finns CE-märkta kondomer från Pasante som är ett av de ledande fabrikaten av kondomer. Pappersförpackningarna tillverkas av FSC-certifierat papper vilket innebär att råvaran kommer från ansvarsfullt skogsbruk. För att uppnå högsta möjliga tryckresultat används offsetmaskiner när kondomens pappersförpackning trycks. Fördelarna är många, bl.a. att man kan trycka på hela förpackningens yta utan någon vit kant runtom. Färgmättnaden blir även mycket högre än på förpackningar tryckta i enklare digitaltryckmaskiner.

Expressleverans

Utöver ordinarie leveranstid kan vi i de flesta fall erbjuda expressleverans mot en tilläggskostnad. Det finns många kunder vi "räddat" ur en tidspressad sits med denna service.

Design av kondomer

Till varje beställning så ingår det ett gratis korrektur där vi placerar in er logo och/eller text på kondomens förpackning enligt de instruktioner vi får. För mer avancerade designer tillkommer designkostnad, kontakta oss så återkommer vi med offert inom kort. Vill du designa dina kondomförpackningar själv går det så klart jättebra. Till varje produkt finns designmallar att ladda ner och utgå ifrån. I mallarna finns instruktioner om hur man går tillväga för att designa förpackningar till reklamkondomer. Skulle något vara otydligt är det bara att höra av sig till oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Logoverktyget