Metallnyckelringar med gravyr / logo

Nyckelringar i metall fungerar ofta som mer exklusiva varianter av annars väldigt billiga reklambärare som sitter på nyckelknippan. Fördelen med just metall som material är också att det oftast kan lasergraveras. Lasergravyr ser mycket bra och exklusivt ut, och har även fördelen att det inte skavs bort när det gnids mot nycklarna i fickan.

Metallnyckelringar
  • Kan lasergraveras
  • Exklusiva modeller
  • Snygga på nyckelknippan

Metallnyckelring City

Rektangulär bricka i metall
fr. 14,10 kr

Metallnyckelring Downtown

Nyckelring med dold stängning
fr. 24,20 kr

Metallnyckelring Sun

Metallbricka med högglansig finish
fr. 15,20 kr

Metallnyckelring Urban

Metallbricka med polyesterrem
fr. 14,90 kr

Nyckelring Karbinhake

Karbinhake i aluminium
fr. 5,00 kr
Visar 1 till 5 av 5 (1 sidor)

Information om Metallnyckelringar

Nyckelringar i metall är mycket uppskattade både för sin hållbarhet och för en mer exklusiv look. Vi har alla en mängd nycklar att hålla reda på, och vi vågar säga att ytterst få nyckelknippor är utan en nyckelring. Därför ser vi det som vårt jobb att se till att nyckelknipporna kännetecknas av just din nyckelring.

Märkning på metallnyckelringar

En fördel med metallnyckelringar är att det ser mycket bra ut med både tryck och lasergravyr. Tryck är lämpligt om man vill ha en mer framhävd logo, eller om flera färger måste användas. Lasergravyren däremot kan upplevas som mer exklusiv och är mer diskret. Lasergravyren kan heller inte skrapas bort på samma sätt som ett tryck kan göra efter långvarigt användande på en nyckelknippa.

Logoverktyget