Julgranskulor med eget tryck / logo

Julen är för många av oss årets höjdpunkt, och med denna högtid kommer även juldekorationerna som täcker gator och torg i städerna, och varje hems julgranar och fönster. Julgranskulor med eget tryck / logo är eleganta dekorationsdetaljer som bidrar till den goda stämningen.
Alla våra julgranskulor är tillverkade i extra tjock glas, och är därmed mer tåliga, men behåller elegansen som julgranskulor ska ha.
Julgranskulor

Julgranskulor 6 cm

Riktig julstämning på kontoret?
fr. 32,80 kr

Julgranskulor 7 cm

Eget tryck ingår alltid
fr. 34,50 kr

Julgranskulor 8 cm

Eleganta juldekorationer
fr. 45,20 kr
Visar 1 till 3 av 3 (1 sidor)

Information om Julgranskulor

Julgranskulor med eget tryck / logo är dekorativa i julgranen, hängandes i skyltfönstret eller i butiken. Och självklart kan de med en snygg design fungera som roliga gåvor.

Design - Begränsningar och möjligheter

Som standard görs trycken med tekniken screentryck. Med denna teknik kan vi trycka hela vägen runt kulorna, och kan dessutom nyttja en stor del av ytan även i höjdled (ca 4 cm). Begränsningen denna teknik har på just julgranskulor är dock antalet färger. Men oftast är det inga problem att skapa en elegant design med 1 färg, och i de flesta fall vågar vi till och med påstå att detta ger de snyggaste julgranskulorna då blir stilrent och smälter in snyggt i julgranen. Julgranskulorna kan tillverkas med matt eller blank yta. Skillnaden är enbart en smaksak, och är du osäker på hur resultatet kan se ut så är du varmt välkommen att kontakta oss så sätter vi ihop digitala korrektur så att du får en bättre uppfattning om resultatet.

Upphängning

Oroa dig inte. Du behöver inte sitta och knyta fast snören i julgranskulorna som man annars brukar behöva när man köper julgranskulor i butik. Till varje beställning skickar vi med metallkrokar som fungerar som alternativa fästen till de klassiska snörena. Det gör det hela både enklare och snyggare.

Förpackning

Som standard packas julgranskulorna med eget tryck i plattor med 54 st, 40 st, eller 28 st kulor beroende på kulornas diameter. Men om du vill ge bort julgranskulorna som gåvor så finns även alternativen att förpacka dem i mindre kartonger som dessutom är mer dekorativa.

Logoverktyget