Matlådor med Tryck / Logo

Matlådor med tryck är uppskattade giveaways som gör vardagen lättare. Perfekt för den som vill kunna kunna dra ned på sina lunchutgifter men även för skolbarn under utflykter. Matlådor finns i en mängd olika modeller, färger och material, från enklare varianter i plast till lyxigare alternativ i glas och bambu.

Matlådor

Matlåda Praga

900 ml | Borosilikatglas
fr. 85 kr

Matlåda Tundra

900 ml | Borosilikatglas & bambu
fr. 98 kr

Matlåda Steel

750 ml | Stål
fr. 90 kr

Matlåda Metal Box

900 ml | Mikrovågsugnssäker insats
fr. 216 kr

Matlåda Steel XL

1200 ml | Stål | Tvådelad
fr. 136 kr

Matlåda Metal Box XL

1400 ml | Mikrovågsugnssäker insats
fr. 252 kr

Matlåda Basic

1100 ml | Populär modell
fr. 21,50 kr

Matlåda Bentobox

1250 ml | 2 fack | Inkl. bestick
fr. 138 kr

Matlåda Savanna

600 ml | Stål & Bambu | Inkl. bestick
fr. 95 kr
Visar 1 till 9 av 9 (1 sidor)

Information om Matlådor

Matlådor eller lunchlådor som de även kallas gör det enkelt att ta med hemlagad lunch till jobbet eller skolutflykten. Att äta hemlagad lunch på jobbet istället för att gå ut och äta varje dag spar både tid och pengar vilket gör matlådor med tryck till en funktionell gåva. Dessutom kan man med egen medhavd lunchlåda gå ut och sätta i sig solen i en park under lunchen vilket många uppskattar. Det gör även att ert tryck kan exponeras för andra.

Matlådor med tryck finns i olika material, stilar, storlekar och prisklasser. Så oavsett om det handlar om att köpa in matlådor i större kvantiteter eller några få, finare företagspresenter så finns det en lunchlåda för er. Lunchlådor i de högre prisklasserna finns även att beställa i väldigt låga antal, från så få som 6-10 stycken. Vissa modeller har extra funktioner i form av avdelare, tillhörande bestick eller kylklamp i locket. Mest populärt är matlådor med tryck i plast då de ofta är billiga, kan värmas i mikron och i de flesta fall även maskindiskas. Nackdelen med lunchlådor i plast är att de inte ger någon direkt premiumkänsla och sällan är de rent estestiskt mest tilltalande alternativen.

Matlådor med lock i bambuträ ger en vacker, naturlig look och kan lasergraveras vilket ger ett elegant och tåligt resultat. Eftersom bambu även är ett förnybart material ger det en miljömässigt mer hållbar matlåda. Då trä är ett naturmaterial förekommer det vissa skiftningar i nyans och struktur vilket kan påverka märkningen, men det är också en del av charmen med naturmaterial.

Matlådor i metall ger en lite exklusivare känsla än dito i plast och har ofta ett snyggt bruksigt och industriellt uttryck samt finns i aluminium eller rostfritt stål. Aluminiummatlådor är lätta men tål inte lika mycket stryk som lådor i stål och kan därför bucklas om man tappar dem. Rostfritt stål är tåligare men väger lite mer. Den mest uppenbara nackdelen med matlådor i metall är ju att de inte kan värmas i mikrovågsugn, något som dock den schweiziska tillverkaren SIGG snillrikt har löst med en urtagbar plastinsats som är både mikrovågsugns- och maskindisksäker.

Glas är ett annat populärt material för matlådor med eget tryck. Matlådor i glas tillverkas ofta av borosilikatglas vilket ger en mycket hög tålighet mot temperaturförändringar. De tål maskindisk och mikrovågsugn och tar ingen smak, lukt eller färg från innehållet. Dessutom kan de gå direkt från kylen till ugnen utan att gå sönder. Dessutom uppskattar många att man ser direkt igenom matlådan vad som finns i inuti. Matlådor med tryck i glas blir dock tyngre än lådor i plast men detta behöver inte bara vara en nackdel då vikten bidrar till att lådan känns mer gedigen. Det man dock främst får tänka på med matlådor i glas att de spricker om man tappar dem i golvet.

Märkning

Matlådor märks vanligtvis med tryck men matlådor helt eller delvis i trä eller metall kan även lasergraveras vilket ger ett exklusivare resultat som inte kan slitas ut. Matlådor har ofta stora ytor för tryck eller gravyr, särskilt på locket. Det gör att ni kan få plats med både er logotyp och eventuell slogan. Den stora ytan öppnar även upp möjligheten att göra en dedikerad design runt ert varumärke för att verkligen göra matlådan till er egen. Tryck kan göras med flera pantonefärger och i vissa fall även med fototryck. Tänk på att vi inte alltid kan garantera att trycket klarar maskindisk. På produktsidan för respektive matlåda som vi erbjuder tryck på så informerar vi huruvida trycket tål maskindisk. 

Logoverktyget