Plastkort med eget tryck

Chansen är stor att du redan har kort från oss i plånboken då vi årligen producerar mängder av plastkort i form av medlemskort, presentkort, accesskort m.m.
Vi ställer höga krav på våra egna kort, och använder offsettryck för att nå bästa möjliga resultat. Det betyder att vi har ett relativt högt minsta beställningsantal, men att kortens tryck blir oslagbara vad gäller skärpa och färgmättnad till skillnad mot kort som trycks i enklare digitaltrycksmaskiner. Söker du efter ett Plastkort med tryck av Hög Kvalitet - Då har du kommit rätt!

Plastkort
  • Ger lojala kunder
  • Mängder av Specialeffekter
  • Digitaltryck ingår (4+4)
Plastkort

Plastkort

10 produkter
Foldrar & carriers

Foldrar & carriers

5 produkter
Korthållare

Korthållare

4 produkter

Samtliga produkter inom Plastkort

Plastkort Blank

Snygg högblank finish.
fr. 1,48 kr

Plastkort Matt

Modern matt finish
fr. 1,91 kr

Plastkort Sandig

Häftig texturerad finish
fr. 1,64 kr

Plastkort Frost

Transparenta med frostig finish
fr. 1,91 kr

Plastkort Klar

Klar, transparent finish
fr. 1,30 kr

Plastkort Metallic

Exklusiv metallic-finish
fr. 1,87 kr

Plastkort RFID

Inbyggd RFID-transponder
fr. 4,79 kr

Anti-skimming Kortsköld

Blockerar RFID- & NFC-frekvenser
fr. 25,00 kr

Plastkort Mini

Plastkort i mini-format
fr. 0,97 kr

Plastkort Avbrytbar

Med avbrytbart mini-kort
fr. 1,11 kr

Carrier Small

Liten och slimmad plastkortsbärare
fr. 2,05 kr

Carrier Medium

Plastkortsbärare i standardstorlek.
fr. 2,65 kr

Carrier Combo

Stor plastkortsbärare
fr. 2,55 kr

Folder Diagonal

Stilren plastkortsfolder
fr. 2,80 kr

Folder Arc

Plastkortsfolder med snygga snitt
fr. 2,75 kr
Visar 1 till 19 av 19 (1 sidor)

Information om Plastkort

Plastkort med tryck är en av våra storsäljande produkter. Varje år levererar vi flera miljoner plastkort till företag, myndigheter, föreningar och klubbar i Sverige och övriga världen. Alltid med högsta kvalitet (offsettryck) samt till de lägsta priser du hittar.

Plastkort

Produktion av plastkort


Plastkort med offsettryck

För att uppnå högsta möjliga tryckresultat använder vi offsetmaskiner när vi trycker dina plastkort. Fördelarna är många, bl.a. att man kan trycka på hela plastkortens yta utan någon vit kant runt korten. Färgmättnaden blir även mycket högre än på plastkort tryckta i enklare digitaltrycksmaskiner. Enda nackdelen med offsettryck är att minsta antal kort som går att trycka är 500. Förutom det är offset det absolut bästa valet för plastkort med tryck.

Plastkort med tryck

Magnetkort med Tryck

Alla våra plastkort med tryck går att få med magnetremsa. Du kan välja mellan LoCo och HiCo magnetkort. Skillnaden mellan dessa ligger främst i hur pass lätt/svårt dem har att få sin programmering ändrad eller avmagnetiserad. HiCo (High Coercivity) rekommenderas i de allra flesta fall och har ett starkare magnetfält (2750 Ørsted). Det starkare magnetfältet gör korten mindre känsliga för avmagnetisering om dem kommer i kontakt med andra magnetfält. LoCo (Low Coercivity) har ett betydligt svagare magnetfält (300 Ørsted) och används vanligen som t.ex. hotellnycklar och inträdeskort till nöjesparker.

Vi rekommenderar i regel att alltid välja HiCo i alla de fall det är möjligt. Extrakostnaden är minimal jämfört med LoCo magnetkort. Dock måste du först kolla med leverantören av det "system" plastkorten ska användas i om vilka magnetremsor det klarar att läsa av och/eller skriva på.
Att Tänka på innan du Beställer Plastkort med Tryck:
- Antal: Hur många kort behöver ni? 
- Vilken typ av tillbehör? 
- Hur Många färger ska det tryckas i
- Original till Trycket - Finns det eller behöver ni Hjälp? 
Vi Hjälper er gärna att skapa ett personligt Plastkort med tryck för ert unika Behov. 
Ring oss idag!

Magnetkort

RFID-kort

Plastkort med RFID (Radio-frequency identification) har på senare år blivit allt mer populärt. Mest troligt kommer denna teknik helt ersätta magnetremsor. Fördelarna är att RFID är kontaktlöst och kan läsas av på lite avstånd samt att dem inte kan bli avprogrammerade på samma sätt som magnetkort. Vi tillhandahåller RFID-kort med tryck med 3 olika typer av RFID-kretsar. Dessa är "Mifare 1K", "Mifare 4K" och "EM4102 / EM4200". Kretsarna har lite olika egenskaper och därmed olika priser. Innan du beställer RFID-kort med tryck, kontakta din systemleverantör för att få reda på vilken krets som ska användas till just ert system.

rfid-kort

VIP-kort / Medlemskort med Tryck

Plastkort med tryck är utmärkta som VIP- och medlemskort. Det är extremt billiga produkter för att skapa lite extra lojalitet hos sina kunder. När du beställer plastkort med tryck till dina kunder eller medlemmar, kontakta gärna oss för att få rekommendationer kring hur ni kan göra just era kort lite extra speciella. Det finns en rad snygga tillval som verkligen kan förstärka premiumkänslan för mottagaren. Dessutom till låga extrakostnader.

Medlemskort med tryck

Passerkort

Ett annat populärt användningsområde för tryckta plastkort är som passerkort. Beställ snygga passerkort med eget tryck istället för att bara använda de vanliga helvita kort som följer med passersystemet. Passerkort med ert eget tryck får er att se proffsigare ut och är dessutom riktigt billiga att köpa in.

Inlägg om Plastkort


Plastkort med stansat hål

Det här inlägget hänvisar lite till det förra om plastkort och på bilderna kan du se hur vi på denna produktion stansat ut ett hål i korten. Formatet på korten är standard, men för att göra hålet såsom kunden önskat har vi tagit fram en stansform. Hur den formen ser ut är helt upp till dig - vi producerar det Du önskar!

Rickard Sandberg

CEO

Extra stora plastkort

Normalt sett är plastkort 86x54 mm stora. Det är samma storlek som vanliga bank- och kreditkort. Vi kan dock producera plastkort i nästan vilken storlek som helst. Exemplet på bilderna är kort i drygt dubbel storlek. Utöver valfri storlek kan vi även producera stansverktyg i valfri form. Du är alltså hos oss inte begränsad till att beställa plastkort som är rektangulära utan dem kan se ut precis hur du än önskar. Det är sådana saker som ofta skiljer oss från andra leverantörer, att vi inte är låsta till en viss tryckmaskin utan att vi verkligen producerar produkter från grunden vilket öppnar upp alla sorters möjligheter. Specialproduktioner av olika produkter är något vi brinner för och tycker är roligt.

Nicklas Wöhlk

Key Account Manager

Plastkort Friskis&Svettis

Riktigt snygg design på plastkort! Här har man verkligen förstått hur man ska använda de olika tillval vi erbjuder. Mattsvarta kort med kontrasterande text i vitt och logotyp i UV-lack som bryter av den matta bakgrunden med en högblank finish. Att lägga till specialeffekter såsom UV-lack eller foliering på sina plastkort kan verkligen höja känslan man får. Vi kan varmt rekommendera att du kikar på någon form av effekt när du ska beställa dina medlemskort. Har du själv brist på idéer, kontakta oss så ger vi förslag på vad vi tror passar ditt företags profil allra bäst.

Rickard Sandberg

CEO

Logoverktyget