Verktyg med tryck

Profilerade verktyg är smart marknadsföring som både fyller en viktig funktion och som i många år framöver kan påminna användaren om ditt företag varje gång verktyget används. Verktygen kan tryckas med enskilda färger, eller i många fall även lasergraveras då de är gjorda i metall. Lasergravyr ger en snygg märkning som inte skavs bort över tiden och som elegant matchar produktens yta i metall.

Verktyg
  • Tryck eller lasergravyr
  • Mest praktiska gåvan?
  • Julklapp till de anställda?

Cykelverktyg Norquay

17 olika funktioner i verktyg från Elevate
fr. 106 kr

Fickkniv Haiduk

13 funktioner i fickformat
fr. 165 kr

Multiverktyg Magma

Litet verktyg med 10 funktioner
fr. 118 kr

Multiverktyg Nika

10 funktioner + 9 mejslar/bits
fr. 121 kr

Multiverktyg Tonka

15 funktioner i samma verktyg
fr. 48,20 kr
Visar 1 till 5 av 5 (1 sidor)

Information om Verktyg

Profilering handlar till stor del om att synas på rätt ställe vid rätt tillfälle. För rätt företag kan verktyg definitivt göra just det. Då verktyg allt som oftast är gjorda i metall så har de även möjligheten att märkas med antingen en tryckt logo eller lasergravyr.

Saknar du något?

Söker du ett specifikt verktyg, eller t.ex. större verktygslådor så kontakta gärna oss. Vi kan lösa det mesta och tar gärna emot specialförfrågningar. Ange gärna hur många varor en eventuell beställning gäller, samt om du har en deadline, så återkommer vi inom kort med priser för önskade verktyg.

Inlägg om Verktyg


Verktyg

Jag är en ganska ohändig person. En sån där som nästan har tummen mitt i handen. Det hindrar dock mig inte från att gilla verktyg, och speciellt de där multiverktygen som från början kom från Schweiz och användes av deras militär. Jag pratar så klart om den Schweiziska armekniven. Detta lilla underverk till verktyg har sedan dess utvecklats och många tillverkare gör sin egen tolkning av vad en 'multitool' bör innefatta för små verktyg för att verkligen passa i segmentet. Vi har flera varianter av dessa verktyg och en personlig favorit är cykelverktyget Norquay (som ni kan se på bilden) som kan komma till användning för er cykelintresserade. Skulle det dock vara så att cyklar inte riktigt är din grej så har vi fler varianter för de många behov.

Oskar Jernberg

Head of Operations

Logoverktyget