Powerbanks med tryck

Powerbanks eller så kallade extrabatterier är bra att ha till hands när tillgången till eluttag är begränsad, eller när man är på språng och samtidigt behöver ladda batteriet i telefonen, datorn eller surfplattan.
Powerbanks har ofta stora tryckytor som gör dem till perfekta reklambärare, och de är ofta i prisklasser som lämpar sig för gåvor och julklappar.
Powerbanks med hög kapacitet kan ladda en modern smartphone flertalet gånger, och är utmärkta för längre resor, för telefoner med stora batterier, eller för t.ex. datorer. Powerbanks med mindre kapacitet räcker dock oftast för att ladda en smartphone fullt åtminstone en gång, eller fungerar som en utökning till det befintliga batteriet.

Powerbanks
  • Bra vid resor
  • Längre pokémonjakter?
  • Kan vara en livräddare

Powerbank 2200 mAh

Mest sålda modellen
fr. 51 kr

Powerbank Proton

7200 mAh | Kompakt
fr. 96 kr

Powerbank Charge

4000 mAh | Prisvärd
fr. 78 kr

Powerbank Plate

8000 mAh | 2 utgångar | 10 mm tunn
fr. 159 kr

Powerbank Jive

2000 mAh | Nyckelring
fr. 49,00 kr

Powerbank Air

4000 mAh | Trådlös laddning
fr. 134 kr

Powerbank Air Pro

4000 mAh| Trådlös laddning | Sugkoppar
fr. 230 kr

Powerbank Density

10 000 mAh | 2 utgångar
fr. 249 kr

Powerbank Vault 6600 mAh

Hög kapacitet till lågt pris
fr. 169 kr
Visar 1 till 9 av 9 (1 sidor)

Information om Powerbanks

Powerbanks med tryck är den mest efterfrågade produktgruppen. Powerbanks eller extrabatterier som man också kallar dem är alltid bra att ha nära till hands, och kan vara en undsättning när telefonens, datorns eller plattans batterier sinar, och ingen annan laddningsmöjlighet finns i närheten. Laddningskapaciteten i en powerbank kan vara allt från en mindre laddning av t.ex. en iphone, upp till ett stort antal laddningar. Flera modeller har också mer än en utgång, och kan ladda flera enheter samtidigt. Powerbanks med tryck är mycket populära some giveaways, företagsgåvor och julklappar.

Powerbanks med tryck

På powerbanks finns möjligheten till flera olika typer av märkningar. Mest vanligt är att man trycker i en till fyra färger, men det finns också modeller som kan digitaltryckas. Det innebär att de inte har en begränsning i antalet färger, utan t.o.m. kan trycka foton. Då vissa modeller har en utsida i metall så kan dessa även lasergraveras, vilket ger en stilren, elegant och extra hållfast märkning.

Laddningskapacitet

Vad innebär det att en powerbank har 2200 mAh i laddningskapacitet? Här kommer några exempel på vilken batterikapacitet några mobiltelefoner har:
Iphone 6: 1810 mAh
Iphone 7: 1960 mAh
Samsung Galaxy S7: 3000 mAh
Huawei Honor 8: 3000 mAh
OBS! Ett extrabatteri måste såklart inte ladda hela telefonen, utan kan fungera som en bra backup som laddar batteriet delvis så att t.ex. samtal kan göras.

Inlägg om Powerbanks


Specialtillverkade Powerbanks

Vill du ha något utöver det vanliga? - Kontakta oss! Till skillnad från de flesta andra leverantörer av profilprodukter är vi sällan låsta till att enbart trycka på befintliga modeller. Här har vi tagit fram en unik powerbank inklusive förpackning och instruktionsmanual. Powerbanken är gjuten i mjuk PVC med logotyp och text som sticker ut från bakgrunden (relief). Förpackningen är tillverkad och tryckt på kartongpapp i specialformat som passar produkten perfekt. Resultatet är en mycket mer komplett och unik produkt att kunna dela ut till sina kunder. Önskar du få powerbanks eller någon annan produkt specialproducerade, kontakta oss med dina idéer så återkommer vi snabbt med förslag och pris.

Jesper Norrwie

Head of Key Accounts

Logoverktyget