Teknikprodukter med tryck

Profilprodukter för de tekniktokiga. Eller ja, egentligen för alla, för vem gillar inte att ha musiken med sig ut till stranden, kunna ladda sin telefon på resan eller använder hörlurar för att få en lugnare tur till jobbet? Kategorin Teknik samlar elektronik som kan tryckas med logo eller annan design, och finns i flera prisklasser och kan vara allt ifrån enkla öronsnäckor som delas ut på mässan till riktigt avancerade och dyrare högtalare som julklappar.

Teknik
  • Giveaway eller julklapp?
  • Elektronik för alla
  • Moderna gåvor
Hörlurar
6 produkter
Powerbanks
8 produkter
Högtalare
8 produkter

Samtliga produkter inom Teknik

Mest sålda modellen
fr. 51 kr
Hög kapacitet och dubbla utgångar
fr. 339 kr
Bluetooth & inbyggd mikrofon
fr. 129 kr
Extra ljud till telefonen / plattan
fr. 79 kr
Ask med kabelsnurra
fr. 9,20 kr
Inkl. praktisk ask
fr. 41,00 kr
Powerbank med nyckelring
fr. 49,00 kr
Extra ljud till telefonen / plattan
fr. 127 kr
Mikrofon på sladden
fr. 31,00 kr
Powerbank i tunt format
fr. 69 kr
Bluetooth & 3,5 mm ljudkabel
fr. 149 kr
Lyssna tillsammans
fr. 41,00 kr
Med inbyggd kameraavtryckare
fr. 113 kr
Hörlurar och smartphoneställ
fr. 19,20 kr
Extremt hög kapacitet
fr. 449 kr
Högtalare i aluminium
fr. 109 kr
Bekväma on-ear lurar
fr. 29,00 kr
Hög kapacitet till lågt pris
fr. 169 kr
Tålig modell för friluftsliv
fr. 289 kr
Lättanvänd högtalare
fr. 103 kr
Powerbank i miniformat
fr. 289 kr
Bärbar design
fr. 185 kr
Visar 1 till 22 av 22 (1 sidor)

Information om Teknik

Teknikprylar med eget tryck. Moderna giveaways i form av högtalare, hörlurar, ljuddelare och inte minst Powerbanks. Här finns både billiga reklamprylar, men också högkvalitativa produkter i högre prisklasser som är utmärkta företagsgåvor och julklappar till de anställda. I vårt moderna samhälle är vi mer och mer på språng, och vill alltid ha tekniken nära till hands, och det speglas även i utbudet av profilsaker. Powerbanks förlänger livslängden på telefoner och datorer, och låter dig ta med tekniken ut i det fria på ett helt annat sätt. Samma sak gäller högtalare som i större utsträckning blivit mobila och gör det nu möjligt att uppleva lika bra ljud på stranden som i hemmet.

Inlägg om Teknik


För den teknikintresserade

Publicerad:

Eftersom du har hittat hit till denna kategori så vet du nog vid det här laget att vi har teknikprodukter i vårt sortiment, men många har faktiskt inte en aning. Powerbanks med olika styrka, trådlösa högtalare och olika typer av hörlurar är perfekta som julklappar till de anställda eller vad kan vara bättre för musikföretaget än att ge bort ett par hörlurar? Vi kan även hjälpa dig att ta fram specialproducerade produkter för att se till att ni har en unik produkt i en unik förpackning som gör att ni står ut bland konkurrenterna. Spana in vad vi har i vårt tekniksortiment och hör gärna av dig om du har några frågor!

Tobias Norin

Rådgivare & Grafisk projektledare