Väskor med tryck / logo

Väskor med företagets logo stolt placerad synligt ser man ofta. Väskorna följer med på dagens äventyr och visar upp trycket för många människor, och om väskan är i god kvalitet, med praktiska fack och sköna handtag så älskas den såklart av den som använder väskan, och förknippar då varumärket med positiva känslor.
Kylväskor, seglarväskor, weekendbags, gympåsar, datorväskor o.s.v. Det finns oerhört många alternativ när det kommer till väskor med tryck. Vilken variant är din favorit?

Väskor
  • Används dagligen?
  • Exponeras för många
  • Stort utbud
Gymnastikpåse med tryck

Gympåsar

9 produkter
Ryggsäckar

Ryggsäckar

28 produkter
Axelremsväskor

Axelremsväskor

7 produkter
Resväskor

Resväskor

2 produkter
Datorväskor

Datorväskor

18 produkter
Laptopfodral

Laptopfodral

14 produkter
Sportbagar

Sportbagar

4 produkter
Kylväskor

Kylväskor

18 produkter
Weekendbags

Weekendbags

6 produkter
Seglarväskor

Seglarväskor

3 produkter
Necessärer

Necessärer

4 produkter

Samtliga produkter inom Väskor

Gympåse Oriole

Klassisk dragskopåse
fr. 9,00 kr

Gympapåse R-PET

Av återvunna PET-flaskor
fr. 11,90 kr

Seglarväska Goa

Väska i jute
fr. 77 kr

Necessär Transit

Med remögla och blixtlås
fr. 33,00 kr

Kylryggsäck Peak

Rymmer 28 burkar | Ryggsäck/Väska
fr. 319 kr

Kylväska Peak

Rymmer 20 burkar
fr. 247 kr

Kylväska Cork

Rymmer 6 burkar
fr. 81 kr

Axelremsväska Mission

Axelväska i non woven-material
fr. 40,00 kr

Datorryggsäck Bizz

16" | Expanderbar
fr. 1 059 kr
fr. 845 kr

Datorryggsäck Impact

15,6" | Rullöppning | Vattentålig
fr. 642 kr

Datorväska Basel

14" | Återvunnet konstläder
fr. 534 kr

Datorryggsäck Essence

15,6" | R-PET
fr. 525 kr

Datorväska Black

15,6" | Konstläder | PVC-fri
fr. 434 kr

Kylryggsäck Sortino

24 liter | 50% RPET
fr. 334 kr

Datorryggsäck Fern

15" | Allover-blixtlås | R-PET
fr. 310 kr

Datorväska Metz

Vadderad väska för 15,6" laptop
fr. 129 kr

Datorväska Neo

15" | USB-port
fr. 466 kr

Datorväska Oxford

15,6" | Konstläder
fr. 338 kr

Datorryggsäck Journey

15,6" | Reseryggsäck |RPET
fr. 749 kr

Datorväska Essence

15,6" | R-PET
fr. 534 kr

Datorväska Graphs

Vadderad väska för 14" laptop
fr. 215 kr

Datorryggsäck Canvas

15,6" | Bomullscanvas
fr. 499 kr

Datorväska Garbi

Vadderad väska för 14" laptop
fr. 152 kr

Datorryggsäck Bosler

15"| Canvas
fr. 425 kr

Datorryggsäck Safe

15,6” | Ficktjuvsskydd | RFID-skydd
fr. 430 kr
fr. 357 kr

Datorväska Safe

15,6” | RFID-skydd | USB-port
fr. 413 kr

Datorväska Slim

15,4” | PVC-fri
fr. 220 kr

Ryggsäck Hopvikbar

RPET | 20 liter
fr. 161 kr
Visar 1 till 30 av 115 (4 sidor)

Information om Väskor

I vårt sortiment hittar du en stor mängd väskor som alla har gemensamt att de lämpar sig väl för märkning. Väskorna kan tryckas med företagets logo, eller i vissa fall präglas på läderdetaljer eller lasergraveras på metalldetaljer.

Varför väskor med tryck?

Största anledningen att införskaffa väskor med företagets logo är så klart att sprida varumärket och låta det synas i olika sammanhang. Beroende på typ av väska så kommer den att synas på flygplatsen, i mötesrummet, på tunnelbanan eller på gymmet. En annan anledning att skaffa väskor med tryck är så klart för att stolt visa omgivningen var man arbetar.

Välj rätt väska med tryck

Det finns en uppsjö av väskor med tryck för olika ändamål, målgrupper och budget. Företag, skolor, föreningar och organisationer har alla användning av väskor med eget tryck för att underlätta vardagen för anställda, elever och medlemmar och samtidigt sprida sitt varumärke. Oftast har man en redan idé om vilken slags väska man ska köpa in samt en given budget, men utöver det finns det några ytterligare punkter som är bra att gå igenom för att hitta rätt.

- Vad ska väskan användas till?
- Vad behöver väskan rymma?
- Vilka ska använda väskan?

Oavsett om väskorna ska ges som gåva till anställda eller användas som reklamartikel så är det värt att fundera lite extra över väskans typ och stil. Dels ur perspektivet vilken väska som mottagaren kommer ha störst användning av, men även hur väskan påverkar intrycket av företaget. Exempelvis förknippas gympapåsar med en aktiv livsstil vilket kommer att smitta av sig på uppfattningen av ert företag. Även kylväskor kan bidra till en positiv association då de ofta förknippas med mysiga picknickar och skönt strandhäng med vänner och familj.

Det finns en veritabel djungel av väskor med eget tryck i olika typer, stilar och utföranden på marknaden och att botanisera bland dessa kan lätt bli överväldigande. Därför har vi valt erbjuda ett mindre sortiment av väskor med tryck för att underlätta för dig som kund. Men ifall ni inte hittar en väska med tryck i vår webbutik som faller er i smaken, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er gärna att hitta väskan just för er. Vi har ett stort nätverk av leverantörer och har avsiktligt valt att inte lägga upp hela deras sortiment för att underlätta navigeringen i vår shop för dig som kund.

Ryggsäckar med tryck

Ryggsäckar är en av de mest mångsidiga väsktyperna och finns i modeller för i stort sett alla målgrupper och användningsområden. Ryggsäckar med tryck är utmärkta väskor för såväl skolor som företag och finns både med och utan fack för dator och surfplatta. Vissa dyrare modeller kan även ha inbyggd USB-laddport och RFID-skyddade fack. Sedan finns det även 2-i-1 väskor med tryck som kan användas antingen som ryggsäck eller en vanlig väska, tack vare ett bärhandtag på sidan och avtagbara axelremmar.

Datorväskor med tryck

Datorväskor eller laptopväskor med företagets logotyp ger ett seriöst och professionellt intryck och skyddar elektroniken när du är på språng. Eftersom laptopväskor tillverkas för att rymma en specifik laptopstorlek i sitt datorfack så är det bra att ha koll på vilken tumstorlek det är på de laptops som ni använder. Även om det är bättre med ett för stort datorfack än ett för litet så är det ändå inte optimalt, eftersom datorn då inte ligger lika stadigt vilket kan vara skadligt i längden.

Gympapåsar med tryck

Gymnastikpåse, gympapåse eller helt enkelt gympåse, kärt barn har många namn. Oavsett vad man väljer att kalla den så är det en populär produkt att trycka sin logo på. Tack vare sin enkla konstruktion är de billiga och tar lite plats samtidigt som de rymmer skor, träningskläder och handduk. Dessutom har de generösa tryckytor vilket möjliggör tryck som verkligen syns även på håll. Gymnastikpåsar med tryck passar till alla åldersgrupper, även barn. Som tidigare nämnt så syns gympåsar ofta i träningssammanhang och förknippas med en aktiv livsstil vilket även kommer att smitta av sig på ert varumärke.

Kylväskor med tryck

Kylväskor är något som kanske inte används varje dag, men när det väl finns tillfälle så är de smått ovärderliga. Dessutom skapar de tillfällen att användas, eftersom man är ju betydligt mer benägen att ge sig ut på picknick om man har en kylväska. Möjligheten att kunna ta med sig kyld dryck och mat till stranden eller parken är något som kommer skapa härliga sommarminnen som er kylväska med tryck kommer vara en del av.

Resväskor med tryck

Resväskor med företagets logotyp ger enhetligt och professionellt intryck vid affärsresor. Resväskor med eget tryck finns i flera storlekar och varianter, från hårda skalväskor till kabinväskor i tyg och duffelväskor med hjul. Gemensamt för alla resväskor är att de har hjul för bli lättare att baxa omkring. Om du ska beställa resväskor med eget tryck till företaget, passa då gärna på att komplettera med bagagebrickor och/eller bagageband med ert tryck på. För kortare resor kan det vara behändigare med en weekendväska/duffelväska. De finns i olika storlekar och utföranden, från rena sportbagar till elegantare modeller. De kan beroende på modell vara försedda med ett separat skofack som förhindrar att smuts och lukt från skorna sölar ner övrig packning. Sedan finns även weekendbags med USB-laddport som gör att du kan ladda telefonen eller surfplattan medan powerbanken är kvar i väskan.

Märkning

Transfer och screentryck är de vanligaste märkningstypen på väskor med eget tryck, vilket innebär klara färger utan övertoningar. I vissa fall är även fototryck möjligt vilket inte sätter någon som helst begränsning i antal tryckfärger. En del väskor kan broderas vilket ger en hållbarare och mer exklusiv märkning, eller förses med ett präglat lädermärke eller lasergravyr på metalldetaljer.

Logoverktyget