Gympapåsar med tryck

Gymnastikpåsar eller gympapåsar som de traditionellt heter kallas idag alltmer för bara gympåsar, vilket är ett mer passande namn då det oftast är just till gymmet som de bärs. Små, lätta och praktiska påsar med plats för träningskläder och skor används mer och mer som ett alternativ till de större och klumpigare väskorna. Gympåsarna är också lätta att tvätta för att hålla lukten borta. Med föreningens eller företagets tryck på gympapåsarna så förknippas de med en aktiv livsstil.

Gymnastikpåse med tryck
  • För en aktiv livsstil
  • Små, lätta och praktiska
  • Kan tvättas

Gympåse Evergreen

Påse i återvinningsbart material
fr. 10,00 kr

Gympåse Oriole

Klassisk dragskopåse
fr. 9,00 kr

Gympapåse Eco

Ekologisk bomull | GOTS-certifierad
fr. 27,88 kr

Gympåse Natur

Helt PVC-fri påse i bomull.
fr. 16,00 kr

Gympåse Oregon

Dragskopåse i bomull
fr. 20,00 kr

Gympapåse R-PET

Av återvunna PET-flaskor
fr. 11,90 kr

Gympapåse Recycled

Återvunnen bomull | Ficka
fr. 35,00 kr

Gympåse Reflex

Gör dig synlig på väg till gymmet
fr. 30,00 kr

Gympåse Lancaster

Transparent påse i PVC
fr. 28,38 kr
Visar 1 till 9 av 9 (1 sidor)

Information om Gympåsar

Gympapåsar med tryck är för att vara väskor ändå en mycket billig giveaway. Det betyder inte att den är sämre eller används mindre, utan är faktiskt enligt oss en av de mest prisvärda profilprodukter som man kan dela ut. En gymnastikpåse med tryck kommer att synas mycket och väl, och har du dessutom en träningsglad målgrupp du når ut till så kan det inte bli mycket bättre.

Utbud

Gymnastikpåsar med tryck finns idag i en mängd varianter, utseenden och material på marknaden. Att behöva skrolla sig igenom en myriad av snarlika alternativ kan lätt bli överväldigande. Därför har vi valt att fokusera på ett mindre, men ändå varierat sortiment av bra modeller för att underlätta för dig som kund. Vi har gymnastikpåsar med tryck i olika material, såväl syntet som bomull, vilket påverkar både priset och stilen på påsen. Gymnastikpåsar med tryck i syntetmaterial har generellt en något glansig yta medan gympapåsar i bomull är matta. Det finns även gymnastikpåsar med tryck i återvunna material såsom R-PET så att ni kan göra ett mer miljömedvetet val. För er som vill sticka ut så finns neonfärgade reflexförsedda gympapåsar med tryck som hjälper såväl användaren som ert varumärke att synas ordentligt i trafiken.

Inte bara för träningskläder

Gymnastikpåsar med tryck är inte bara utmärkta när man ska till gymmet, utan kan även med fördel användas för exempelvis badkläder, som skopåse eller för allehanda ting. Ett annat användningsområde för gympapåsar med tryck är som goodiebag i samband med events, tävlingar och kampanjer. Sätt ihop ett paket av olika reklamartiklar med er logo och lägg ned dem i en gymnastikpåse med ert eget tryck på. Till skillnad från goodiebags i form av en plast-eller papperspåse som går direkt till återvinningen samma dag så kommer era gympapåsar med tryck att användas och exponeras under lång tid framåt.

Märkning

Gympapåsar trycks för det mesta med transfer eller screentryck, vilket är idealt för logotyper och motiv med klara färger utan övertoningar. De kan ofta även digitaltryckas vilket gör det möjligt att trycka foton och komplex grafik med oändligt antal färger och övertoningar. Gymnastikpåsar har stora tryckytor vilket gör att ert tryck syns bättre på avstånd samt öppnar upp nya designmöjligheter att kunna skapa något riktigt unikt.

Inlägg om Gympåsar


Tryckta gymnastikpåsar till BeachTravels

Till Beachtravels fick vi äran att ta fram helt unika specialdesignade gymnastikpåsar med tryck. Dessa är inte tagna från någon befintlig modell utan tillverkade från grunden helt enligt kundens önskemål. Materialet är 300g bomull. Även remmarna är bomull, i samma färg som övriga påsen. I hörnen i botten av gympåsarna sitter rostfria metallöljetter med antik-finish. Trycket är ett 3-färgs screentryck. Dessa gympapåsar kostar något mer än standardmodellerna men i gengäld får kunden unika produkter med ordentligt hög kvalitet och lång livslängd. Vi gör specialproduktioner på denna typ av produkt från 500 st.

Rickard Sandberg

CEO

Logoverktyget