Gympåsar med tryck

Gymnastikpåsar eller gympapåsar som de traditionellt heter kallar idag alltmer för bara gympåsar, vilket är ett mer passande namn då det oftast är just till gymmet som de bärs. Små, lätta och praktiska påsar med plats för träningskläder och skor används mer och mer som ett alternativ till de större och klumpigare väskorna. Gympåsarna är också lätta att tvätta för att hålla lukten borta. Med föreningens eller företagets tryck på gympapåsarna så förknippas de med en aktiv livsstil.

Gympåsar
  • För en aktiv livsstil
  • Små, lätta och praktiska
  • Kan tvättas

Gympåse Condor

Kombination av material
fr. 11,10 kr

Gympåse Evergreen

Påse i återvinningsbart material
fr. 8,80 kr

Gympåse Oriole

Klassisk dragskopåse
fr. 9,60 kr

Gympåse Natur

Helt PVC-fri påse i bomull.
fr. 16,80 kr

Gympåse Oregon

Dragskopåse i bomull
fr. 16,80 kr

Gympåse Reflex

Gör dig synlig på väg till gymmet
fr. 26,10 kr

Gympåse Lancaster

Transparent påse i PVC
fr. 29,10 kr
Visar 1 till 7 av 7 (1 sidor)

Information om Gympåsar

Gympåsar med tryck är för att vara väskor ändå en mycket billig giveaway. Det betyder inte att den är sämre eller används mindre, utan är faktiskt enligt oss en av de mest prisvärda profilprodukter som man kan dela ut. Gymnastikpåse med tryckt logo kommer att synas mycket och väl, och har du dessutom en träningsglad målgrupp du når ut till så kan det inte bli mycket bättre.

Inlägg om Gympåsar


Tryckta gymnastikpåsar till BeachTravels

Till Beachtravels fick vi äran att ta fram helt unika specialdesignade gymnastikpåsar med tryck. Dessa är inte tagna från någon befintlig modell utan tillverkade från grunden helt enligt kundens önskemål. Materialet är 300g bomull. Även remmarna är bomull, i samma färg som övriga påsen. I hörnen i botten av gympåsarna sitter rostfria metallöljetter med antik-finish. Trycket är ett 3-färgs screentryck. Dessa gympapåsar kostar något mer än standardmodellerna men i gengäld får kunden unika produkter med ordentligt hög kvalitet och lång livslängd. Vi gör specialproduktioner på denna typ av produkt från 500 st.

Rickard Sandberg

CEO

Logoverktyget