Fönsterdekaler

Utnyttja lokalens fönster och montera fönsterdekaler som matchar företagets profil. Vi tillverkar dekaler i utskuren vinyl, dekaler med heltäckande tryck och konturskurna dekaler med tryck.
Fönsterdekaler kan också fungera som insynsskydd, för tillfälliga kampanjer eller helt enkelt för att visa öppettiderna på dörren till butiken. Användningsområdena är många, och kostnaden för dekaler är låg, så beställa fönsterdekaler idag!

Fönsterdekaler
  • Billig exponering
  • Stora som små dekaler
  • Enkel montering

Fönsterdekal - Utskuren vinyl

Utskurna kvalitetsdekaler i rena färger.
Fyll i mått & få pris direkt

Fönsterdekor - Heltäckande

Heltäckande fönsterdekal med fototryck.
Fyll i mått & få pris direkt

Fönsterdekal - Tryckt & Konturskuren

Tryckta och konturskurna fönsterdekaler.
Fyll i mått & få pris direkt

Fönsterdekal - Frostad

Utskurna frostade dekaler
Fyll i mått & få pris direkt

Fönsterdekor - Metallic

Konturskurna metallicdekaler.
Fyll i mått & få pris direkt

Fönsterdekor - One way vision

Ger insynsskydd men minimalt blockerad utsikt.
Fyll i mått & få pris direkt
Visar 1 till 6 av 6 (1 sidor)

Information om Fönsterdekaler

Vi har mångårig erfarenhet av att tillverka fönsterdekaler och fönsterdekor i alla olika material, storlekar, former och färger. I sortimentet hittar du allt från konturskuren vinyl i rena färger till våra perforerade kampanjdekaler som ger insynsskydd utan att blockera utsikten.

Användningsområden

Fönstedekor används främst som reklammedia till skyltfönster men är också vanligt att använda som insynsskydd och informationer av olika slag.

Kvalitet

Vi använder enbart högkvalitativa vinylfolier från välkända tillverkare för att säkerställa längsta möjliga livslängd och smidigast montering.

Anpassningsmöjligheter

När du klickat in på någon av de fönsterdekaler vi erbjuder ovan knappar du in de mått du önskar så räknas priset fram automatiskt. Till majoriteten av våra fönsterdekaler erbjuder vi även möjligheten att välja om du vill montera din dekor på insidan eller utsidan av ditt fönster. För att göra monteringen så smidig som möjlig ingår dessutom en dekalskrapa till samtliga fönsterdekorer när du beställer av oss.

Logoverktyget