Golvdekaler

I en butik utsätts vi som besökare för många intryck både högt och lågt. Golvdekaler utnyttjar de annars så tråkiga och oanvända ytorna som golven faktiskt är, och kan användas för att guida kunderna, visa den nuvarande kampanjen eller för att helt enkelt markera butikens område.
Golvdekalerna lamineras för att tåla tung fottrafik, och de får en halkfri ytbehandling för att undvika att olyckor sker.

Golvdekaler / Golvreklam
  • Utnyttjar de tomma golven
  • Guidar eller säljer
  • Halkfria och skyddade

Golvdekal - Rund

Cirkelformad eller oval golvdekor.
Fyll i mått & få pris direkt

Golvdekal - Rektangel

Rektangulär golvdekor med tryck.
Fyll i mått & få pris direkt

Golvdekal - Egen form

Golvreklam i helt egen form.
Fyll i mått & få pris direkt
Visar 1 till 3 av 3 (1 sidor)

Information om Golvdekaler / Golvreklam

Golvdekor med knivskarpt fyrfärgstryck och laminerad, halkfri ytbehandling. Utmärkt reklamprodukt att använda till säljkampanjer i butiker då golvdekaler fångar konsumentens uppmärksamhet och får din vara eller tjänst att sticka ut. Vanliga platser där du hittar golvdekaler är flygplatser, butiker, köpcenter och tunnelbanor.

Hållbarhet

Våra golvdekaler är extremt slitstarka och har en livslängd på upptill 12 månader i köpcenter med normal trafik. De är även lätta att avlägsna och går utmärkt att skura med maskin.

Effektivitet?

Flertalet internationella studier har gjorts för att undersöka effektiviteten av golvdekor som reklammedia och samtliga resultat visar på stor genomslagskraft.

Logoverktyget