Miljöpennor med tryck

Ett enkelt sätt att minska företagets miljöpåverkan är att välja miljövänligare reklampennor. Miljöpennor finns i flera olika material såsom återvunnen plast eller papper och komposterbar plast från förnybara källor. Gemensamt är att de har en lägre miljöpåverkan än vanliga reklampennor och gör således både planeten och varumärket en tjänst.

Miljöpennor
  • Miljösmart val
  • Flera material
  • Expressleverans möjlig

Reklampenna Beta Återvunnen

Återvunnen aluminium
fr. 6,30 kr

Reklampenna Clic Bio

70% biobaserad plast
fr. 5,25 kr

Reklampenna Dana

Återvunnen aluminium
fr. 6,50 kr
fr. 3,60 kr

Reklampenna Remi

Kropp av kraftpapper
fr. 1,50 kr

Reklampenna Terra

100% PLA (majsplast)
fr. 6,30 kr

Reklampenna Camila

Vetestrå
fr. 2,00 kr

Reklampenna Vegetal

Miljövänlig penna i bioplast
fr. 4,90 kr

Reklampenna Salvador

Kropp av återvunnet papper
fr. 3,10 kr
Visar 1 till 9 av 9 (1 sidor)

Information om Miljöpennor

Reklampennan är en av de absolut mest spridda profilprodukterna, vilket gör miljöpennor med tryck till en utmärkt representant för företagets engagemang inom miljö och hållbarhet. Miljöpennor finns i olika designer och material, från återvunnen plast till plast som kommer från förnybara, växtbaserade källor.

Stil på miljöpennor med tryck

Miljöpennor finns i olika material och utseenden som i olika grad utstrålar sin miljövänlighet. Pennor med kropp av återvunnet papper är lite mer "in your face" medan pennor av återvunnen eller biobaserad plast ofta är lite diskretare i sin framtoning. Vad som är bäst är upp till er och vad ni tycker passar er profil.

Tryck på miljöpennor

Tryckytan på pennor är begränsad vilket gör att enkla tryck är att föredra. Allra bäst blir loggor, hemsideadresser eller telefonnummer i rena färger. Ofta kan man trycka logotypen på en sida och kontaktuppgifter på andra sidan.

Önskar du få ett prov på en Miljöpenna?

Vi skickar gärna ut ett prov till dig på den miljöpennan du är intresserad av så att du kan uppleva den i verkligheten innan beställning. Kontakta oss kontaktformuläret i menyn till höger här på hemsidan eller via mejl och ange vilken modell du vill få samt adress så postar vi samma dag.

Vi postar gratis inom Sverige!

Logoverktyget