Reklampennor med tryck / logo

Är reklampennor Sveriges mest sålda profilprodukt? Det har vi inte svaret på, men vi vet att vi år efter år fortsätter sälja hundratusentals reklampennor med tryck på, och att våra kunder kommer tillbaka med nya beställningar när pennorna tagit slut. När man hittat sin favoritpenna är det ofta svårt att byta till andra pennor, så det kan ofta vara värt att lägga ett par kronor extra på sina reklampennor för att få en modell som verkligen älskas och används av alla som har turen att komma över just dina pennor.
OBS! Utnyttja det faktum att reklampennorna används flitigt av t.ex. dina kunder, och se till att pennorna inte bara har tryck med din logo på, utan även ett tryck med kontaktuppgifter så att de alltid finns lättillgängligt.

Reklampennor
  • Mest sålda profilprodukten?
  • Bör finnas hos varje företag
  • Expressleverans möjlig
Plastpennor

Plastpennor

40 produkter
Metallpennor

Metallpennor

18 produkter
Miljöpennor

Miljöpennor

9 produkter
Blyertspennor med Tryck

Blyertspennor

3 produkter
Stiftpennor med Tryck

Stiftpennor

10 produkter
Överstrykning

Överstrykning

3 produkter
Touchpennor

Touchpennor

4 produkter
Presentförp.

Presentförp.

4 produkter
Gåvoset

Gåvoset

2 produkter

Samtliga produkter inom Reklampennor

Reklampenna Moon

Mest penna för pengarna!
fr. 3,49 kr

Reklampenna Star

Riktigt bra pris!
fr. 2,65 kr

Reklampenna Jade

Billig penna med lock
fr. 0,80 kr

Reklampenna Mars

Billig penna med färgat clip
fr. 1,30 kr

Reklampenna Nash Touch

Storsäljande pennmodell i touchversion
fr. 3,21 kr

Reklampenna Slim

Billig penna med grepp
fr. 1,20 kr

Reklampenna Nash

Storsäljande pennmodell
fr. 2,90 kr

Reklampenna Caribe

Kan digitaltryckas
fr. 2,90 kr

Reklampenna Contrast

Kan digitaltryckas
fr. 3,70 kr

Reklampenna Clic Bio

70% biobaserad plast
fr. 5,25 kr

Stiftpenna Congress

0,7 mm| Plast
fr. 2,45 kr

Reklampenna Grip Roller

Rollerballpenna
fr. 12,30 kr

Reklampenna 4 Colours

4 bläckfärger i en penna
fr. 22,85 kr

Reklampenna Beta

Tryck eller lasergravyr
fr. 4,50 kr

Reklampenna Beta Återvunnen

Återvunnen aluminium
fr. 6,30 kr

Reklampenna Beta Touch

Touch / Kulspetspenna | Aluminium
fr. 6,20 kr

Reklampenna Dana

Återvunnen aluminium
fr. 6,50 kr

Reklampenna Beta Soft

Gummerad yta
fr. 6,10 kr

Reklampenna Chicago

Skön vikt | Gummigrepp
fr. 21,00 kr

Reklampenna Luzern

Elegant penna från Swiss Peak
fr. 16,00 kr

Stiftpenna Consult

0,7 mm | Plast | Gummigrepp
fr. 2,70 kr

Stiftpenna Consult Återvunnen

0,7 mm | Plast | Gummigrepp
fr. 3,00 kr

Stiftpenna Consult Uni

0,7 mm | Plast | Gummigrepp
fr. 2,70 kr

Reklampenna SoBe

Trekantig penna i metall
fr. 18,00 kr

Reklampenna Vegetal

Miljövänlig penna i bioplast
fr. 4,90 kr
fr. 3,60 kr

Reklampenna Nash Silver

Silverversion av populära Nash
fr. 2,15 kr

Reklampenna Nash Vit

Vit version av populära Nash
fr. 2,15 kr

Reklampenna Nash Uni

Grepp & kropp i samma färg
fr. 1,94 kr

Reklampenna Excel

Gummerad och räfflad kropp
fr. 3,30 kr
Visar 1 till 30 av 88 (3 sidor)

Information om Reklampennor

Reklampennor med logo tryck är den absolut mest populära och effektiva reklamprodukt som finns. Reklampennor är alltid användbara, kostar lite och passar alla branscher. Istället för att ha hundratals modeller har vi valt att fokusera på ett antal pennor vi tycker är riktigt bra och kan därmed pressa priserna på dessa lite extra jämfört med andra leverantörer.

Reklampennor


Reklampennan är den Mest populära profilprodukten

Reklampennor med tryck är fortfarande en av de absolut mest populära reklamprodukterna. Lågt pris och stor användbarhet gör reklampennor till en självklar giveaway för de flesta företag. Hos oss hittar du ett gäng väl utvalda pennmodeller som alla håller god kvalitet och är sköna att skriva med. På så sätt kan vi även hålla lägre priser än andra leverantörer som ofta erbjuder en uppsjö av olika modeller. Då det finns en hel del "dåliga" reklampennor kan det vara svårt att veta vilken modell man ska välja. Den biten behöver du inte oroa dig för hos oss, alla modeller vi valt att sälja är bra reklampennor.

Pennor med tryck

Tryck på pennor

Då tryckytan på en reklampenna är rätt begränsad rekommenderar vi att man håller sig till förhållandevis enkla tryck. Logotyper i rena färger och hemsideadresser eller telefonnummer är det som blir allra bäst. Vanligt är att vi trycker logotypen på ena sidan och webbadress på den andra sidan, alternativt på clipet. Tryckfiler vill vi helst få in i vektoriserat EPS-format, då blir resultatet allra bäst. Färgskalan som används vid tryck på reklampennor är Pantone Solid Coated.

Tryck på pennor

Att tänka på

Köp en BRA reklampenna. Med detta menar vi att det är viktigt att de pennor ni ger bort måste fungera bra samt vara sköna att skriva med. En penna som går sönder, har torrt bläck, eller på annat sätt är obekväm att använda blir mer bad-will för ditt företag än en bra reklamgåva. Alla har vi stört oss på pennor som inte fungerar. Ger du däremot bort en riktigt bra reklampenna så kanske det blir favoritpennan för mottagaren som då automatiskt associerar ditt företag med något positivt. Ett bra exempel på det är DHL-killarna som hämtar gods hos oss varje dag. Utöver att vara duktiga på att leverera paket är dem också duktiga på att slarva bort pennor och frågar ofta om de kan få nya pennor av oss då de tycker våra är dem bästa. Bättre kritik kan vi knappt få och vi är även tacksamma för att dem sprider ut våra reklampennor hos nya potentiella kunder. Detta hade så klart aldrig hänt om det var så att vi köpt in "dåliga" pennor att ge bort. Ha er grafiska profil i åtanke. Har ni t.ex. mycket grönt i er profil är det smart att välja en reklampenna som även den har gröna detaljer. Tryck er logotyp lagom stor. Många vill att logotypen ska vara så stor som det bara får plats på pennorna. Det rekommenderar vi generellt sett inte då det kan kännas för "skrikigt". Lagom är bäst enligt oss. Köp så många reklampennor som ni tror räcker mellan 6-12 månader. Desto fler man köper per tillfälle, desto billigare blir det och då är det relativt vanligt att man köper på sig pennor som ska räcka i 2-3 år. Det tycker vi inte man ska göra då det är oundvikligt att bläcket i pennorna torkar lite med tiden. En bra penna ska ha bläck som är nytt och fräscht vilket gör pennan enklare att skriva med. En annan bra sak med att köpa lite färre reklampennor i taget är att man kan uppdatera det som ska tryckas oftare.

Checklista!
- Välj Antal - Tänk på att Fler Pennor blir Billigare 
- Välj Budskap - Vad vill ni säga med Reklampennan?
- Har ni en idé eller vill ni ha Hjälp? 

Kontakta oss idag så hjälper vi er att ta fram den Bästa Reklampennan med tryck!


Tips kring reklampennor

Dela ut en reklampenna

En reklampenna med ert eget tryck på är till för att ges bort. Dela ut så många som bara är möjligt. Billigare marknadsföring än så går knappt att hitta. Vi har till och med kunder som använder reklampennor som visitkort där de trycker logo på ena sidan och namn, telefonnummer och mailadress på andra.

Exklusiv reklampenna

Design av reklampennor

Till varje beställning så ingår det ett gratis korrektur där vi placerar in er logo och/eller text på de reklampennor ni önskar enligt de instruktioner vi får. För mer avancerade designer tillkommer designkostnad, från 395 kr. Vill du designa dina pennor själv går det så klart jättebra. Till varje produkt finns designmallar att ladda ner och utgå ifrån. I mallarna finns instruktioner om hur man går tillväga för att designa sina reklampennor. Skulle något vara otydligt är det bara att höra av sig till oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Logoverktyget