Stiftpennor med Tryck

Stiftpennor med tryck är en populär profilprodukt bland såväl företag som skolor och är en vanlig syn på möten, föreläsningar och kurser. Att kunna skriva och skissa med bibehållen precision utan konstant vässande är den främsta fördelen med stiftpennor. De är även ett bra val ur hållbarhetssynpunkt då de är påfyllningsbara och till skillnad från bläckpennor inte torkar ut efter något år. Stiftpennor finns i olika material och prisklasser och märks normalt med tryck men kan även lasergraveras om de är av metall.

Stiftpennor med Tryck
  • Flera prisklasser
  • Klassisk profilprodukt

Stiftpenna Congress

0,7 mm| Plast
fr. 2,45 kr

Stiftpenna Consult

0,7 mm | Plast | Gummigrepp
fr. 2,70 kr

Stiftpenna Consult Återvunnen

0,7 mm | Plast | Gummigrepp
fr. 3,00 kr

Stiftpenna Consult Uni

0,7 mm | Plast | Gummigrepp
fr. 2,70 kr

Stiftpenna Epoca

0,5 mm | Svensk klassiker
fr. 25,45 kr

Stiftpenna Excel

0,7 mm | Plast | Gummerad kropp
fr. 7,15 kr

Stiftpenna Super Grip

0,5 mm | Plast | Gummigrepp
fr. 17,95 kr

Stiftpenna Timmerman

1,8 mm | Snickarpenna
fr. 6,20 kr

Stiftpenna Tikky

0,5 mm | Plast | Rotring
fr. 48,00 kr

Stiftpenna Jotter

0,5 mm | Rostfritt stål | Parker
fr. 123 kr
Visar 1 till 10 av 10 (1 sidor)

Information om Stiftpennor

Stiftpennor med tryck är ett givet inslag i en mängd olika miljöer och sammanhang. Skolor, universitet, konferenscentrum, kurser och kontor är bara några exempel. Stiftpennor har en rad fördelar över vanliga blyertspennor. Eftersom man slipper vässa pennan i tid och otid så är det ju en betydligt mer praktisk penna att använda, speciellt under föreläsningar där konstant antecknande är av värde. Att då behöva stanna upp och vässa pennan gör ju att man riskerar att gå miste om viktig information. Dessutom, eftersom pennan är påfyllningsbar så kommer den att hålla mycket längre än vanlig blyertspenna som ju slängs bort när den blivit för kort. Det gör att stiftpennan fortsätter att exponera ert tryck under lång tid.

Välja rätt stiftpennor med tryck

Att välja rätt stiftpenna med tryck är inte alltid det lättaste. Ibland är det förstås det, när man direkt ser den perfekta pennan med rätt pris, färg och design och som dessutom är skön att skriva med. Men ofta behöver man lägga ner lite tankemöda. Ett bra tips är att utgå från sin grafiska profil. Sedan kan valet stå mellan en helfärgad penna eller en vit eller svart penna med färgade detaljer som matchar företagets färger. Här är det givetvis enklast att utgå från tryckets färger, då pennans färg bör utgöra tillräckligt stor kontrast mot trycket för ett bra resultat. Ifall ni inte hittar en modell som färgmässigt ligger i er "sweetspot" så är det alltid ett säkert kort att satsa på neutral modell i vitt eller svart och låta era tryckfärger göra resten.

Men färgen är ju inte allt. Design och även material på era stiftpennor med tryck påverkar hur både själva pennan upplevs och även hur den representerar ert företag. Även om inte folk bokstavligen dömer hunden efter håren, eller rättare sagt företaget efter pennan, så kan era stiftpennor med tryck ändå bidra till folks intryck av ert varumärke. Era profilprodukter bör alltså till en del i alla fall motsvara de förväntningar folk kan ha utifrån era produkter eller tjänster.

När det gäller priset så är det bra att tänka igenom hur mycket, var och av vem som stiftpennorna kommer användas. Ifall de huvudsakligen kommer användas flitigt av anställda på kontoret så kan det ofta vara värt att satsa på en lite mer påkostad modell som är riktigt skön att skriva med. Likaså om de är tänkta som gåvor till anställda och partners. Om era pennor främst kommer användas som giveaways eller av medarbetare ute på kundbesök där pennan lätt kan glömmas kvar så är det bra att välja en billigare penna, så att en högre omsättning på pennor inte behöver kosta skjortan. I dessa fall är det värt att beställa fler pennor åt gången.

Om ni vill ha hjälp att hitta den rätta stiftpennan med tryck för er, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er mer än gärna med förslag.

Tips gällande beställningsantal

Stiftpennor med tryck kan man ofta med fördel beställa lite extra många av, detta av flera skäl. Dels blir styckpriset lägre ju fler man beställer, vilket gör det mer ekonomiskt att beställa många pennor på en gång istället för flera småbeställningar. Dessutom håller stiftpennor under lång tid, då de inte har något bläck som kan torka ut efter något år, så det finns inget bäst-före-datum på stiftpennor med tryck. Sedan har speciellt billigare stiftpennor en tendens att försvinna ned i folks fickor, vilket ju faktiskt bara hjälper ert tryck att spridas och fortsätta visas långt utanför era lokaler.

Önskar du ett Prov på en Stiftpenna?

Det är alltid bra att uppleva pennan i verkligheten innan man beställer. Därför skickar vi mer än gärna ett prov till dig på den stiftpenna som du är intresserad av. Du kan kontakta oss via mail, kontaktformuläret i menyn till höger här på hemsidan eller direkt på produktsidan och ange vilken modell du vill få samt adress så postar vi samma dag.

Vi postar gratis inom Sverige!

Logoverktyget