Golfprodukter med tryck

Golf är en av de populäraste sporterna för produktreklam och det är lätt att förstå varför. Sportens popularitet tillsammans med mängden tillbehör skapar många möjligheter för företag och föreningar att synas på golfbanan och nå ut till en aktiv målgrupp. Tryck upp er logga eller budskap på logobollar, peggar, greenlagare, handdukar och markeringsknappar för exponering av varumärket från tee till green.

Golfprodukter
  • Populär sport
  • Brett sortiment
  • Uppskattad presentreklam
Golfbollar

Golfbollar

10 produkter
Golftillbehör

Golftillbehör

11 produkter

Samtliga produkter inom Golfprodukter

Golfbollar - Titleist Pro V1

Tourbollen flest proffs väljer
599 kr

Golfbollar - Titleist Pro V1x

En fastare modell av Pro V1
599 kr

Golfbollar - Titleist TruFeel

Titleists mjukaste boll
339 kr

Golfbollar - Titleist TruFeel Gul

Titleists mjukaste boll
339 kr
519 kr

Golfbollar - Callaway Chrome Soft X

En fastare modell av Chrome Soft
519 kr

Golfbollar - Callaway Warbird

Med fokus på maximal längd
290 kr

Golfbollar - TaylorMade TP5

En komplett tourboll
649 kr

Golfbollar - TaylorMade TP5x

En fastare modell av TP5
649 kr

Golfbollar - Titleist Velocity

Distansboll för maximal längd
379 kr

Billiga Peggar 70 mm

Trycks på skaft. Min. beställningsantal: 5000 st
fr. 0,57 kr

Reklampeggar 70 mm

Trycks på skaft och/eller kopp
fr. 0,87 kr

Greenlagare Stilett

Metall | Stilettfunktion | Bollmarkör
fr. 30,00 kr

Greenlagare Metall

Med bollmarkör
fr. 36,00 kr

Greenlagare Flix Lite

Plasthandtag | Stilettfunktion | Bollmarkör
fr. 69 kr

Greenlagare Flix Lite DS

Plasthandtag | Stilettfunktion | Bollmarkör | 2 tryckytor
fr. 79 kr

Greenlagare Flix Pro

Aluminium | Stilettfunktion | Bollmarkör
fr. 99 kr

Billig Golfhandduk

Tredelsvikt golfhandduk i bomullsvelour
fr. 32,00 kr

Golfhandduk Våffelvävd

Tredelsvikt våffelvävd golfhandduk i bomull
fr. 105 kr

Golfhandduk Velour

Tredelsvikt golfhandduk i bomullsvelour
fr. 105 kr

Bollmarkör Epoxy

Digitaltryckta markeringsknappar med skyddande glaslack
fr. 11,00 kr
Visar 1 till 21 av 21 (1 sidor)

Information om Golfprodukter

Golfprodukter med tryck erbjuder många möjligheter att nå en aktiv målgrupp med roliga och användbara profilprodukter. Profilerade golfbollar och tillbehör kan användas som presentreklam eller för att sätta ihop en enhetlig utrustning till kick-offer och företagsevent på golfbanan. Vissa golfprodukter med tryck kan även beställas infärgade i er egen pantone-färg för att matcha er grafiska profil.

Typer av golfprodukter med tryck

Golfbollar

Golfbollar med tryck skulle rent teoretiskt kunna vara billigaste möjliga golfbollar med tryck av ens logga på. Den stora nackdelen med detta är att de enklaste och billigaste bollarna sällan lämpar sig för spel, vilket leder till att mottagaren snabbt skulle göra sig av med bollarna på rangen. Bra logobollar är bollar som mottagaren vill spela med hål efter hål. Därför lönar det sig att investera i kvalitetsbollar av välkända fabrikat att ge bort till kunder, affärspartners och anställda. Tryck er logga på bollarna som hjälper mottagaren att lyfta sitt spel mot nya höjder.

Peggar

Peggar med tryck är billiga per styck vilket gör det till en relativt liten investering att köpa in flera tusen åt gången. Peggar med tryck är därför ett kostnadseffektivt sätt att nå ut till ett stort antal människor med ens varumärke eller budskap. Perfekt att dela ut vid mässor och events eller förse hela kontoret med en drös peggar till nästa företagsgolf.

Greenlagare

Greenlagare är obligatoriskt att ha med sig vid många golfbanor och det hör golfetiketten till att reparera sina nedslagsmärken. Greenlagare med tryck är därför uppskattad presentreklam och finns i många olika former, från de billigaste varianterna i plast till exklusivare verktyg i metall. Vissa greenlagare med tryck är även försedda med en avtagbar bollmarkör som sitter på verktyget när den inte används. Enklare greenlagare i plast kan köpas in i stora mängder till ett lågt pris och blir på sätt utmärkta giveaways till många människor. Lite mer påkostade greenlagare med tryck har en högre premiumkänsla och blir perfekta gåvor som kunder, anställda och affärspartners garanterat kommer att uppskatta. Alla golfare behöver en greenlagare, så tryck er logga på verktyget som gör mottagaren välkommen på golfbanan.

Golfhanddukar

Golfhanddukar håller bollar och klubbor rena för bästa möjliga bollträff och spinnegenskaper. Det gör golfhanddukar med brodyr till uppskattade gåvor och även bra reklambärare när de hänger på mottagarens golfbag.

Bollmarkörer

Bollmarkörer, även kallade markeringsknappar, markerar bollens senaste position på banan ifall bollen plockats upp under spelets gång. Bollmarkörer med tryck av er logotyp är utmärkta giveaways som får mottagaren att komma ihåg både ert varumärke och var bollen låg senast.

Expressleverans

Utöver ordinarie leveranstid kan vi i de flesta fall erbjuda expressleverans av golfprodukter med tryck mot en tilläggskostnad. Det finns många kunder vi "räddat" ur en tidspressad sits med denna service.

Logoverktyget