Golftillbehör med tryck

Golftillbehör med tryck sätter ert varumärke på produkterna som gör varje golfrunda komplett. Peggar, bollmarkörer, golfhanddukar och greenlagare är användbara och roliga profilprodukter till en golfande målgrupp. Området inrymmer allt från billiga giveaways till exklusivare presentreklam och möjliggör varumärkesexponering under golfens alla moment.

Golftillbehör
  • Populär sport
  • Brett utbud
  • Roliga profilprodukter

Billiga Peggar 70 mm

Trycks på skaft. Min. beställningsantal: 5000 st
fr. 0,57 kr

Reklampeggar 70 mm

Trycks på skaft och/eller kopp
fr. 0,87 kr

Greenlagare Stilett

Metall | Stilettfunktion | Bollmarkör
fr. 30,00 kr

Greenlagare Metall

Med bollmarkör
fr. 36,00 kr

Greenlagare Flix Lite

Plasthandtag | Stilettfunktion | Bollmarkör
fr. 69 kr

Greenlagare Flix Lite DS

Plasthandtag | Stilettfunktion | Bollmarkör | 2 tryckytor
fr. 79 kr

Greenlagare Flix Pro

Aluminium | Stilettfunktion | Bollmarkör
fr. 99 kr

Billig Golfhandduk

Tredelsvikt golfhandduk i bomullsvelour
fr. 32,00 kr

Golfhandduk Velour

Tredelsvikt golfhandduk i bomullsvelour
fr. 105 kr

Golfhandduk Våffelvävd

Tredelsvikt våffelvävd golfhandduk i bomull
fr. 105 kr

Bollmarkör Epoxy

Digitaltryckta markeringsknappar med skyddande glaslack
fr. 11,00 kr
Visar 1 till 11 av 11 (1 sidor)

Information om Golftillbehör

Klubba och boll i all ära, men ingen golfutrustning är komplett utan peggar, greenlagare, markeringsknapp och golfhandduk. Tryck er logotyp på peggar, greenlagare, golfhanddukar och bollmarkörer och ni har perfekta profilprodukter som golfande kunder och anställda garanterat kommer uppskatta.

Typer av golftillbehör med tryck

Peggar

Peggar med tryck är bland de billigaste reklamprodukter som finns och kan beställas i tusental till en väldigt låg styckkostnad. Det gör dem till perfekta giveaways att dela ut vid events, mässor eller beställa till företagsgolfen. Peggar kan tryckas på skaftet eller i koppen och finns i en uppsjö av färger. Vid större beställningar av peggar med tryck finns möjligheten att få peggarna målade i valfri pantone-färg för att passa er grafiska profil.

Greenlagare

När bollen landar efter ett inspel kan det uppstå en grop i gräset. Ett säkert sätt skaffa sig ovänner på golfbanan är att inte laga banan efter sig. Med en greenlagare vrider man in kanterna runt gropen och trycker sedan till ytan med foten eller puttern så den blir jämn. Greenlagare med tryck finns i ett flertal olika varianter, material och prisklasser. Vårt sortiment innehåller tre huvudtyper; greenlagare utan bollmarkör, greenlagare med bollmarkör samt greenlagare med bollmarkör och stilettfunktion. Alla våra modeller digitaltrycks vilket gör att i princip vilket motiv som helst kan tryckas. Greenlagare med bollmarkör trycks på själva bollmarkören med s.k. dome, även kallad glaslack. Det innebär en välvd och blank yta som ger ett effektfullt utseende.

Golfhanddukar

Golfhanddukar med brodyr håller klubborna rena och hängs på golfbagen så att de alltid finns nära till hands. Tredelsvikta golfhanddukar ger en i princip lika stor användbar yta som en tre gånger så bred handduk men i ett behändigare format. Golfhanddukar med brodyr ger oftast ett mer gediget och påkostat intryck än motsvarande golfhanddukar med tryck. Vi har både enklare samt mer påkostade modeller av golfhanddukar med brodyr. Två stora skillnader mellan prisklasserna är typen av upphängningskrok samt antalet trådfärger för brodyr. Modellen Billig Golfhandduk har en enklare metallkrok och broderas med upp till fyra trådfärger. Den kan även färgas in i valfri pantone-färg vid större beställningsantal. Våra premiumhanddukar Velour och Våffelvävd har å sin sida en kraftigare karbinhake och kraftigare öljett samt broderas med upp till tolv trådfärger.

Bollmarkörer

Markeringsknappar eller bollmarkörer med tryck kan tillverkas av olika material och kan märkas på olika sätt. Vår Bollmarkör Epoxy tillhör de mer eleganta varianterna, tillverkad i pläterad metall med digitaltryck och glaslack. Genom att ge bort bollmarkörer med tryck hjälper du mottagaren att komma ihåg såväl ert varumärke som var bollen låg senast.

Expressleverans

I de flesta fall kan vi utöver ordinarie leveranstid erbjuda expressleverans av golftillbehör med tryck mot en extra kostnad. I tidspressade situationer kan denna service vara guld värd.

Logoverktyget