Golfbollar med tryck

Golfbollar med tryck har flera fördelar som profilprodukt. De exponerar ditt varumärke på golfbanan och hjälper spelaren att särskilja sin boll från alla andras. Genom att ge bort logobollar av hög kvalitet så kommer mottagaren att förknippa ert varumärke med en premiumkänsla som billigare alternativ inte kan matcha. Hos oss hittar du logobollar från välkända varumärken som Titleist, Callaway och TaylorMade.

Golfbollar
  • Hög kvalitet
  • Brett sortiment
  • Uppskattad gåva

Golfbollar - Titleist Pro V1

Tourbollen flest proffs väljer
599 kr

Golfbollar - Titleist Pro V1x

En fastare modell av Pro V1
599 kr
519 kr

Golfbollar - Callaway Chrome Soft X

En fastare modell av Chrome Soft
519 kr

Golfbollar - Callaway Warbird

Med fokus på maximal längd
290 kr

Golfbollar - TaylorMade TP5

En komplett tourboll
649 kr

Golfbollar - TaylorMade TP5x

En fastare modell av TP5
649 kr

Golfbollar - Titleist Velocity

Distansboll för maximal längd
379 kr

Golfbollar - Titleist TruFeel

Titleists mjukaste boll
339 kr

Golfbollar - Titleist TruFeel Gul

Titleists mjukaste boll
339 kr
Visar 1 till 10 av 10 (1 sidor)

Information om Golfbollar

Golfbollar med tryck av hög kvalitet exponerar och stärker ert varumärke slag för slag, hål efter hål. Det vill säga, ända tills bollen försvinner in i skogen eller plumsar ner i ett vattenhinder. Då plockas nästa logoboll med ert tryck fram och cykeln börjar om på nytt. Och förr eller senare hittar någon annan de bortslagna bollarna och ser ert tryck. Golfbollar med tryck är en present som alltid uppskattas av golfintresserade kunder, samarbetspartners och anställda.

Modeller av golfbollar med tryck

Rätt logoboll till rätt person är ett säkert sätt att se till att bollen får mycket användning. Och ju mer bollen används, desto mer kommer trycket att exponeras för användaren. Därför lönar det sig att satsa på logobollar av hög kvalitet.

Dagens golfbollar består oftast av flera olika delar för att optimera bollens prestanda och egenskaper inom områden som längd, spinn och känsla. Ju fler olika delar en boll har desto större möjlighet har tillverkaren att finjustera bollens spinn vid olika typer av slag. På så sätt kan man få fram en boll som spinner mindre med driver och mer med järn eller wedge.

Spinn är vital faktor hos en golfboll, eftersom spinn påverkar bollens riktning och höjd. Generellt sett ger en boll med hög spinn större möjlighet för spelaren att forma bollens bana vid olika typer av slag. Men om bollen producerar mer spinn än vad spelaren kan kontrollera så kan det resultera i så kallad slice eller hook, d.v.s. en oönskat kraftig sidoskruv. Riktigt duktiga spelare är skickliga på att kontrollera bollens spinn och tjänar därför på att spela med t.ex. en tourboll som ger just mycket spinn. Av samma anledning är logobollar med mindre spinn ofta bättre för mindre avancerade spelare.

2-delade golfbollar med tryck är populära bland många fritidsgolfare och består av en kärna och ett skal. 2-delsbollar ger bra längd vid lägre svinghastigheter och har även bra hållbarhet, men används sällan för tävling.

Titleist DT TruSoft är ett populärt val av logoboll för många fritidsgolfare med lägre svinghastighet. Det är en prisvärd 2-delsboll som är förlåtande med bra allround-egenskaper.

Titleist DT TruSoft

Distansbollar som Callaway Warbird och Titleist Velocity är perfekta logobollar för den som vill få ut maximal längd i sitt spel. Deras låga spinn gör det även lättare att slå rakt med drivern för att enklare hålla sig inom fairway. Dessa logobollar passar ofta spelare med lägre svinghastighet som vill minska antalet slag från tee till green. Nackdelen med distansbollar är att de erbjuder mindre finlir runt green eftersom de är så fokuserade på att gå långt och rakt med driver. Men för spelare som kämpar med att få bollen tillräckligt nära green från början är det ofta värt det. Dessa bollar är ytterligare exempel på bra 2-delade golfbollar med tryck.

Distansbollar - Referensbild

Så kallade tourbollar är de mest påkostade och avancerade golfbollarna i material och konstruktion. Tourbollar kan vara 3-delade, 4-delade eller t.o.m. 5-delade. Gemensamt för tourbollar är deras mjukare skal av uretan. Uretanskal ger mer spinn och känsla än billigare logobollars skal på bekostnad av pris och hållbarhet. Tourbollar har stort fokus på att producera mycket spinn vilket ger spelaren större möjlighet att slå olika typer av slag och forma bollbanan bättre. Bollarnas höga spinn tillsammans med deras mjuka uretanskal ökar även möjligheten att få bollen att stanna snabbt efter landning på green. Generellt krävs en högre svinghastighet för att kunna utnyttja den fulla potentialen hos dessa golfbollar med tryck. Tourbollar spelas av såväl proffs som bättre amatörgolfare. Till denna bolltyp hör Titleist Pro V1, Callaway Chrome Soft och TaylorMade TP5 som alla även finns i en X-modell med bland annat en lite fastare känsla.

Tourbollar - Referensbild

Tryck på logobollar

Vi säljer golfbollar med tryck i upp till fyra färger. Du kan välja antingen en kvadratisk, rektangulär eller en rund tryckyta beroende på vad som passar bäst för just ditt tryck. Via vårt logoverktyg kan du ladda upp ditt tryck på produkten och justera dess storlek och placering för att få en uppfattning om hur bollen kommer att se ut. På varje produkt finns en konfigurationsbild där den valda tryckytan visas som en streckad linje. Vi vill att det ska vara enkelt att beställa golfbollar med tryck.

Golfbollar med tryck - Referensbild

Expressleverans

Utöver ordinarie leveranstid kan vi i de flesta fall erbjuda expressleverans av logobollar mot en tilläggskostnad. Det finns många kunder vi "räddat" ur en tidspressad sits med denna service.

Logoverktyget