Bagageband

Enkel produkt med viktig funktion. Bagagebanden säkrar väskan från att gå upp under resans gång. Med en unik design så får banden gör banden dessutom att väskan blir lätt att känna igen på flygplatsens rullband. Välj till ett spänne med kodlås så får bagaget ytterligare en nivå av säkerhet.
Bandens stora tryckyta, och målgruppen som exponeras för just bagageband gör dem till svårslagna profilprodukter.

Bagageband
  • Stor tryckyta
  • Hållbart material
  • Smarta lås

Bagageband

Screentryck 1-4 färger
fr. 22,00 kr

Bagageband Digitaltryck

Sublimation - Fullfärgstryck
fr. 29,00 kr

Bagageband Vävda

Vi väver in din logo i banden
fr. 37,00 kr
Visar 1 till 3 av 3 (1 sidor)

Information om Bagageband

Bagageband är en utmärkt reklamgåva. De används väl, håller länge samt syns ordentligt. Vi erbjuder bagageband i tre olika varianter, alla i kraftig 50 mm bred polyester. Märkning sker med antingen screentryck 1-4 färger, digitaltryck eller genom att vi väver in er logo / budskap i banden. Som tillval kan du alltid lägga till spännen med kodlås. Banden är 1800 mm långa vilket räcker till de allra flesta resväskor.

Bagageband med tryck


Expressleverans

I de flesta fall kan vi erbjuda expressproduktion mot en tilläggskostnad. Det finns många kunder vi "räddat" ur en tidspressad sits med denna service. Behöver du extremt snabb leverans av bagageband med tryck, hör av dig till oss så gör vi vårt absolut bästa för att lösa det.

Design av bagageband

Till varje beställning så ingår det ett gratis korrektur där vi placerar in er logo och/eller text på bagagebanden enligt de instruktioner vi får. För mer avancerade designer tillkommer designkostnad, från 395 kr. Vill du designa dina bagageband själv går det så klart jättebra. Till varje produkt finns designmallar att ladda ner och utgå ifrån. I mallarna finns instruktioner om hur man går tillväga för att designa banden. Skulle något vara otydligt är det bara att höra av sig till oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Inlägg om Bagageband


Bagageband

Resväskor kommer i ett antal olika utföranden. Tyvärr så kan man väl inte direkt säga att det är speciellt många som står ut och är helt unika. De flesta väskor är helt enkelt designade som väskor förväntas vara designade. Därför kanske du har varit med om situationen i att du har gjort en lång flygning och står vid bagagebandet och väntar på din väska. Plötsligt kommer väska efter väska ut på bandet och och de är i stort sett identiska. Det ser nästan ut som att någon klonat din väska då alla ser ut som din! Tänk om någon kunde lösa detta, ja kanske ta fram något som man kan sätta på väskan för att den ska sticka ut och synas i mängden av väskor! Det är precis detta vi har en lösning till och den lösningen kallas bagageband. Bagagebandet går att få med tryck över hela ytan och ser även till att väskan inte öppnas vid ovarsam hantering. Som en extra säkerhetsåtgärd går det att välja till spänne med kodlås för att förhindra att väskan öppnas av andra än dig. Bra va!

Catrin Håkansson

Key Account Manager

Logoverktyget