Band med tryck

Vi har Band med Tryck i många former - Gummiarmband, festivalarmband, ordensband och bagageband. Band med helt olika former, färger och funktioner men som alla kan beställas med eget tryck. Beställ gummiarmband med föreningens budskap, vävda festivalarmband som tryggt visar vem som har betalat inträde, ordensband för reklamaktiviteter på stan eller bagageband som med eget tryck blir en giveaway som sprider varumärket på flygplatserna.

Band
  • Funktionella
  • Bra reklambärare
  • Stora designmöjligheter
Gummiarmband

Gummiarmband

9 produkter
Festivalarmband

Festivalarmband

8 produkter
Ordensband

Ordensband

3 produkter
Bagageband

Bagageband

3 produkter

Samtliga produkter inom Band

Screentryck 1-4 färger
fr. 22,00 kr

Blanda 3 valfria färger
fr. 3,45 kr

Sublimation - Fullfärgstryck
fr. 29,00 kr

Mest sålda festivalbanden
fr. 0,55 kr

Blanda 2 valfria färger
fr. 2,45 kr
fr. 2,89 kr

Mest populära storleken
fr. 2,30 kr

Vi väver in din logo i banden
fr. 37,00 kr
fr. 2,50 kr

Populära festivalband
fr. 1,05 kr

Liten diameter som passar barn
fr. 2,20 kr

Mest sålda festivalbanden
fr. 0,60 kr

Blanda 4 valfria färger
fr. 4,45 kr

Något mindre omkrets
fr. 2,25 kr
fr. 2,40 kr

Mest populära storleken
fr. 1,15 kr

Något mindre omkrets
fr. 1,11 kr

Liten omkrets
fr. 1,07 kr

Populära festivalband
fr. 1,10 kr
Visar 1 till 23 av 23 (1 sidor)

Information om Band

Här samlar vi band av alla de slag. Den gemensamma nämnaren är möjligheten att banden på ett eller annat sätt går att profilera. I vissa fall innebär det en tryckt logo, i andra att banden vävs med egen design, eller att banden stansas med önskad logo eller budskap. För att du enklare ska hitta det du söker så har vi delat in produkterna i underkategorier baserade på typ, då både gummiarmband, festivalarmband, ordensband och bagageband finner i flera varianter.

Gummiarmband

Gummiarmband är ett otroligt populärt sätt att synas på. Kanske beror det på att de är relativt billiga, men också för att de har blivit en älskad accessoar. Gummiarmband går att anpassa mer än vad man tror, för att skapa en så unik profilprodukt som möjligt. Självklart går det att beställa band i exakt den pantone-färg som önskas med ett eget tryck på. Men banden kan också tillverkas med mixade färger, stansad logo, upphöjd logo eller en kombination av stansning eller upphöjning med tryckt färg.

Festivalarmband

Biljett eller minnesmärke? Festivalarmband fungerar ofta som både och, särskild vävda band med en häftig design. Banden har så klart självförslutande lås som snabbt appliceras och som säkert håller bandet på plats.
Ett annat populärt alternativ är festivalarmband i plast, med tryckt logo. Detta är ett billigare alternativ som lämpar sig bäst för kortare evenemang, och kommer mest troligt inte att få sitta kvar på armen när evenemanget är över.
Det billigaste valet är dock tyvek. Ett otroligt slitstarkt material som snabbt sätts på plats och som är så lätt att användaren knappt märker att det sitter på handleden.

Ordensband

Vackra band i satin som digitaltrycks över hela ytan. Banden behöver alltså inte vara enfärgade, utan kan t.o.m. vara bilder och fotografier. Banden kan med fördel användas som priser, symbol för t.ex. ordförande, reklambärare för kampanjer på stan, eller som värdinneband som visar vilka som jobbar med evenemanget.

Bagageband

En fiffig produkt som hjälper användaren att säkra sitt bagage, men också gör väskan markerad och lätt att identifiera. I utbyte är det en utmärkt reklambärare som har stor yta och som sprider varumärket flygplatsen.

Att Tänka på När du Beställer olika Band med Tryck:
- Antal: Hur många kort behöver ni?
- Vad ska ni Använda Bandet till?
- Hur Många färger ska det tryckas i
- Original till Trycket - Finns det eller behöver ni Hjälp?
Vi Hjälper er gärna att skapa ett personligt Plastkort med tryck för ert unika Behov.
Ring oss idag!

Logoverktyget