Gummiarmband

Älskad accessoar! Gummiarmband ses allt oftare bäras stolt, och då helst med ett betydande budskap, ställningstagande eller föreningstillhörighet. Banden kan utformas på otaliga sätt med valbar bredd, färg och märkningsmetod. Visa budskapet i tryck, nedsänkt eller upphöjt, eller varför inte både och! Materialet kan även göras i en mix av färger, eller i en självlysande version.
Gummiarmband är helt enkelt billiga profilprodukter som älskas och används.

Gummiarmband
  • Älskad accessoar
  • Billiga men tåliga
  • Sprider ditt budskap

Gummiarmband Vuxen

Mest populära storleken
fr. 1,15 kr

Gummiarmband Ungdom

Något mindre omkrets
fr. 1,11 kr

Gummiarmband Barn

Liten omkrets
fr. 1,07 kr

Gummiarmband Vuxen GLOW

Mest populära storleken
fr. 2,30 kr

Gummiarmband Ungdom GLOW

Något mindre omkrets
fr. 2,25 kr

Gummiarmband Barn GLOW

Liten diameter som passar barn
fr. 2,20 kr

Gummiarmband MIX-2

Blanda 2 valfria färger
fr. 2,45 kr

Gummiarmband MIX-3

Blanda 3 valfria färger
fr. 3,45 kr

Gummiarmband MIX-4

Blanda 4 valfria färger
fr. 4,45 kr
Visar 1 till 9 av 9 (1 sidor)

Information om Gummiarmband

Gummiarmband med eget tryck är en av de absolut mest populära profilprodukterna. Ett riktigt lågt pris tillsammans med dess enkelhet och hållbarhet har gjort denna produkt till en riktig storsäljare. Hos oss kan du beställa en uppsjö av olika modeller med näst intill oändligt antal färgkombinationer. Märkning (logo / budskap) sker med tryck, stansning, relief eller en kombination av dessa. Gummiarmbanden finns i 4 olika bredder och 3 olika storlekar (omkrets) som standard. Vill du kan vi även tillverka dina gummiarmband i helt valfria mått. När du beställer hos oss ingår alltid helt valfri pantonefärg på banden!

Gummiarmband med tryck


Gummiarmband med tryck

Vanligaste märkningsmetoden. Tryck sker genom screentryck (pantonefärger). Vi kan trycka upp till 4 färger på samma band.

Tryckta armband i gummi

Gummiarmband med stansning

Stansning (nedsäkning) av logo och/eller budskap är ett riktigt snyggt sätt att märka sina gummiarmband med. Det är dessutom billigt! Välj mellan att endast stansa eller kombinera med tryck för att få större kontrast mot bandets färg.

Stansade gummiarmband

Gummiarmband med relief

Snyggaste märkningen enligt oss! Dock dyrare än tryck eller stansning. Välj mellan att enbart få logo/budskap i relief eller kombinera med tryck på toppen. För absolut häftigast resultat kan du välja att få din logo/budskap gjuten i upp till 4 olika färger på gummit.

Gummiarmband med relieftryck

Expressleverans

I de flesta fall kan vi erbjuda expressproduktion mot en tilläggskostnad. Det finns många kunder vi "räddat" ur en tidspressad sits med denna service. Behöver du extremt snabb leverans av gummiarmband med tryck, hör av dig till oss så gör vi vårt absolut bästa för att lösa det.

Design av gummiarmband

Till varje beställning så ingår det ett gratis korrektur där vi placerar in er logo och/eller text på gummiarmbanden enligt de instruktioner vi får. För mer avancerade designer tillkommer designkostnad, från 395 kr. Vill du designa dina gummiarmband själv går det så klart jättebra. Till varje produkt finns designmallar att ladda ner och utgå ifrån. I mallarna finns instruktioner om hur man går tillväga för att designa armbanden. Skulle något vara otydligt är det bara att höra av sig till oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Inlägg om Gummiarmband


Gummiarmband Carlsberg

Gummiarmband med tryck till Carlsberg. Den absolut enklaste och billigaste konfigurationen med enkelfärgat band och tryck i 1 färg, men ack så snygga och med hög igenkänningsfaktor. Ibland behöver man inte krångla till det för att få ett riktigt bra resultat. Bland det bästa med våra gummiarmband, tycker jag, är att det alltid ingår att vi producerar dem i helt valfi pantone-färg. På så sätt får du dina band helt enligt ditt företags grafiska profil, utan extra kostnad.

Rickard Sandberg

CEO

Logoverktyget