Festivalarmband

Festivalarmband som bevis för inträde är både funktionellt och kostnadseffektivt. Banden fästs snabbt på handleden, och säkras så att de inte kan byta bärare utan att bandet klipps av. Band i tyvek är det billigaste alternativet, som också är väldigt bekvämt att bära, plastband är en lite snyggare variant för kortare event, och tygband är älskade accessoarer som ofta sparas som ett minne för livet.

Festivalarmband
  • Flera material att välja på
  • Billiga och funktionella
  • Säkra lås
fr. 2,40 kr
fr. 2,50 kr

Festivalarmband Tyvek 19 mm

Mest sålda festivalbanden
fr. 0,55 kr

Festivalarmband Tyvek 25 mm

Mest sålda festivalbanden
fr. 0,60 kr

Festivalarmband Plast Smala

Populära festivalband
fr. 1,05 kr

Festivalarmband Plast Standard

Populära festivalband
fr. 1,10 kr
fr. 2,89 kr
Visar 1 till 8 av 8 (1 sidor)

Information om Festivalarmband

Ett måste på alla festivaler och tillställningar med många besökare! Jättebilliga produkter som som är enkla att beställa. Vi har alla slags festivalband, allt från enklast möjliga tyvekband till riktigt tjusiga vävda band. Samtliga band går så klart att få ert eget tryck på.

Tyvekband

Mest sålda festivalarmbanden. Tyvek är ett starkt material som man kan likna vid förstärkt papper. Banden sätts fast på handleden med klisterremsa. Finns i ett antal standardfärger och går dessutom att digitaltrycka på för obegränsade designmöjligheter.

Plastarmband

Klassiska festivalarmband i pvc. Sätts fast med plastknapp som sedan inte går att öppna. Banden finns i olika bredder och vi kan antingen screen- eller digitaltrycka dessa festivalband åt er.

Tygband

Band i 10 mm eller 15 mm bredd. Finns flera varianter av dessa band. Både tygband i standardfärger på vilka vi screentrycker samt band som digitaltrycks med sublimation (värmetransfer). Som "förslutning / stängning" av banden ingår alltid ett plastlås i svart eller vit färg.

Inlägg om Festivalarmband


Det magiska materialet Tyvek!

När jag var barn för väldigt många år sedan fick jag en experimentlåda av mina föräldrar. I lådan fanns ett antal spännande prylar. En av dessa prylar var en bit papper som inte gick att riva sönder oavsett hur mycket man slet och drog. Då hade jag inte en aning om vad det var för magiskt papper jag hade fått tag på men idag vet jag att papperet var tillverkat i ett material som heter Tyvek. Vad jag tänkte prata om nu är festivalarmband då vi ibland får frågor om dessa, men vad har mitt magiska papper och festivalarmband gemensamt kan man undra? Jo, vi tillverkar festivalarmband i tre olika material. Plast, tyg (vävda/tubvävda) samt Tyvek, och det är speciellt om detta magiska material som vi får många frågor. Tyvek är ett plastmaterial som beter sig ganska mycket som papper, med den stora skillnaden att det är mycket slitstarkt och helt vattenbeständigt. Det betyder att en regnig festival inte kommer att lösa upp armbandet och vattenbeständigheten är en av anledningarna till att man ofta använder sig av band i Tyvek i till exempel vattenparker. Slitstyrkan gör det även svårt att slita sönder bandet av misstag, men enkelt att klippa av med en sax när bandet är förbrukat. Som en liten bonus kan jag berätta att ett band i Tyvek sägs kunna vikas 20.000 gånger utan att gå sönder. Tyvärr kan jag inte vare sig förneka eller bekräfta, men om ni har lust att testa så är jag mycket intresserad över att veta hur det gick!

Mattias Näslund

AD / Grafiker

Logoverktyget