Ordensband

Ordensband eller värdinneband som de också kallas digitaltrycks över hela bandets yta. De behöver alltså inte vara enfärgade eller bara ha text, utan kan tryckas med bilder och foton. Banden är populära för att visa vem som jobbar på eventet, som reklambärare på kampanjer på stan, eller som priser i tävlingar. Ordensband kräver inte höga beställningsantal, men är ändå ett relativt billigt sätt att synas väldigt effektivt.

Ordensband
  • Kvalitetsmaterial
  • Trycks över hela ytan
  • Billigt sätt att synas
Visar 1 till 3 av 3 (1 sidor)

Information om Ordensband

Ordenband eller värdinneband som de även kallas är jättebra produkter till t.ex. event för att på ett snyggt sätt visa vilka personer som "arbetar" med eventet. Vi har ordensband / värdinneband i flera olika bredder och material. De band som är i tyg (satin) digitaltrycks över hela bandens yta så du kan jobba med vilken design du än önskar, helt utan begränsningar. Utöver tyg kan vi även producera ordensband i non-wovenmaterial. Det är ett miljövänligt material till stor del framställt från PET-flaskor. Värdinneband i non-woven screentrycks och då väljer man ett specifikt antal färger man vill trycka.

Inlägg om Ordensband


Ordensband

Ordensband, eller värdinneband som de också kallas, är bra för att visa ett budskap lite extra tydligt. Det här är en mycket populär produkt bland alltifrån valarbetare, föreningar, förbund och funktionärer till möhippor med mera, och nu när vi dessutom går mot sommar med möhippor och det dessutom är valtider är det kanske en bra idé att titta på ordensband för att synas lite extra. Vi trycker våra band med digitaltryck över hela bandet vilket betyder att det inte finns någon begränsning för hur designen kan se ut och här kan man verkligen gå lös och göra riktigt effektfulla designer.

-Jesper Norrwie

Head of Key Accounts

Logoverktyget