Ballonger med Tryck / Logo

Få saker är lika förknippade med festligheter som ballonger. Oavsett om det handlar om butiksinvigningar, firmafester eller jubileumsfirande så är ballonger ett givet inslag. Det gör ballonger med tryck till en rolig profilprodukt som sticker ut och har många användningsområden. Hos oss hittar du reklamballonger i ett flertal färger och finishar i storlekar från 30 cm till enorma 210 cm i diameter. När du hittat rätt reklamballonger för ditt ändamål, glöm inte att titta bland tillbehören såsom pumpar, ballonghållare med mera.

Reklamballonger
  • Rolig reklamprodukt
  • Stor färgvariation
  • Digitaltryck möjligt
fr. 1,45 kr
fr. 1,58 kr
fr. 1,71 kr
fr. 1,58 kr

Jätteballonger

Ø80-210 cm
fr. 49,00 kr

Ballongpump

Dubbelverkande
fr. 50,00 kr

Ballongpinnar

Ballongpinnar i papper
fr. 1,25 kr

Ballongpinnar Kartong

Återvinningsbara
fr. 1,40 kr

Snabbförslutningsband

För heliumballonger
fr. 0,95 kr

Ballongställ

Rymmer ca 40 st ballonger
fr. 400 kr
fr. 970 kr

Heliumtub

400 L
fr. 795 kr

Hi-Float

284 cl | Tätning för latexballonger
fr. 905 kr
Visar 1 till 13 av 13 (1 sidor)

Information om Ballonger

Ballonger drar alltid till sig uppmärksamhet från stora som från små och är väldigt mångsidiga som reklamprodukter. De kan användas exempelvis som del av en mässmonter, som giveaways till barn eller som dekoration till firmafesten, butiksinvigningen eller jubileumsfirandet. Ballonger med tryck ger en festlig och lekfull ton på marknadsföringen och är även kostnadseffektiv tack vare sina låga styckpriser. Vi säljer ballonger med tryck i en mängd storlekar, färger och finishar och med en rad olika tillbehör.

Färg och finish

Utöver opaka standardballonger så har vi även metallicballonger samt halvtransparenta reklamballonger som vi kallar "Kristall". Dessa har ett helt eget uttryck som i rätt sammanhang blir den berömda pricken över i:et. Oavsett vilken finish du väljer så tänk på att ballonger blir mattare med tiden när de är uppblåsta. Normalt märks detta efter 1-2 dagar.

Jätteballonger

Jätteballonger med tryck hjälper dig att göra ett extra stort intryck och finns i storlekar från iögonfallande Ø80 cm till smått gigantiska Ø210 cm. Fördelen med jätteballonger är att man inte behöver så många för uppnå önskad synlighet då både ballongen och tryckytan är större än vanliga ballonger med tryck.

Tryck på ballonger

När det kommer till tryck på reklamballonger så är det bra att tänka på att tryckytan är rund. Det gör att man kan behöva anpassa motivet för att kunna utnyttja tryckytan på bästa sätt. Ifall ballongerna ska fyllas med luft och hängas upp, så rekommenderar vi att trycket placeras uppochned eftersom det då blir rättvänt när ballongerna hängts upp.

Tillbehör

När du bestämt dig för vilken storlek, färg och finish era reklamballonger ska ha så är det viktigt att inte glömma bort tillbehören. En ballongpump är lite av ett måste, då även den mest entusiastiska ballongblåsare lär tröttna rätt snabbt när det rör sig om ett tusental ballonger eller ett tiotal jätteballonger. Alla latexballonger läcker lite, och håller luft/helium i upp till 10-15 timmar. Ifall de ska vara uppe längre än så rekommenderar vi Hi-Float som är en tätningsvätska som pumpas in i varje ballong innan de fylls med luft eller helium. Med Hi-Float ökar reklamballongernas livslängd med upp till 20 gånger. Ballongpinnar och ballongställ är ett självklart val ifall ballongerna ska delas ut till barn. Ballongpinnar finns både i plast och i biologiskt nedbrytbar stärkelse. Skulle du behöva något ballongtillbehör utöver vårt onlinesortiment, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig.

Prover

Innan man bestämmer sig för en specifik ballong är det alltid bra att få se hur dess färg och finish upplevs i verkligheten. Därför postar vi gärna ett gratis prov till dig på den reklamballong du är intresserad av, observera att detta ej omfattar jätteballonger på grund av deras högre styckpris.Kontakta oss via mail eller kontaktformuläret i menyn till höger här på hemsidan och ange vilken modell du vill få samt adress så postar vi samma dag.

Logoverktyget