Ficklampor med tryck

Varför är just ficklampor en bra profilprodukt? Vi kan lista många anledningar, och bland dem så tycker vi att de viktigaste är att det är produkter som faktiskt kommer till användning, som har lång hållbarhet, och som varje gång de används påminner användaren om företaget som har sin logo tryckt på ficklamporna. Ficklamporna kan trots sin ofta rundade form tryckas med s.k. tampotryck vilket ger bra tryck i en till fyra färger. De lampor som har en metallkropp kan dessutom ofta lasergraveras som ett mer diskret och stilrent alternativ.

Ficklampor
  • Flera användningsområden
  • Passar många yrkesgrupper
  • Efterfrågade produkter

Ficklampa Enta

Zoombar
fr. 121 kr

Ficklampa Mars

Enkel lampa med 9 dioder
fr. 48,20 kr

Ficklampa STAC MAG28

Magnetisk LED-lampa
fr. 71 kr
Visar 1 till 3 av 3 (1 sidor)

Information om Ficklampor

Ficklampor med eget tryck är en efterfrågan profilprodukt och i vårt utbud finns en bredd av olika modeller. Med dagens teknik kan en lampa i mindre modell ge ett mycket stort sken samtidigt som den är energieffektiv. Detta återspeglas bland ficklamporna som erbjuds med eget tryck, då mindre lampor är smidiga som giveaways, och ändå fyller en stor funktion. Det är användbara produkter som kan följa med på nyckelringen så att de alltid finns tillgängliga vid behov, eller kanske har sin särskild plats hängandes vid ytterdörren eller t.o.m. i bilen.

Ficklampor med tryck

Ficklampornas tryck görs ofta med metoden tampotryck, vilket är en lämplig metod när underlaget har en krökt yta. Tampotryck kan oftast göras med en till fyra färger. Metoden ger också bra och klara tryck med små detaljer, vilket är bra för mindre modeller av ficklampor och deras begränsade tryckyta. OBS! Många modeller av ficklampor har en utsida i metall, och kan därför också märkas med lasergravyr. Gravyren går in i materialet och kan därmed inte nötas bort även om den skaver mot t.ex. nycklarna i fickan, och är alltså den mest hållfasta märkningsmetoden. Lasergravyr på ficklampor ser också något mer exklusivt ut, och har en diskret look.

Logoverktyget