Regnponchos med tryck

Ska regnet få förstöra festivalen eller eventet? Nej, det tycker inte vi. Faktum är att en liten regnskur snabbt kan förvandla tillställningen till ett reklamstunt. Tänk bilderna från spelningen, där hela publiken är iklädd regnponchos med företagets tryck! Det är en mäktig syn, och bäst av allt är att få uppleva den glada publiken som med regnponchos kan trotsa det dåliga vädret, och då väljer att stanna kvar istället för att det blir folktomt p.g.a. lite vatten. Trycket kan sättas på bröstet eller ryggen på regnponchon, och kommer där att synas tydligt när ponchon bärs.

Regnponchos
  • Räddare i nöden
  • Vänder fiasko till succé
  • Festivalens bästa vän

Regnponcho - engångs

Billig regnponcho i flera färger
fr. 7,90 kr
Visar 1 till 1 av 1 (1 sidor)

Information om Regnponchos

Regnponchos kan vara den lilla detaljen som gör att spelningen, eventet eller mässan kan uppskattas även i dåligt väder, och ger människor en chans att fortsätta ha kul istället för att söka skydd under närmsta tak när regnskuren kommer. Tänk också vilken möjlighet att synas både på plats och på bilder när hela folksamlingen bär regnponchos med företagets logo på bästa placering. Med andra ord kan ostadigt väder vändas till en PR-succé.

Placering av tryck

Vanligtvis ser man regnponchos med tryck på förpackningen, eller på en papperscarrier i förpackningen. Detta beror på att det är en svår och krånglig process att trycka på varje enskild poncho. Det är dock inget som stoppar oss, och vi tycker att trycket alltid ska sitta direkt på ponchon då det är en utmärkt placering att synas på. Du väljer själv om trycket ska göras på bröstet eller ryggen på dina regnponchos.

Logoverktyget