Gnuggisar / Engångstatuering med eget tryck

Har du sett någon med temporära tatueringar på sig och undrat var de kommer ifrån? Vi är en av Sveriges leverantörer av just engångstatueringar, eller gnuggisar som de ofta kallas. Vår specialitet är att ta fram dessa färgglada konstverk åt företag som vill synas på ett kreativt och roligt sätt. Och trodde du att engångstatueringar enbart var till för barn så kunde du inte ha mer fel, för de är lika populära i alla åldrar.
Gnuggisarna kan tillverkas i enskilda färger, eller med fototryck. Se bilderna för inspiration och exempel från tidigare produktioner.

Gnuggisar / Temporära tatueringar
  • För alla åldrar
  • Färgglad marknadsföring
  • Billig underhållning

Gnuggisar / Temporära tatueringar

fr. 0,49 kr
fr. 0,89 kr
fr. 1,29 kr
fr. 2,90 kr
fr. 1,20 kr
Visar 1 till 6 av 6 (1 sidor)

Information om Gnuggisar / Temporära tatueringar

Billiga och jättebra giveaways, framför allt till barn som brukar uppskatta dem varmt. Gnuggisar är även populära till sportevenemang där deltagarna kan "gadda" sig med ditt företags logotyp. Alla våra engångstatueringar är godkända för användning mot huden och innehåller inga gifter eller andra skadliga ämnen. Som standard trycker vi dina gnuggisar med 1-4 pantonefärger, men vi kan även fototrycka dessa i CMYK-färger utan extra kostnad. De enda fall där extra kostnad uppstår är när man vill ha fototryck + vitt på sina engångstatueringar. I de fallen måste vi kombinera två olika trycktekniker.

Applicering av gnuggis

Gnuggisar sätts fast genom att ta bort skyddsplasten, trycka fast gnuggisen mot huden på önskat ställe och sedan "badda" fast den med en trasa eller svamp som man blött med varmt eller ljummet vatten. Appliceringen tar endast ca 20-30 sekunder, men för att vara säker på att hela tatueringen fastnat kan man gärna hålla kvar den uppemot 1 minut. Att tänka på är att hålla engångstatueringen helt stilla under appliceringen. Detta för att den inte ska smetas ut. Som avslutning tar man försiktigt av appliceringspappret.

Logoverktyget