Spel- och lekprodukter med tryck

Beställ profilerade produkter med fokus på spel och lek, så är det just ditt företag som står för många timmars underhållning med skratt och skoj. Det kan också vara produkter som lockar fram tävlingsmänniskorna, och bjuder på en riktig match. Frisbees, bouleset och andra typer profilprodukter är hur som helst väldigt uppskattade som gåvor, och kanske då särskilt under sommarhalvåret.

Spel & Lek
  • Underhållning i timmar
  • Roligare semester
  • För tävlingsinriktade

Bouleset med 6 klot

Väska med 6 st klot och lillen i trä
fr. 261 kr

Frisbee Florida

Vikbar frisbee med förvaringspåse
fr. 3,80 kr

Frisbee Taurus

Klassisk frisbee för utomhuslek
fr. 12,20 kr

Strandtennisset Matira

2 st racketar & 1 st gummiboll
fr. 39,90 kr
Visar 1 till 4 av 4 (1 sidor)

Information om Spel & Lek

Människor älskar alla former av lekar och spel, och samlas för att tävla eller bara ha en trevlig stund tillsammans. Vi ger möjligheten att sätta företagets märkning på några av de mest populära produkterna som särskilt sommartid syns i parker och på stränder. Här hittar du roliga och uppskattade gåvor som kommer att stå för många timmars underhållning.

Inlägg om Spel & Lek


Boule, ett spel för de som gillar bollar av stål!

Boule, eller Pétanque som det heter lite sådär snyggt på franska, är en mycket trevlig sport. Kanske har den fått ett oförtjänt rykte som en tråkig, lite seg sport för pensionärer där man bara slänger stålbollar på den lilla vita kulan som kallas för Lillen. Inget kan vara mer fel. Det här är en sport för alla med fokus på precision, och den passar speciellt bra under fina sommarkvällar i parken med något gott att dricka eller som en bra AW-aktivitet. Det är en väldigt lätt sport att komma in i då det är en engångskostnad för att införskaffa kloten och instegströskeln är väldigt låg då de flesta kan knuffa iväg ett klot en bit. Vill man sedan ta det vidare för att bli proffs, ja då finns det alltid någon att utmana i parker och i inomhushallar. Självklart har vi Bouleset för er som vill börja spela och vad är väl finare än företagets logotyp på själva väskan.

Mattias Näslund

AD / Grafiker

Logoverktyget